- 19 Ekim 2024
- 73
- 36
Erken gebelik testi yaptım malesef negatifEvet bende de aynı belirtiler ama bulantı yok .Dun bi tansiyon dusuklugu yasadim .Gec yumurtlama oldu benim reglim gecikince yaparım artık test .Seni bekliyorum heyecanla insallah guzel sonuclar aliriz
HAHAHAHAHAH ay yok kız bana da oldu o gerçekten çok hava doluYaa denedim oldu gibi ama bu seferde jeli tam bitiremedim böyle hava doluyor gibi kabini çok yanlış yapmışlar zaten gülme krizinden odaklanamadikbizmi beceriksiziz anlamadım kız halen gülüyorum
Hayırlısı olsun canim stres yapmayalım belli olmaz dur bakalım bir regli olmazsak test yaparizErken gebelik testi yaptım malesef negatifdün gece aşırı regl ağrısından anlamıştımda insan yinede hayal kırıklığına uğruyor. Aşırı umutluydum bu ay için büyük ihtimalle cuma regl olurum
Haklısın canım.. relgden sonra meryem ana otunu deneyeceğim sanırım. Hamile kalmayı ve doğumu kolaylaştırdığını okudumHayırlısı olsun canim stres yapmayalım belli olmaz dur bakalım bir regli olmazsak test yapariz
Evet canım inşallah güzel haberi veririz birbirimizeEvet baktim canim morfoloji ileri hareketlilik ayni esimin ki ile sayi farkli sadece
Canım regl sancısı benim de oldu ama pozitif çıktı. Testleri erken yapınca insan böyle umutsuzluğa kapılıyor. Bence regl gelene kadar bekle o zaman daha az üzülüyor insan inanErken gebelik testi yaptım malesef negatifdün gece aşırı regl ağrısından anlamıştımda insan yinede hayal kırıklığına uğruyor. Aşırı umutluydum bu ay için büyük ihtimalle cuma regl olurum
Sende ne gibi belirtiler olmuştu bide pozitifi hangi gün gördün regli günümü test yaptınCanım regl sancısı benim de oldu ama pozitif çıktı. Testleri erken yapınca insan böyle umutsuzluğa kapılıyor. Bence regl gelene kadar bekle o zaman daha az üzülüyor insan inan
Canım reglden önce ne oluyorsa aynısı oldu bende.Sende ne gibi belirtiler olmuştu bide pozitifi hangi gün gördün regli günümü test yaptın
Listeye mi canım? Sat bat yaz ekleyelimbenimde ağrım var. regl ağrısı gibi. sanırım erken olucambende ekleticem kendimi ama regl olursam diye bekletiyorum. normalde bat 1 aralık Eldorin ekle istersen düzeltirim bi şey olursa
evet evet sat 1 kasım bat 1 aralık , umarım :)Listeye mi canım? Sat bat yaz ekleyelimbelki uğur getirir
Anladım canım hayırlı olsun tekrardanCanım reglden önce ne oluyorsa aynısı oldu bende.
Regl sancısı, meme hassasiyeti, yorgunluk-uyku ihtiyacında artış, belde boyunda ağrı, duygusallık. Hepsini her regl öncesi yaşardım ben hemen hemen.
Reglden bir gün önce öğrendim ben
Beni de ekler misin canım bir gün geciktim belki bana da şans getirirListeye mi canım? Sat bat yaz ekleyelimbelki uğur getirir
Sat 25 Kasım bat 22 Aralık. Hadi hayırlısı olsun banaGünaydın canım. Ye i döngün sana şans getirsin
Sat bat yaz istersen. Güncelleyeyim listeyi. Devam edeceksin sanırım denemeye değil mi
Bu ilaç sayesinde mi yükseldiİleri hareket ilaçdan önce 0,8 di şuan 20,4 M baya baya bı artış var
Yaa ne güzel. Ben de çok ilaç kullandırttım ama bizde yan etkisi çok oldu. Olan değerler de düştü. Bunu da söyleyim bakalım. Şimdi gingseg macunu almıştım kargoda daha. Umut dünyası ne iyi gelirse başkalarına alıyorumİleri hareketde ve sayıda artış çok güzel oldu doktor ilacı bırakmasın dedı bız 4 kutu bitirmemiz gerekirken eşim 2 kutuyu zorla içdi şimdimetkisini gördü ya içer artık ama bu multıvıtamının etkısı çok güzelmiş arkadaşımda eşine 1 ay kullandırdı aşılama yaptırdılar ilk de tutdu
Doğru söylüyorsun, birdaha erken gebelik testi vesaire yapmayacağım. Sadece reglim geçikirse yaparım bundan sonra..Canım regl sancısı benim de oldu ama pozitif çıktı. Testleri erken yapınca insan böyle umutsuzluğa kapılıyor. Bence regl gelene kadar bekle o zaman daha az üzülüyor insan inan