2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben bunu görmüştüm ilgisi varmı bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-14-13-00-24-721_com.instagram.android.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 46
Canım soğan kürü iç bi yandan oda fayda etti bana bence kist erimişti

Ağrı mide bulantısı hiç bir belirti yoktu 1 gün öncesinde rahmimde değişik bişeyler hissettim o duyguyu anlatmam mümkün değil sabahı ilk idrarla kaset test ile çıktı

Eldorin canım nasılsın doktora gittin mi. Kaç haftalık oldu bulantım varmı
Canım gunaydin takvime göre 7+6 yumurtlamaya göre 7+4 bugün. Bulantım yok da haksizligim var bir de hasta oldum onun da etkisi vardır herhalde. Kontrolüm yarın. Bakalım ne diyecek

Sen ne yaptın nasıl hissediyorsun?

regl olmakta nimetmiş dimi :) demek ki sende yumurtlamışsın regl olmuşsun. ben ovülasyona başladım ama daha ikinci çizgi çok hayalet. çarş,perş artacak diye tahmin ediyorum. şansımıza da o gün misafir var kısmet artık

Çok teşekkür ederim sizede büyük geçmiş olsun bugün vericez testi diğer hafta eşim biraz ağır hastalık atlattı sonucu yazarım mutlaka

Bat ım yarın ama belirtim yok gögus hassasiyetim dışında ,test yapmaya korkuyorum .batı gelen var mı ,belirtileriniz neler . testte neg i görmek daha moralimi bozuyor önce gecikmeyi görsem daha iyi olur sanirim

Kızlar selammm benim adete 10 gün kala Dan beri şuan 7 gün var. Böyle çok koyubeyaz parçalı akıntım geliyor mantar mı oluyor bu

Bat ım yarın ama belirtim yok gögus hassasiyetim dışında ,test yapmaya korkuyorum .batı gelen var mı ,belirtileriniz neler . testte neg i görmek daha moralimi bozuyor önce gecikmeyi görsem daha iyi olur sanirim
Merhaba benimde bat yarın ve göğüs hassasiyeti var ben de de test yapmaya korkuyorum

Ben yarın test yapıcam hayrlısı cnm inş vardır bende kaşığın da iğne batma gibi sancı ve ateş basmasi de var hasta olucak gibi hissetmiyorum hayrlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…