2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Dün akşamdan beri grip olmaya başladım soğuk aldım sanırım canım hala hiç bir belirtim yok testler 5.6.günşerde negatifken üç gündür tekrar silikte olsa çıkıyor bugün 9.gün
Bence hamilesiniz ilk başta negatif çıkıp şuan silikte olsa çıkması hamile olduğunuz düşündürdü. İnşallah öyledir inşallah 🙏🏻

Merhaba size aşılama sonrası progestan verildi mi ve kaçıncı gün kullandınız verildiyse
Merhaba verildi. Bana verilen kagitta aslinda asilamanin 2. Gunu diye yaziyormus ama ben dikkat etmedim. Asilama aksami kullanmaya baslamistim. Arastirdim boyle yapan da cok varmis. Birsey olmaz herhalde.

Merhaba verildi. Bana verilen kagitta aslinda asilamanin 2. Gunu diye yaziyormus ama ben dikkat etmedim. Asilama aksami kullanmaya baslamistim. Arastirdim boyle yapan da cok varmis. Birsey olmaz herhalde.
Bana da 5. Gün başla dedi ama anladığım kadarıyla çoğu kişiye aynı gün başlanıyor poizitfleri görelim de gerisi önemli değil ☺️

Bana da 5. Gün başla dedi ama anladığım kadarıyla çoğu kişiye aynı gün başlanıyor poizitfleri görelim de gerisi önemli değil ☺️
Insallah canm senin ne zaman oldu asilama? 2 gundur cok akintim vardi kesildi bugun , hep tuttu mu tutmadi mi diye dusunuyorum valla

Merhaba kızlar klomen kulanmiştim cumartesi günü doktora gittim 21 mm tek yomurtan var dedi çatlama iğne vermedı gerek görmedi çatlar dedi. pazartesi günü kaşık agarım oldu çatladı sanırım ama boyutu büyük gibi geldı bana size de sormak işte istedım
Çok ideal 21 mm, benim en son biri 24 mm idi

Kızlar bugün iğnemin 11.günü ve testler negatif sanırım tutmadı tutsa çizgi çıkardı diye düşünüyorum

Kac gun var bat a ?
İşte o da muamma 😂canım normalde benim adetim düzensiz yani 28 günde 30 günde bir oluyorum diyemem…ama iğne zaten çatlatma olduğu için 14 gün sonra adet olunmuyormu?? Yani geçmiş aylarda ovalüsyonla takip ederken çatlamanın 14.günü genelde adet olurdum

X