2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

günaydııın, kızlar bu arada biz mayıs ayından beri planlıyoruz, hep bi şekilde olmadı tatile gideceğim alkol alırız bu ay olmaz deyip boşluk verdik bir ara işte 3-4 ay tutmadı derken kasıma kadar geldik. geçen ay dişim öyle bi şişti ki anlatamam size. gebelik riski var diye antibyotik de etkili bişey içemedim. 1 aydır dişim şişmişti. regl olunca işte koşa koşa hastaneye gittim güçlü antibyotik yazdırmaya gagshshs çok şükür dün dişimin tedavisini de hallettim. bir de gözümü çizdirmek istiyordum kaç aydır o da gebelik riskiyle hep erteleniyordu. bu reglde onu da hallettim. yeniyıl yeni hamilelik öncesi kendimi 10 bin bakımına soktum resmen yani gshshshshsh hadi bu ay tutsun lütfen ya, yeni yıla hamile giriyim çok istiyorum bu sene 🥲🥲 herkese mutlu günlerrrrrr keyifli pazarlar dilerim 😁

günaydııın, kızlar bu arada biz mayıs ayından beri planlıyoruz, hep bi şekilde olmadı tatile gideceğim alkol alırız bu ay olmaz deyip boşluk verdik bir ara işte 3-4 ay tutmadı derken kasıma kadar geldik. geçen ay dişim öyle bi şişti ki anlatamam size. gebelik riski var diye antibyotik de etkili bişey içemedim. 1 aydır dişim şişmişti. regl olunca işte koşa koşa hastaneye gittim güçlü antibyotik yazdırmaya gagshshs çok şükür dün dişimin tedavisini de hallettim. bir de gözümü çizdirmek istiyordum kaç aydır o da gebelik riskiyle hep erteleniyordu. bu reglde onu da hallettim. yeniyıl yeni hamilelik öncesi kendimi 10 bin bakımına soktum resmen yani gshshshshsh hadi bu ay tutsun lütfen ya, yeni yıla hamile giriyim çok istiyorum bu sene 🥲🥲 herkese mutlu günlerrrrrr keyifli pazarlar dilerim 😁
❤️ Ay harika gelişmeler 🥰 ben de yılbaşına hamile girmek istiyorum 🙏 Allah'ım dualarımızı duy 🥰

Ay bende de çok benzer oldu o yüzden çok güldüm yazdıklarına. Bronşitimsi bi şey oldum aman ilaç kullandım kullanmadım aman yok tatile gitcem alkol alınır aman yok öyle böyle derken zaten çat diye yumurtlama zamanıma iş seyahati gelince saldım son alkoller ilaçlar vs derken bu aya bomba gibi hazırlanıcam ben de şu an reglim başladı 1 inde, takvime girdim bakalım yeniyıl akşamı müjdeyi aile meclisine verirken hayal ediyorum şu an kendimi inşallah hepimiz için 🥰

❤️ Ay harika gelişmeler 🥰 ben de yılbaşına hamile girmek istiyorum 🙏 Allah'ım dualarımızı duy 🥰
Amin canıım allahım yüzümüzü güldürür inşallah yeni yıla girmeden 🙏🏼 Bende dün doktora gittim kontrole 14.günümdü çok güzel haberler aldım çok şükür rahim duvarın ince demişti önceki kontrolde bu sefer baktı 8mm güzel kalınlaşmış dedi normalde hafif pcos var bende hep ilaçla yumurta geliştirmiştik bu sefer kendiliğinden gelişmiş çok mutlu oldum hemde 18mm olmuş bizde değerlendirmeye başlıyoruz artık bu günleri inşallah güzel haberler alırız 😍

Amin canıım allahım yüzümüzü güldürür inşallah yeni yıla girmeden 🙏🏼 Bende dün doktora gittim kontrole 14.günümdü çok güzel haberler aldım çok şükür rahim duvarın ince demişti önceki kontrolde bu sefer baktı 8mm güzel kalınlaşmış dedi normalde hafif pcos var bende hep ilaçla yumurta geliştirmiştik bu sefer kendiliğinden gelişmiş çok mutlu oldum hemde 18mm olmuş bizde değerlendirmeye başlıyoruz artık bu günleri inşallah güzel haberler alırız 😍
Ay hadi İnşallah canım ❤️

Ay bende de çok benzer oldu o yüzden çok güldüm yazdıklarına. Bronşitimsi bi şey oldum aman ilaç kullandım kullanmadım aman yok tatile gitcem alkol alınır aman yok öyle böyle derken zaten çat diye yumurtlama zamanıma iş seyahati gelince saldım son alkoller ilaçlar vs derken bu aya bomba gibi hazırlanıcam ben de şu an reglim başladı 1 inde, takvime girdim bakalım yeniyıl akşamı müjdeyi aile meclisine verirken hayal ediyorum şu an kendimi inşallah hepimiz için 🥰
ya şakasınnnn ilk günden beri tek planım yılbaşı tebrik kartı olarak benim kızın elinde ultrason fotosunu tuttuğu fotoyu hazırlamaktı gshshshsh geçen aydan çok ümitliydim ama olmadı inşallah bakalım 2 ayımız var 😂😂😂 hahaha hikayelerin benzerliğiiii

amin amin çokkkk amiiinnnn

Bende hala beklemedeyim kızlar bugün adetim geceli 6 gün oldu 4 gün geçince frely marka gebelik yaptım test çıkmadı ama karnım belim agriyo göğsün sizliyo birde iki gündür tuvalete cikiyorum sık doktor 45. Güne kadar bekleyelim dediği için hala bekliyorum kontrole de gitmedim

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@skyngelin335 Ekim1 Kasım
M Melek3419 1 Ekim2 Kasım16 Ekim
Sevdagunesim Sevdagunesim 6 Ekim2 Kasım
@bernailker7 Ekim7 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@hello0612 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
pinkflowers1 pinkflowers1 15 Ekim10 Kasım
S slaslasla 13 Ekim13 Kasım
@nazarsor9 Ekim14 Kasım29 Ekim
@patrawa19 Ekim15 Kasım30 Ekim
@canancetin17 Ekim17 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
T Tugce9242 20 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
Daydi Daydi 26 Ekim22 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@Arzu_Azra27 Ekim23 Kasım
94bassuk 94bassuk 29 Ekim24 Kasım
kittenlyy kittenlyy 26 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
P papatya5571 1 Ekim29 Ekim
@tilyam24 Ekim18 Kasım
Caglisko Caglisko 1 Kasım4 Aralık
Meowster Meowster 31 Ekim5 aralık

[TABLE]
[TR]
[TD][B][I]Üye[/I][/B] [B][I]🫂[/I][/B][/TD]
[TD][I][B]Son Adet 🩸[/B][/I][/TD]
[TD][I][B]Beklenen Adet[/B][/I][/TD]
[TD][I][B]Ovulasyon testi (pik)[/B][/I][/TD]
[TD][B][I]Çift Çizgi[/I][/B]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@skyngelin33[/TD]
[TD]5 Ekim[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][USER=1100003]@Melek3419
1 Ekim2 Kasım16 Ekim
Sevdagunesim Sevdagunesim 6 Ekim2 Kasım
@bernailker7 Ekim7 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@hello0612 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
pinkflowers1 pinkflowers1 15 Ekim10 Kasım
S slaslasla 13 Ekim13 Kasım
@nazarsor9 Ekim14 Kasım29 Ekim
@patrawa19 Ekim15 Kasım30 Ekim
@canancetin17 Ekim17 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
T Tugce9242 20 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
Daydi Daydi 26 Ekim22 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@Arzu_Azra27 Ekim23 Kasım
94bassuk 94bassuk 29 Ekim24 Kasım
kittenlyy kittenlyy 26 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
P papatya5571 1 Ekim29 Ekim
@tilyam24 Ekim18 Kasım
Caglisko Caglisko 1 Kasım4 Aralık
Meowster Meowster 31 Ekim5 aralık

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

[/QUOTE]
Merhaba benimde
SAT 12 Ekim
Tahmini adet 12 Kasım
Hadi inşallah bu sefer
Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin♥️

[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam Kızlar 🥰

Merhaba benimde
SAT 12 Ekim
Tahmini adet 12 Kasım
Hadi inşallah bu sefer
Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin♥️
[/QUOTE]
Merhaba bizim regl tarihlerimiz aynı benimde 12 Ekim başlangıç uygulama 11 Kasım diyo 🤭

Kızlar merhabaa ovulasyon testi kullanıyor musunuz kullanacak mısınız bu ay? Ya da hangi markaları kullanıyorsunuzz

X