- 3 Ocak 2021
- 2.948
- 938
- 35
İnşallah vardır bebişlerimizKuzum asilama dahil 7. Gunum bugun catltma ignesinin de 8. Gunu bakalim gorecegiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır bebişlerimizKuzum asilama dahil 7. Gunum bugun catltma ignesinin de 8. Gunu bakalim gorecegiz
Yok halaCanım var mı bir gelişme
Bence hamilesiniz ilk başta negatif çıkıp şuan silikte olsa çıkması hamile olduğunuz düşündürdü. İnşallah öyledir inşallahDün akşamdan beri grip olmaya başladım soğuk aldım sanırım canım hala hiç bir belirtim yok testler 5.6.günşerde negatifken üç gündür tekrar silikte olsa çıkıyor bugün 9.gün
Canım test yaptın mı tekrarYok hala
İnşallah ama hiç umudum yok nedenseBence hamilesiniz ilk başta negatif çıkıp şuan silikte olsa çıkması hamile olduğunuz düşündürdü. İnşallah öyledir inşallah
Yok yapmadımCanım test yaptın mı tekrar
Merhaba size aşılama sonrası progestan verildi mi ve kaçıncı gün kullandınız verildiyseKuzum asilama dahil 7. Gunum bugun catltma ignesinin de 8. Gunu bakalim gorecegiz
Merhaba verildi. Bana verilen kagitta aslinda asilamanin 2. Gunu diye yaziyormus ama ben dikkat etmedim. Asilama aksami kullanmaya baslamistim. Arastirdim boyle yapan da cok varmis. Birsey olmaz herhalde.Merhaba size aşılama sonrası progestan verildi mi ve kaçıncı gün kullandınız verildiyse
Bana da 5. Gün başla dedi ama anladığım kadarıyla çoğu kişiye aynı gün başlanıyor poizitfleri görelim de gerisi önemli değilMerhaba verildi. Bana verilen kagitta aslinda asilamanin 2. Gunu diye yaziyormus ama ben dikkat etmedim. Asilama aksami kullanmaya baslamistim. Arastirdim boyle yapan da cok varmis. Birsey olmaz herhalde.
Insallah canm senin ne zaman oldu asilama? 2 gundur cok akintim vardi kesildi bugun , hep tuttu mu tutmadi mi diye dusunuyorum vallaBana da 5. Gün başla dedi ama anladığım kadarıyla çoğu kişiye aynı gün başlanıyor poizitfleri görelim de gerisi önemli değil
Ben 4 aralıkta oldum iki gün oldu daha dolayısıyla bir belirtim yok henüz olumsuz düşünmeyin inşallah tutmuşturInsallah canm senin ne zaman oldu asilama? 2 gundur cok akintim vardi kesildi bugun , hep tuttu mu tutmadi mi diye dusunuyorum valla
Haber verelim birbirimizeBen 4 aralıkta oldum iki gün oldu daha dolayısıyla bir belirtim yok henüz olumsuz düşünmeyin inşallah tutmuştur
TamamHaber verelim birbirimize
Çok ideal 21 mm, benim en son biri 24 mm idiMerhaba kızlar klomen kulanmiştim cumartesi günü doktora gittim 21 mm tek yomurtan var dedi çatlama iğne vermedı gerek görmedi çatlar dedi. pazartesi günü kaşık agarım oldu çatladı sanırım ama boyutu büyük gibi geldı bana size de sormak işte istedım
Kan vermeyecek misin ? Idrara gecmesi zaman alabilir hemen kotu dusunmeKızlar bugün iğnemin 11.günü ve testler negatif sanırım tutmadı tutsa çizgi çıkardı diye düşünüyorum
Kan vermem canım testte görmeyene kadar adet belirtim de yok bakalım nezaman adet olacamKan vermeyecek misin ? Idrara gecmesi zaman alabilir hemen kotu dusunme
Kac gun var bat a ?Kan vermem canım testte görmeyene kadar adet belirtim de yok bakalım nezaman adet olacam
İşte o da muamma canım normalde benim adetim düzensiz yani 28 günde 30 günde bir oluyorum diyemem…ama iğne zaten çatlatma olduğu için 14 gün sonra adet olunmuyormu?? Yani geçmiş aylarda ovalüsyonla takip ederken çatlamanın 14.günü genelde adet olurdumKac gun var bat a ?