2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ya regl olmaktan cok tirsiyorum ciddi bir sol kasik oradan da belime bacagima hatta popoma vuran bi agri var. Benim gibi olan var mi

Kizlar progesteron kullanimi hakkinda bilgisi olan varmi ya adete 8 gun var kullansam uygun olurmu açaba dr yazdim cvp bekliyorum

Safak 7 kaldi benimde rahatim cok merak icinde degilim bu ay olmasada uzulmicem diger aya artik

İçinde bir yerde üzülüyor yinede insan işte ama keşke öyle olsa takmasak hiç
Oyle tabi ama ben seyden rahatim ilk ay olmazsaa aldim viteminler anca etki eder diye dusundumden. Amh rezervi biraz yuksekik yukselmese bile saglikli yumurtalar yapmaya anca baslar niyetinde. Doktor 3 ay kullan 3 sy bekle o bekledin 3 ay da bile hamile kalma sansin var dedi

Ben dayanamadım bu sabah 11. Gün erken gebelik testi yaptım ve negatif
ben de dün 11. günün akşamı olarak prodoctor yaptım silik bile çıkmadı ama erken davrandık gıbı gozukuyor. ya prodoctor erken gebelık testı aldım sandım normal testmıs adetınız gecıktıkten sonra yapılması onerılır yazıyordu. hala hamıle olduguma ınanmak ıstıyorum asfjfhjh dün çok ağrım oldu sol kasık bölgemde belimde bu sabah dipçik gibiyim akıntım var şeffaf bazen beyaz renkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…