2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Hoşgeldin canım inşallah bu ay ve bu grup uğurlu gelir sana
Sonucu çıkmadı canım e nabıza düşmedi henüz bugün yaptığım test daha kırmızı ama beta kac bilemiyorum
Ya o zaman yükselmiş demek ki canım. Çıkınca bize de haber ver. Merak ettim
Kızlar test yaptım negatif çıktı, bat 1 Aralık. Normalden çok daha fazla sancı çekiyorum diye umitlenmistim
Canım biraz erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla bence

Benimde göğüslerimden boynuma doğru ağrı var yumurtlamadan sonra kaçıncı gün benim 6 oldu

Kızlar aranızda tüp bebekle hamile kalıp ikinci bebeğini normal yolla deneyen varmı

Hoşgeldin canım inşallah bu ay ve bu grup uğurlu gelir sana

Ya o zaman yükselmiş demek ki canım. Çıkınca bize de haber ver. Merak ettim

Canım biraz erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla bence
Haber ederim canım ama o dün sabahın betası olacak

Bende burayı kaç gündür takip ediyorum sat:3 kasım bat:1 aralık pik 17 kasım umarım bende burda cift cizgiyi görürüm şans olur + ekleriz Eldorin benide eklermisin

İlk kez yumurta takibi yaptım pcos var bende düzensiz regli oluyorum ama döngünün 15. Günü yumurtlamayı yakaladım ertesi gün ovulasyon testi. Silikleşti inşallah catlamadır. Sadece yumutlama gününden 2 gün önceyi değerlendirebildim Yani yumurtlama tarihi 17 kasım ben 15 kasımı değerlendirebildim o günde testim koyuydu ama pik değildi inşallah mucize olur bende 1,5 yıldır deniyorum

Selam kızlar nasılsınız
Benim bir kaç gündür mide bulantılarım çok oluyor sanki tıka basa doluyum öğlenden sonra başlıyor akşam saatine kadar afersiniz kusmak istiyorum ama kusamıyorum da

Kızlar ben pikten sonra silikleşme gördüm. Ama gdçen aylardan farklı olarak direk silik değilde koyuluğu yavaş yavaş azalan silik. Yumurtlamadan beride sağ kasığımda çok ağrı var. Belirti olması imkansız gibi geliyor kist olmuş olabilir mi? Hem silikkeşme görüp ama kist olma ihtimali olur mu

Selam kızlar nasılsınız
Benim bir kaç gündür mide bulantılarım çok oluyor sanki tıka basa doluyum öğlenden sonra başlıyor akşam saatine kadar afersiniz kusmak istiyorum ama kusamıyorum da
Gebelik testi yapmış mıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…