2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben bu ay elendim. En azından gecikmeden umutlanmadan gününde oldum. Yeni ay yeni umutlar hayırlısı olsun kalan arkadaşlar güzel haberlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Takipteyim
Günaydın canım. Ye i döngün sana şans getirsin

Sat bat yaz istersen. Güncelleyeyim listeyi. Devam edeceksin sanırım denemeye değil mi

Benim de aynı belirtilerim var regl olacağım sanırım

Benim de aynı belirtilerim var regl olacağım sanırım
Benim cok düzensiz pcos ta var regl ye göre anlayamiyorum o yüzden. Gerci su an progestan da aliyorum. Hekim femaradan sonra hem adetimi düzenlesin hem bebegin tutunmasini kolaylastirsin diye veriyor. O adeti baskiladigi icin onu kullandigim süre zarfinda olmuyorum. 2 gün sonra birakicam ilaci o zaman belli olur... Ya bu yumurtlamadan 10-12 gün sonra yaptiklari testler kaset test olamaz degil mi erken gebelik testi hepsi?

Bizden de spermiogram istedi doktor, çektirdik sonuçlar da kötü maalesef tüp bebek öneriyorlar ama hemen ona yönelmek istemiyorum. Ya aslında kaset test ile pozitifi gören de var galiba ama erken döllenme bence onlar.

Kızlar merhaba. Sizlere bir şey sormak istiyorum. 11 kasımda çatlatma iğnesi oldum. 25 kasımda adet olmam gerekir diye hesaplıyorum ama emin değilim. İğneden sonra 14 gün mü sayıyorduk? Gerçi kasık da ağrı da var ama insan ümitleniyor işte

Merhaba

Beni de ekleyebilir misiniz?
Sat 8 kasim
Bat 5 aralik

Eğer regliniz düzenliyse evet bu sekilde hesaplaniyor ama istisnalarda olmuyor degil benim gibi mesela. Pcostan kaynakli adet düzensizligim oldugu icin igneden sonra hic 14.gün regl olmadim :) Ama bence siz artik test yapabilirsiniz

Eğer regliniz düzenliyse evet bu sekilde hesaplaniyor ama istisnalarda olmuyor degil benim gibi mesela. Pcostan kaynakli adet düzensizligim oldugu icin igneden sonra hic 14.gün regl olmadim :) Ama bence siz artik test yapabilirsiniz
O kadar korkuyorum ki negatif görmekten bir de iğne etkisi geçmiş midir ne dersiniz?

Bizden de spermiogram istedi doktor, çektirdik sonuçlar da kötü maalesef tüp bebek öneriyorlar ama hemen ona yönelmek istemiyorum. Ya aslında kaset test ile pozitifi gören de var galiba ama erken döllenme bence onlar.
Biz yaptirmistik canim. Ondada cok kötüde demediler cok iyide demediler. İleri hareket ve morfoloji kismina takildilar biraz. Toplam sperm sayisi:92 milyon Morfoloji: 3 ileri hareket: %15 toplam motil: %65 progresif motil: %48 Bugün tekrar bir hekimle görüstük antioksidan ilac tedavisi ile destekleyelim süreci dedi sanirim yinede destekleyici ilac baslanacak

O kadar korkuyorum ki negatif görmekten bir de iğne etkisi geçmiş midir ne dersiniz?
12.günde geciyor igne etkisi sizin 15 gün olmus evet bence igne etkisi gecmistir artik. Biliyorum tahmin edebiliyorum bence bu sürecin en zor kismi o testlerde ki sonucu görmek zaten. Ama yapacak bir sey yok güzel düsün güzel olsun her sey

Sizin sayısı iyiymiş canım morfoloji 3 de kötü değil zaten. Bak bizimki böyle.

Eklentiler

• 1000038652.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 9
Eki Görüntüle 3510295
Her ay aynı umut hatta aynı ay içinde bile kan verdiğim olmuş sonra gelip ağlayıp içerlenip kaldığımız yerden devam ediyoruz mecbur
Allah yardımcımız olsun bu yolda emek veren herkesi rabbim eli boş koymasın. Ben 5 yıldır 2.çocuk için uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı. En son tüp bebekte olmayınca maddi manevi çöktük. Daha yeni kendimize gelebildik bu ay klomen ve iğne kullandım. Hayırlısını diliyorum Allah'tan inşallah bu ay olmuştur

Sizin sayısı iyiymiş canım morfoloji 3 de kötü değil zaten. Bak bizimki böyle.
Kızlar bizde de test sonuçları karmaşık. Sayısı 46 milyon. İleri hareket %67. Ama morfoloji 0. Doktor dün eşime önce ilaç verelim demiş. Olmazsa varikosel ameliyatı olabilir. İlaç olarak da klomen vermiş, bir de adını hatırlayamadığım bi takviye. DNA hasarı da %23.

Evet bende de aynı belirtiler ama bulantı yok .Dun bi tansiyon dusuklugu yasadim .Gec yumurtlama oldu benim reglim gecikince yaparım artık test .Seni bekliyorum heyecanla insallah guzel sonuclar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…