2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ama ben 3aylik es paketi+ 1kutu rezerv amh icin 1 kutu sperm icin 1 kavanoz da fsh icin macun aldim tek yumurta rezervi icin olani sitefen fiyatina bak cnm

Eldorin ben kendimi gene burda buldum
kittenlyy pik görmene o kadar sevindim ki masaj işe yarıyor demiştimmm, inşaallah harkn pozitfide görürsün

Kızlar pikten 2 gün önce ve 2 sonra değerlendirip gebe kalan var mı
Pazar değerlendirdim. Salı pik oldu. Bugün değerlendirdim.
Pazar ve perşembe arasında hiç değerlendirme olmadı maalesef.

Bende Pazar günü 12.gunde pik gördüm değerlendirdim 13.hafif silik çıktı 14.gun tam silik çıktı ama Pazar gününden sonrada hiç değerlendiremedik esim rahatsızlandı bakalım 11 günüm kaldı bu şekilde tutsrmi tutmazmi bilemiyorum 1 defalık ilişkiyle biraz zor gibi benimki sanki oyuzden çok umutlu değilim bu aydan

Evet canım gerçekten masaj işe yaradı bencede .

Pikden öncesi bence daha olasılıgı yüksek

Pik günü değerlendirdiysen hiç umudunu kaybetme, ben pikten 2 gün öncesine bile acaba diyorum
Bat 30 ocak mı sizin?

Pik günü değerlendirdiysen hiç umudunu kaybetme, ben pikten 2 gün öncesine bile acaba diyorum
Bat 30 ocak mı sizin?
Nebilim öyle umutsuzluğa kapıldım biranda tabi ne olcak bilemeyiz yinede 10 sonra belli olcak inşallah olumlu sonuçlanır hayırlısı olsun hakkımızda

Canım hoşgeldin tekrar pikten değil de catlamadan iki gün önceki ilişki tuttu bizim. Belki bu içini rahatlatır

Canım hoşgeldin tekrar pikten değil de catlamadan iki gün önceki ilişki tuttu bizim. Belki bu içini rahatlatır
Ay gerçekten mi benimki catlamadan 2 gün öncesi pike denk geliyor olabilir mi acaba pazar pik oldu pazartesi hafif silik salı tam silik oldu ama Pazar günü dışında ilişki hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…