Hoşgeldin canımSAT:7 KASIM BAT:13 ARALIK abla beni de yazar mısın ben kaç gündür herkesin paylaşımını takip ediyorum ama inşallah şans getirsinde bu ay gebe kalayım yaşım 30 7 aydır deniyoruz ama olmadı malesefinşallah o ay bu aydır
Ya o zaman yükselmiş demek ki canım. Çıkınca bize de haber ver.Sonucu çıkmadı canım e nabıza düşmedi henüz bugün yaptığım test daha kırmızı ama beta kac bilemiyorum
Canım biraz erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla benceKızlar test yaptım negatif çıktı, bat 1 Aralık. Normalden çok daha fazla sancı çekiyorum diye umitlenmistim
Ya bişey soracağım sat dediğimiz son regl tarihi mi yoksa son adet tarihinin ilk günü müMerhaba
Beni de ekleyebilir misiniz?
Sat 8 kasim
Bat 5 aralik
Ya bişey soracağım sat dediğimiz son regl tarihi mi yoksa son adet tarihinin ilk günü müEldorin
Benimde göğüslerimden boynuma doğru ağrı var yumurtlamadan sonra kaçıncı gün benim 6 olduBenimde ağrım hiç yok ıslaklık hissediyorum ama yoğun bi akıntımda yok sadece 2 gündür göğüsümden boynuma doğru damarlanmaların arttığını hissettim ya belirti aradığımdan bilmiyorum ama yok gibi hissediyorum
Benim de bir aralık bende sabah yapmayı düşünüyorumKızlar test yaptım negatif çıktı, bat 1 Aralık. Normalden çok daha fazla sancı çekiyorum diye umitlenmistim
Haber ederim canım ama o dün sabahın betası olacakHoşgeldin canıminşallah bu ay ve bu grup uğurlu gelir sana
Ya o zaman yükselmiş demek ki canım. Çıkınca bize de haber ver.Merak ettim
Canım biraz erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla bence
Amin canım inşallah hepimize nasip olurinşallah hamilesinizdir betada güzel sonuçlar görürsünüz sağlıkla kucağınıza alın
Olsun canım yine de paylaş zaten önemli olan artışHaber ederim canım ama o dün sabahın betası olacak
Öyle tabiki canımOlsun canım yine de paylaş zaten önemli olan artış
Canım burdayımkittenlyy kız nerelerdesin? Kaçıncı günündesin döngünün? Ovülasyon testine başladın mı?
Ay heyecanla seni bekliyorum bu ay hadi İnşallah. Geçen ay kaç gün sürdü döngün?Canım burdayımdöngünün 7.günü bugün yıkanıyorum inş.
Ovu testi aldım bu sefer laboquick
10.gün falan başlarım teste
Tamam canım teşekkür ederimSon adet tarihi yani en son adet doneminin ilk günü canim
Hoşgeldin canımBende burayı kaç gündür takip ediyorum sat:3 kasım bat:1 aralık pik 17 kasım umarım bende burda cift cizgiyi görürüm şans olur + eklerizEldorin benide eklermisin
Gebelik testi yapmış mıydınızSelam kızlar nasılsınız
Benim bir kaç gündür mide bulantılarım çok oluyor sanki tıka basa doluyum öğlenden sonra başlıyor akşam saatine kadar afersiniz kusmak istiyorum ama kusamıyorum da