- 28 Nisan 2010
- 12
- 2
umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız:) takipteyim
ben kullandım bu ay ilk kezKızlar gynoseed jel kullanan varmı aramızda ?
Ayy kuzum yaa kalbi temiz işteeKızlar ben şokoğlum az önce geldi anne senin karninda bebek var dedi
Amin inşallahÖnümüzde ki ay inşallah hayırlı haberler alırsın
Evet istiyorum ama aşılama yapmayı düşünüyorum pazartesi günü doktora gorunucem ona göre hareket edicez büyük ihtimalle adet tarihim degisicektir şimdilikCanım umarım önümüzdeki ay senin ayın olur. Listeye devam etmek istiyor musun? Sat ve bar yazarsan güncelleyeyim
Umutlanmasam da umuyorum :) Test yapmayı düşünüyor musun birkaç güne yoksa gecikmeyi mi bekleyeceksin?umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız
Geçmiş olsun canım inşallah yeni döngünde bebeğine kavuşursunSanırım kimyasal gebelik geçiriyorum kanamam başladı betam düşüktü zaten bu ayda olmadı çok ümitlenmistim
test yapmak istemiyorum çünkü test yapınca negatif görünce geriliyorum silik varmı diye bakiyom tekrar tekrar yaparsım geliyor o yüzden regl gününe kadar beklemeyi düşünüyorumUmutlanmasam da umuyorum :) Test yapmayı düşünüyor musun birkaç güne yoksa gecikmeyi mi bekleyeceksin?
Sağolun inşallahGeçmiş olsun canım inşallah yeni döngünde bebeğine kavuşursun
Evet yumurtlamadan regl olunuyor. Bende pcos var yumurtlamadığım zamanlarda da regl olacağımı doktor söylemişti. Kalınlaşan rahim duvarı regl ile atılıyor çünküSon döngüde pik görememiştim ya ben yumurtlamıyormuyum acabaregl oldum ama yumurtlamadan da olunurmuş sizce?
Bende pazartesi yapacağımBat 30 kasım ve yakın olan kızlar ne zaman test yapmaya başlıyorsunuz ? Ben pazartesi yapacağım regle 5 gün kala oluyor yani. Var mı beraber test yapalım diyen
Benim erken olduğu için varsa bile çıkmaz ama ancak o kadar sabrederimBende pazartesi yapacağımİkimizde Pozitif sonuç alırız inşallah
Tamam canım sen ovulasyon testi yaptın mı?Benim erken olduğu için varsa bile çıkmaz ama ancak o kadar sabrederimgeçen ay 9-10 gün kala başlamıştım hatta. İnşallah pozitiftir canım gruba atarız zaten test yapınca fotoları
Yok yapmadım o yüzden yumurtlamayı bilmiyorum bu ay akıntım da olmadı hiç anlayamadım oldu mu olmadı mı. Belki regl gecikir. Sen yapmış mıydınTamam canım sen ovulasyon testi yaptın mı?