Günaydın canım. Ye i döngün sana şans getirsinBen bu ay elendim. En azından gecikmeden umutlanmadan gününde oldum. Yeni ay yeni umutlar hayırlısı olsunkalan arkadaşlar güzel haberlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Takipteyim
Yumurtlama regl bittikten sonra 14. güne denk geliyor ama kişiden kişiye değişiyor tabiki. İstersen 10 gün sonra başlaKızlar bişey soracam bu ay 27. Günü mde adet oldum ovulasyon testini hiç yapmadım adetimin kaçıncı gününde başlamalıyım
Benim de aynı belirtilerim var regl olacağım sanırımBende yumurtlamanın 10.günü normal kaset test vardı evde yapayım bir dedim negatifHekimle görüştüm çok erken ayın 30 unda yap 2 hafta geçsin yumurtlamadan dedi.
Çok ağır bir belirtim yok regl olacak gibi karın ağrılarım var iğne batması gibi hafif hafif.
Benim cok düzensiz pcos ta var regl ye göre anlayamiyorum o yüzden. Gerci su an progestan da aliyorum. Hekim femaradan sonra hem adetimi düzenlesin hem bebegin tutunmasini kolaylastirsin diye veriyor. O adeti baskiladigi icin onu kullandigim süre zarfinda olmuyorum. 2 gün sonra birakicam ilaci o zaman belli olur... Ya bu yumurtlamadan 10-12 gün sonra yaptiklari testler kaset test olamaz degil mi erken gebelik testi hepsi?Benim de aynı belirtilerim var regl olacağım sanırım
Bizden de spermiogram istedi doktor, çektirdik sonuçlar da kötü maalesef tüp bebek öneriyorlar ama hemen ona yönelmek istemiyorum. Ya aslında kaset test ile pozitifi gören de var galiba ama erken döllenme bence onlar.Benim cok düzensiz pcos ta var regl ye göre anlayamiyorum o yüzden. Gerci su an progestan da aliyorum. Hekim femaradan sonra hem adetimi düzenlesin hem bebegin tutunmasini kolaylastirsin diye veriyor. O adeti baskiladigi icin onu kullandigim süre zarfinda olmuyorum. 2 gün sonra birakicam ilaci o zaman belli olur... Ya bu yumurtlamadan 10-12 gün sonra yaptiklari testler kaset test olamaz degil mi erken gebelik testi hepsi?
Merhaba
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @aryakusum 30 Eylül 1 Kasım @Candy Serway 10 Ekim 3 Kasım @Azimliiii 7 Ekim 4 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @hello kedy 10 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @sakuracicegi 11 Ekim 12 Kasım @aysenin blog 17 Ekim 12 Kasım @srnity 15 Ekim 14 Kasım @kyays 16 Ekim 15 Kasım @Huri92 24 Ekim 15 Kasım @pamuk3419 17 Ekim 17 Kasım 4 Kasım @sevvalpapatya 22 Ekim 17 Kasım 3 Kasım @umutfakiri 27 Ekim 17 Kasım @aysmesra 24 Ekim 18 Kasım @makaleyaz 25 Ekim 18 Kasım tilyam 20 Ekim 19 Kasım @selinim08 20 Ekim 20 Kasım @niloyaay 20 Ekim 20 Kasım @fundaslansu 22 Ekim 20 Kasım @Gozde hanim 21 Ekim 21 Kasım Eldorin 23 Ekim 22 Kasım 6-7 Kasım @Sakayik35 25 Ekim 22 Kasım @gunes12306 29 Ekim 22 Kasım @minma1215 29 Ekim 22 Kasım @Umutsuzh 22 Ekim 23 Kasım 6 Kasım @rumeysa352 24 Ekim 23 Kasım @Biranneadayi2024 24 Ekim 24 Kasım 8 Kasım @sevgsssss 26 Ekim 24 Kasım 12 Kasım @94bassuk 29 Ekim 24 Kasım @umudunukaybetme_ 29 Ekim 24 Kasım @melek_50 22 Ekim 25 Kasım @asyaa9833 25 Ekim 25 Kasım 8 Kasım çatlama iğnesi ramses09 28 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @alyanil 1 Kasım 26 Kasım @mmatmazellll 20 Ekim 27 Kasım 20 Kasım @kngl999 30 Ekim 27 Kasım @Papatyaili 31 Ekim 27 Kasım @sedacamasal 31 Ekim 27 Kasım @Arzu_Azra 28 Ekim 27 Kasım @Wunsch_dk 28 Ekim 28 Kasım T tunjekk 4 Kasım 28 Kasım 14 Kasım @zuzuzezezizi 5 Kasım 29 Kasım 13-14 Kasım @EGE333 31 Ekim 29 Kasım G Gossip123 29 Ekim 30 Kasım 13-14 Kasım @Sevdagunesim 2 Kasım 30 Kasım @topraktonlari 3 Kasım 30 Kasım O Ozerrrr 3 Kasım 30 Kasım @Lioo 29 Ekim 30 Kasım @Sunsun9 31 Ekim 30 Kasım @aist123 31 Ekim 30 Kasım @Mevsimm34 1 Kasım 1 Aralık @vera3737 2 Kasım 1 Aralık hello06 5 Kasım 1 Aralık @Layylaylomm 5 Kasım 2 Aralık @hayallerim_gercekoldu 5 Kasım 2 Aralık @Renkkkkk 2 Kasım 3 Aralık @derindenizmavisi 3 Kasım 3 Aralık @Caglisko 1 Kasım 4 Aralık @hobicianne 5 Kasım 4 Aralık @Tokyo08 8 Kasım 4 Aralık 20 Kasım @kizilsaclikiz1313 10 Kasım 4 Aralık @annqell 27 Ekim 5 Aralık 21 Kasım @gkogkogko 31 Ekim 5 aralık @Octodayy 3 Kasım 5 Aralık @ozgeanne 6 Kasım 5 Aralık @patrawa 11 Kasım 5 Aralık @ejderya34 4 Kasım 6 Aralık @pinkflowers1 10 Kasım 6 Aralık Merve3553 7 Kasım 6 Aralık 20 Kasım @denizadamasal 7 Kasım 6 Aralık @sutlac7 3 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @Mystika 10 Kasım 7 Aralık @bilemedimkine 8 Kasım 8 Aralık @nisan178 16 kasım 9 Aralık @freewoman1 8 Kasım 10 Aralık @bademlicikolata 13 Kasım 10 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @aylemakk 12 Kasım 11 Aralık @Momyteam 16 Kasım 12 Aralık @Daydi 18 Kasım 12 Aralık @nnurrcann 13 Kasım 13 Aralık @asiliris 10 Kasım 13 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @Lebi derya 13 Kasım 14 Aralık @kugukusu 14 Kasım 14 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @nazarsor 13 Kasım 18 Aralık @kittenlyy 20 Kasım 18 Aralık @irem142 18 Kasım 20 Aralık @elifff2353 24 Kasım 20 Aralık @Tugce9242 20 Kasım 21 Aralık @cileklidondurma77 21 Kasım 21 Aralık @shenkk 21 Kasım 21 Aralık @parla1212 23 Kasım 21 Aralık @marsel90 24 Kasım 21 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @lilya 0 23 Kasım 22 Aralık @elizan04 23 Kasım 22 Aralık @Zumruduanka96 24 Kasım 24 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 27 Aralık @papatya5571 1 Ekim -
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Ekledim canımMerhaba
Beni de ekleyebilir misiniz?
Sat 8 kasim
Bat 5 aralik
Eğer regliniz düzenliyse evet bu sekilde hesaplaniyor ama istisnalarda olmuyor degil benim gibi mesela. Pcostan kaynakli adet düzensizligim oldugu icin igneden sonra hic 14.gün regl olmadim :) Ama bence siz artik test yapabilirsinizKızlar merhaba. Sizlere bir şey sormak istiyorum. 11 kasımda çatlatma iğnesi oldum. 25 kasımda adet olmam gerekir diye hesaplıyorum ama emin değilim. İğneden sonra 14 gün mü sayıyorduk? Gerçi kasık da ağrı da var ama insan ümitleniyor işte
O kadar korkuyorum ki negatif görmekten bir de iğne etkisi geçmiş midir ne dersiniz?Eğer regliniz düzenliyse evet bu sekilde hesaplaniyor ama istisnalarda olmuyor degil benim gibi mesela. Pcostan kaynakli adet düzensizligim oldugu icin igneden sonra hic 14.gün regl olmadim :) Ama bence siz artik test yapabilirsiniz
Biz yaptirmistik canim. Ondada cok kötüde demediler cok iyide demediler. İleri hareket ve morfoloji kismina takildilar biraz. Toplam sperm sayisi:92 milyon Morfoloji: 3 ileri hareket: %15 toplam motil: %65 progresif motil: %48 Bugün tekrar bir hekimle görüstük antioksidan ilac tedavisi ile destekleyelim süreci dedi sanirim yinede destekleyici ilac baslanacakBizden de spermiogram istedi doktor, çektirdik sonuçlar da kötü maalesef tüp bebek öneriyorlar ama hemen ona yönelmek istemiyorum. Ya aslında kaset test ile pozitifi gören de var galiba ama erken döllenme bence onlar.
12.günde geciyor igne etkisi sizin 15 gün olmus evet bence igne etkisi gecmistir artik. Biliyorum tahmin edebiliyorum bence bu sürecin en zor kismi o testlerde ki sonucu görmek zaten. Ama yapacak bir sey yok güzel düsün güzel olsun her seyO kadar korkuyorum ki negatif görmekten bir de iğne etkisi geçmiş midir ne dersiniz?
O kadar korkuyorum ki negatif görmekten bir de iğne etkisi geçmiş midir ne dersiniz?
Sizin sayısı iyiymiş canım morfoloji 3 de kötü değil zaten. Bak bizimki böyle.Biz yaptirmistik canim. Ondada cok kötüde demediler cok iyide demediler. İleri hareket ve morfoloji kismina takildilar biraz. Toplam sperm sayisi:92 milyon Morfoloji: 3 ileri hareket: %15 toplam motil: %65 progresif motil: %48 Bugün tekrar bir hekimle görüstük antioksidan ilac tedavisi ile destekleyelim süreci dedi sanirim yinede destekleyici ilac baslanacak
Hosbuldum ♡Şimdiye geçmiştir canım. Evet negatif görmek insanı çok üzüyor gerçekten umarım tutmuştur bı sefer
Hoşgeldin canım buraya daaaa
Allah yardımcımız olsun bu yolda emek veren herkesi rabbim eli boş koymasın. Ben 5 yıldır 2.çocuk için uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı. En son tüp bebekte olmayınca maddi manevi çöktük. Daha yeni kendimize gelebildik bu ay klomen ve iğne kullandım. Hayırlısını diliyorum Allah'tan inşallah bu ay olmuşturEki Görüntüle 3510295
Her ay aynı umut hatta aynı ay içinde bile kan verdiğim olmuş sonra gelip ağlayıp içerlenip kaldığımız yerden devam ediyoruz mecbur
Biz yaptirmistik canim. Ondada cok kötüde demediler cok iyide demediler. İleri hareket ve morfoloji kismina takildilar biraz. Toplam sperm sayisi:92 milyon Morfoloji: 3 ileri hareket: %15 toplam motil: %65 progresif motil: %48 Bugün tekrar bir hekimle görüstük antioksidan ilac tedavisi ile destekleyelim süreci dedi sanirim yinede destekleyici ilac baslanacak
Kızlar bizde de test sonuçları karmaşık. Sayısı 46 milyon. İleri hareket %67. Ama morfoloji 0. Doktor dün eşime önce ilaç verelim demiş. Olmazsa varikosel ameliyatı olabilir. İlaç olarak da klomen vermiş, bir de adını hatırlayamadığım bi takviye. DNA hasarı da %23.Sizin sayısı iyiymiş canım morfoloji 3 de kötü değil zaten. Bak bizimki böyle.
Özele baksana canım burayı meşgul etmeyelimİnan bilmiyorum saymadım ama benimki de ortalama o kadardır iki gün sonra yine deniycem sonucu merak ediyorum hem regl da geçmiş olur bakalım nasıl çıkacak
Evet bende de aynı belirtiler ama bulantı yok .Dun bi tansiyon dusuklugu yasadim .Gec yumurtlama oldu benim reglim gecikince yaparım artık test .Seni bekliyorum heyecanla insallah guzel sonuclar alirizBenimde çok kasık ağrılarım var regl ağrısı gibi, göğüsler iyice şişti. Herzamanki regldeki gibi. Sadece dün ve bugün çok aşırı midem bulandı, kusacak kadar. Sadece o düşündürüyor beni. Bakalım, yarın yapacağım negatif çıkarsa cumayı bekleyeceğim, adetim geçikirse tekrar yapıcağım. Senin yumurtlama daha geç olmuştur belki
Evet baktim canim morfoloji ileri hareketlilik ayni esimin ki ile sayi farkli sadeceSizin sayısı iyiymiş canım morfoloji 3 de kötü değil zaten. Bak bizimki böyle.