Sosyal medyam yok maalesef:/ ama bazı konularda yardımınıza ihtiyacım olabilirSorumlu olduğunuz dersleri ve konuları yazın. Ona göre ilerleyin. Konu konu çalışmak ve ilerledikçe tiklemek inanılmaz motive ediyorins: kpsswithbusy burdan da bana ulaşıp soru sorabilirsin :))
Önlisans işletmeden mi atandınız?Kaç puanla?Bende 2008 mezunuyum.
2022 yılında atanmak kısmet oldu.
Mezun olduktan 14 yıl sonra atanmak kısmet oldu 37 yaşımda.
İşletmeden atandım.
Elimden geldiğince destek olurum tabiSosyal medyam yok maalesef:/ ama bazı konularda yardımınıza ihtiyacım olabilir
Lisans işletme.Önlisans işletmeden mi atandınız?Kaç puanla?
Teşekkür ediyorumElimden geldiğince destek olurum tabiorda daha aktifim o yüzden demiştim.
Erken uyanmaya plan yapmaya alışın. Sonrası kendiliğinden geliyor. Uyabileceğin şekilde çok zorlu olmayan ders programı yapın.Teşekkür ediyorumNasıl istikrarlı olabilirim hop diye kendimi yatağa atmadan. Çalışmam gerektiğini biliyorum atanmam lazım ama çok çabuk pes ediyorum
Sabah saatlerinde başlayayım gece zorlanıyorum enerjim tükenmiş oluyorErken uyanmaya plan yapmaya alışın. Sonrası kendiliğinden geliyor. Uyabileceğin şekilde çok zorlu olmayan ders programı yapın.
Çocuklarla çok zor oluyor gerçektenArada gelip motive olup sınava hazirlansam diyorum ama olmuyor küçük çocuklarla belki ilerde inşallah hepiniz atanirsiniz
Ben şahsen gece bitik durumda oluyorum en geç 1.30 gibi uyuyorum sabah saatlerinde çok uykum geliyor . Sanırım sabah 5 gibi uyanmak gerekecekBenim aşırı hareketli bir kızım var. Gece çalışması mı yoksa sabah erken kalkarak mı daha avantajlı olur deneyip bi düzen oluşturmaya çalışıcamkitaplarımın siparişini verdim