• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kizlar bebeklerinizin dizlerinden ne sıklıkla ses duyuyorsunuz? Çocuk doktoruna sordum sesler normal dedi ama içime sinmedi pek. Ortopediye götüreyim diyorum ama gereksiz yere ultrason vs cektirmek istemiyorum çünkü bebeklere çekerken anestezi veriyorlarmis. Ben dizlerimden ameliyat geçirdiğim için oraya karşı fazla hassasım. Kızımın dizleri de sağolsun tak tuk durmuyor 🥲

Kizlar bebeklerinizin dizlerinden ne sıklıkla ses duyuyorsunuz? Çocuk doktoruna sordum sesler normal dedi ama içime sinmedi pek. Ortopediye götüreyim diyorum ama gereksiz yere ultrason vs cektirmek istemiyorum çünkü bebeklere çekerken anestezi veriyorlarmis. Ben dizlerimden ameliyat geçirdiğim için oraya karşı fazla hassasım. Kızımın dizleri de sağolsun tak tuk durmuyor 🥲
Ben hiç duymadım dizlerden ses

Bende kucağıma alırken duyuyorum o sesleri kemik eklem çıtlatma sesi gibi esneme olunca yapıyor bence normal

Kızlar bebekleriniz kaç aylık kaç öğün veriyorsunuz ? Biz 8,5 aylığız iki ana öğün bir ara öğün olarak ilerliyoruz

Kızlar bebekleriniz kaç aylık kaç öğün veriyorsunuz ? Biz 8,5 aylığız iki ana öğün bir ara öğün olarak ilerliyoruz
Bende bunu sormaya geldim. Ben duzen olusturamadim. Peki ana öğünü doyumluk olarakmi veriyorsun

Biz 2 gün önce 8 aylık olduk. 2 ana öğün 1 ara öğün gidiyorum ama 9. Ay itibariyle 3 ana öğüne geçsem diye düşünüyorum, hftasonu doktor kontrolümüzde danışacağım. Akşamları ara öğün gibi yapıyordum bu zamana kadar, zaten yatmadan önce 90 cc mama veriyorum diye. Artık akşamı da ana öğün yapıp, mama hiç vermiyeyim sadece anne sütü ile devam etsin istiyorum.

Gizemcim bnde öğlen kahvaltı geç kalktıgı için saat 1'i buluyor kahvaltısı. 4te ara öğün, akşam 7 gbi akşam yemeği.
Ve gce yatarken
Aslında 2 ana 2 ara öğün şeklınde genelde

Biz 2 gün önce 8 aylık olduk. 2 ana öğün 1 ara öğün gidiyorum ama 9. Ay itibariyle 3 ana öğüne geçsem diye düşünüyorum, hftasonu doktor kontrolümüzde danışacağım. Akşamları ara öğün gibi yapıyordum bu zamana kadar, zaten yatmadan önce 90 cc mama veriyorum diye. Artık akşamı da ana öğün yapıp, mama hiç vermiyeyim sadece anne sütü ile devam etsin istiyorum.
Bizde 8,5 aylık olduk bende sabah 10.00 kahvaltı 14.00, 15.00 arası öğlen yemeği, sonra sonra ara öğün veriyorum. Ama şimdi 9.ayda bende 3 ana öğün yapacağım.

Oyyy maşallah canım senin bu ikinci bebeğin dimi, emziriyordun dimi canım devam edecek misin
Evet canım emziriyorum bugün kayranın 9. Ay kontrolü vardı doktora sordum düşük tehliken yoksa emzirebilirsin dedi daha yeni muhtemelen 3 4 haftalıktır biraz bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum doktora

Back
X