2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım umarım önümüzdeki ay senin ayın olur. Listeye devam etmek istiyor musun? Sat ve bar yazarsan güncelleyeyim
Evet istiyorum ama aşılama yapmayı düşünüyorum pazartesi günü doktora gorunucem ona göre hareket edicez büyük ihtimalle adet tarihim degisicektir şimdilik
23 kasim/22 Aralık olarak güncelleyebilir sin cnm

Umutlanmasam da umuyorum :) Test yapmayı düşünüyor musun birkaç güne yoksa gecikmeyi mi bekleyeceksin?
test yapmak istemiyorum çünkü test yapınca negatif görünce geriliyorum silik varmı diye bakiyom tekrar tekrar yaparsım geliyor o yüzden regl gününe kadar beklemeyi düşünüyorum

Son döngüde pik görememiştim ya ben yumurtlamıyormuyum acaba regl oldum ama yumurtlamadan da olunurmuş sizce?

Son döngüde pik görememiştim ya ben yumurtlamıyormuyum acaba regl oldum ama yumurtlamadan da olunurmuş sizce?
Evet yumurtlamadan regl olunuyor. Bende pcos var yumurtlamadığım zamanlarda da regl olacağımı doktor söylemişti. Kalınlaşan rahim duvarı regl ile atılıyor çünkü

Bat 30 kasım ve yakın olan kızlar ne zaman test yapmaya başlıyorsunuz ? Ben pazartesi yapacağım regle 5 gün kala oluyor yani. Var mı beraber test yapalım diyen

Bat 30 kasım ve yakın olan kızlar ne zaman test yapmaya başlıyorsunuz ? Ben pazartesi yapacağım regle 5 gün kala oluyor yani. Var mı beraber test yapalım diyen
Bende pazartesi yapacağım İkimizde Pozitif sonuç alırız inşallah

Benim erken olduğu için varsa bile çıkmaz ama ancak o kadar sabrederim geçen ay 9-10 gün kala başlamıştım hatta. İnşallah pozitiftir canım gruba atarız zaten test yapınca fotoları
Tamam canım sen ovulasyon testi yaptın mı?

Benim sol kasığımda iğne batması var sabahtan beri bugün başladı kendi kendime belirti mi üretiyorum acaba diye düşünmeye başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…