2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Dr degistirdim femara duphaston kullanmisdim test yaptım pozitif di ama lekelenme gibi kanama olmusdu devami gelmemisdi ozaman basladi
Ben 2 ay femara kullandım, burdaki çoğu kişi kullanmış ilaç ama bana verilmedi. Sonradan araştırdım gördüm ki tedaviyle olduğunda düşük riski daha fazla olur diye veriliyormuş. Gebelikte de verilmedi lekelenmem olunca da verilmedi. Sonunda zaten kürtaj oldum. 2. Gebelik planlanirken kullanmalı miyim diye düşündüm de burda o kafada Dr bulamadım ne yapacağım bilmiyorum kafam karışık

Drlar bizim kadar hasas olmuyolar maalesef

Siz pıhtılaşma testi yaptırın muhakkak kalp durması genelde onunla ilişkili oluyor
İnanın aynısını düşünüyorum bu acıyı tekrar neden yaşamam beklensin ki önlem almak için. Ama kime sorduysam ayni cevabi alıyorum test için. Dolayısıyla yaptıramıyorum

Yumurtlama takibi için adetin kaçıncı günü gittiniz bende bu ay femara kullanıyorum bugün son günümdü

reglin 8.günü ilaç bitti 13. günü kontrole gittim
Bende reglin 3.günü başladım ilaca bugün ilacım bitti 12.gün kontrolüm var sizin adet döngünüz kaç gün benim 22 23 24 değişiyor da ay çok soru sordum kusura bakmayın ilk defa ilacı kullanıyorum suanki durumunuz nasıl olumlu sonuç alabildiniz mi

ben eylül ayında sağlıksız gebelikten kürtaj oldum normalde regl döngüm 28 gündü ama kürtajdan sonra 30 21 25 günlerde regl oldum ben bu aydan ümitli değilim açıkçası regl ağrılarımda başladı regl olacak gibiyim takvime göre 23 aralık ama önceside olabilir hayırlısı bakalım bu arada esrafurullah sorabilirsiniz benim için bi sakıncası yok bildiğim bişeyse seve seve cevap veririm

bu arada ben çatlama iğnesi bulamadım o yüzden iğne yapamadım kendi kendine çatlamasını bekledik ama yumurta çok büyüdü o yüzden

İnşallah bu ay hamiş oluruz bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tıpkı regl ağrısı gibiydi ama o ay hamile kalmıştım her zaman umut vardır test yaptınız mı

Kızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Ne taklalar attım görmek için. Galiba yok olsa çıkardı dmi Eldorin

Eklentiler

• IMG_8866.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 64
bu arada ben çatlama iğnesi bulamadım o yüzden iğne yapamadım kendi kendine çatlamasını bekledik ama yumurta çok büyüdü o yüzden
İğnesini bulmakta zor biseymis ben ilacı bile zor buldum femarada bitmişti her eczanede yoktu inşallah iğnesini bulurum daha doktora gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…