Ben varim ve gercekten hazirlanacak arkadas ariyorum yanima bu surecte destek olacak :) hangi bolumsunuzMerhaba herkese bu dönemde atanamamış biri olarak 2024 KPSS ye hazırlanmaya karar verdim. İlk önce yine tarihten başlayacağım. Daha çok vakit var ama ne kadar erken bitirip konu tekrarı ve denemelere başlarsam o kadar iyi diye düşünüyorum. Aramızda hazırlanan ev hanımı var mıdır varsa nasıl bir yol izliyor paylaşın birbirimize destek ve moral olmuş oluruz :)):):)
Hayırlı uğurlu olsunAtanmış bir ev hanımı varyazayım.
Size tavsiyem en kotu oldugunuz dersten başlayın
Kpss de hatta bütün sınavlarda her zaman matematik öne çıkarır. Ondan matematik eksiğiniz varsa onu tamamlayarak başlayın. Sözel dersler daha çok tekrar gerektirir, konuları bitirip bitirip tekrar yapmanızı tavsiye ederim.
Zaten sinav zor degil sorun motivasyon saglayip istikrar tuturabilmekBen de hazırlanmaya çalışıyorum pek başarılı olamadım henüz o motivasyonu kendimde bulamıyorum
Evet kesinlikle öyle sıcaklardan mı bilmiyorum pek isteğim yok gibiZaten sinav zor degil sorun motivasyon saglayip istikrar tuturabilmek
Hangi bölüm ,oabt var miEvet kesinlikle öyle sıcaklardan mı bilmiyorum pek isteğim yok gibi
Hayır sağlık teknikeriyim ben tek sınavHangi bölüm ,oabt var mi
Ben varim ve gercekten hazirlanacak arkadas ariyorum yanima bu surecte destek olacak :) hangi bolumsunuz
Matematikle pek aram yokAtanmış bir ev hanımı varyazayım.
Size tavsiyem en kotu oldugunuz dersten başlayın
Kpss de hatta bütün sınavlarda her zaman matematik öne çıkarır. Ondan matematik eksiğiniz varsa onu tamamlayarak başlayın. Sözel dersler daha çok tekrar gerektirir, konuları bitirip bitirip tekrar yapmanızı tavsiye ederim.
Merhabaaa tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik sizin nedirBen varim ve gercekten hazirlanacak arkadas ariyorum yanima bu surecte destek olacak :) hangi bolumsunuz
İngilizceMerhabaaa tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik sizin nedir
Bende 2008 mezunuyum.Hayırlı uğurlu olsunhangi kaynaklardan ve hocalardan çalıştınız acaba? Ben çok ara verdim. Her şeyi unutmuşum kaynaklar , hocalar … kafamda deli sorular …
Hangi bölümden atandınız ?
Atanamayan bir ev hanımı da ben varım 3 yaşında bi oğlum var bir türlü istikrarlı olup çalışamıyorum. Ya kendimi uykuya bırakıyorum yada istek olmuyor. Ama mecburum yapmayaMerhaba herkese bu dönemde atanamamış biri olarak 2024 KPSS ye hazırlanmaya karar verdim. İlk önce yine tarihten başlayacağım. Daha çok vakit var ama ne kadar erken bitirip konu tekrarı ve denemelere başlarsam o kadar iyi diye düşünüyorum. Aramızda hazırlanan ev hanımı var mıdır varsa nasıl bir yol izliyor paylaşın birbirimize destek ve moral olmuş oluruz :)):):)
Bende belli belirsiz masaya oturuyorum Şuan. İstikrarı koruyamıyorum inşallah o azim gelirde bırakmadan devam ederizAtanamayan bir ev hanımı da ben varım 3 yaşında bi oğlum var bir türlü istikrarlı olup çalışamıyorum. Ya kendimi uykuya bırakıyorum yada istek olmuyor. Ama mecburum yapmaya
-_-
Nasıl bir çalışma planınız var biraz bahseder misinizBende belli belirsiz masaya oturuyorum Şuan. İstikrarı koruyamıyorum inşallah o azim gelirde bırakmadan devam ederiz
Branşınız ne acaba? Hangi hocaları dinliyorsunuzMerhaba. Ben de sağlıkçıyım. 1.5 yaşında bebeğim var. Dinleyeceğim hocaların video ders notlarını aldım. Not tutacak zamanım olmaz diye böyle yaptım. Güzel olur inşallah hepimiz iç