Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin regle safak kac cnmhepinizi gizli gizli okuyorum yorum yapmasamda çok
Ben 2 ay femara kullandım, burdaki çoğu kişi kullanmış ilaç ama bana verilmedi. Sonradan araştırdım gördüm ki tedaviyle olduğunda düşük riski daha fazla olur diye veriliyormuş. Gebelikte de verilmedi lekelenmem olunca da verilmedi. Sonunda zaten kürtaj oldum. 2. Gebelik planlanirken kullanmalı miyim diye düşündüm de burda o kafada Dr bulamadım ne yapacağım bilmiyorum kafam karışıkDr degistirdim femara duphaston kullanmisdim test yaptım pozitif di ama lekelenme gibi kanama olmusdu devami gelmemisdi ozaman basladi
Drlar bizim kadar hasas olmuyolar maalesefBen 2 ay femara kullandım, burdaki çoğu kişi kullanmış ilaç ama bana verilmedi. Sonradan araştırdım gördüm ki tedaviyle olduğunda düşük riski daha fazla olur diye veriliyormuş. Gebelikte de verilmedi lekelenmem olunca da verilmedi. Sonunda zaten kürtaj oldum. 2. Gebelik planlanirken kullanmalı miyim diye düşündüm de burda o kafada Dr bulamadım ne yapacağım bilmiyorum kafam karışık
Muhakkak üstünde durun bana da ilk yaşadığımda normal olabilir dediler hiç bir şey yapmadılar ikinci gebeliğimde de aynı şeyi yaşadım çok zor bir durum doktorlar 2 düşük sonrası diyorlar ama neden aynı şeyleri yaşamamızı bekliyorlar
İnanın aynısını düşünüyorum bu acıyı tekrar neden yaşamam beklensin ki önlem almak için. Ama kime sorduysam ayni cevabi alıyorum test için. Dolayısıyla yaptıramıyorumSiz pıhtılaşma testi yaptırın muhakkak kalp durması genelde onunla ilişkili oluyor
İnşallah teşekkür ederimİyi düşünmüşsünüz beklerim dersen beklemek en güzeli zaten inşallah bebiş sizinledir
3Senin regle safak kac cnm
Yakinmis daha bana 6
benim aslında çok net belli değil takvime göre böyle ama ben bu ay letu kullandım yumurtam 25 mm oldu ama çatlatma iğnesi bulamadım sonra dr a gittim çatlamış içine kanlanmış dedi yani ne zaman çatladı bilmiyorumYakinmis daha bana 6
yumurta baya büyümüştü pek bi beklentimde yok açıkçası bu aydan ama Allahın dediği olur neticede günüm geçerse test yaparım yoksa test yapmayı düşünmüyorumYakinmis daha bana 6
Yumurtlama takibi için adetin kaçıncı günü gittiniz bende bu ay femara kullanıyorum bugün son günümdübenim aslında çok net belli değil takvime göre böyle ama ben bu ay letu kullandım yumurtam 25 mm oldu ama çatlatma iğnesi bulamadım sonra dr a gittim çatlamış içine kanlanmış dedi yani ne zaman çatladı bilmiyorum
adetin 3. günü gittim 4. gün letuya başladım 5 gün içtim sabah akşamYumurtlama takibi için adetin kaçıncı günü gittiniz bende bu ay femara kullanıyorum bugün son günümdü
İlaç bittikten hemen sonramı kontrole gittiniz yoksa aradan 3 4 gün geçti miadetin 3. günü gittim 4. gün letuya başladım 5 gün içtim sabah akşam
reglin 8.günü ilaç bitti 13. günü kontrole gittimİlaç bittikten hemen sonramı kontrole gittiniz yoksa aradan 3 4 gün geçti mi
Bende reglin 3.günü başladım ilaca bugün ilacım bitti 12.gün kontrolüm var sizin adet döngünüz kaç gün benim 22 23 24 değişiyor da ay çok soru sordum kusura bakmayın ilk defa ilacı kullanıyorum suanki durumunuz nasıl olumlu sonuç alabildiniz mireglin 8.günü ilaç bitti 13. günü kontrole gittim
ben eylül ayında sağlıksız gebelikten kürtaj oldum normalde regl döngüm 28 gündü ama kürtajdan sonra 30 21 25 günlerde regl oldum ben bu aydan ümitli değilim açıkçası regl ağrılarımda başladı regl olacak gibiyim takvime göre 23 aralık ama önceside olabilir hayırlısı bakalım bu arada esrafurullah sorabilirsiniz benim için bi sakıncası yok bildiğim bişeyse seve seve cevap veririmBende reglin 3.günü başladım ilaca bugün ilacım bitti 12.gün kontrolüm var sizin adet döngünüz kaç gün benim 22 23 24 değişiyor da ay çok soru sordum kusura bakmayın ilk defa ilacı kullanıyorum suanki durumunuz nasıl olumlu sonuç alabildiniz mi
bu arada ben çatlama iğnesi bulamadım o yüzden iğne yapamadım kendi kendine çatlamasını bekledik ama yumurta çok büyüdü o yüzdenBende reglin 3.günü başladım ilaca bugün ilacım bitti 12.gün kontrolüm var sizin adet döngünüz kaç gün benim 22 23 24 değişiyor da ay çok soru sordum kusura bakmayın ilk defa ilacı kullanıyorum suanki durumunuz nasıl olumlu sonuç alabildiniz mi
İnşallah bu ay hamiş oluruz bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tıpkı regl ağrısı gibiydi ama o ay hamile kalmıştım her zaman umut vardır test yaptınız mıben eylül ayında sağlıksız gebelikten kürtaj oldum normalde regl döngüm 28 gündü ama kürtajdan sonra 30 21 25 günlerde regl oldum ben bu aydan ümitli değilim açıkçası regl ağrılarımda başladı regl olacak gibiyim takvime göre 23 aralık ama önceside olabilir hayırlısı bakalım bu arada esrafurullah sorabilirsiniz benim için bi sakıncası yok bildiğim bişeyse seve seve cevap veririm
İğnesini bulmakta zor biseymis ben ilacı bile zor buldum femarada bitmişti her eczanede yoktu inşallah iğnesini bulurum daha doktora gitmedimbu arada ben çatlama iğnesi bulamadım o yüzden iğne yapamadım kendi kendine çatlamasını bekledik ama yumurta çok büyüdü o yüzden