• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bende ters rahimliyim yeni öğrendim doktorum gebeliğe engel değil dedi ama aklıma bir soru takıldı cinsel ilişki pozisyonu farklılık gerektiriyormu bu durumda bu soruyu doktora soramadım ama bu kontrolüm de sorcam doktorunuz bu konuda size herhangi bir bilgi verdi mi
Ben bunu görmüştüm ilgisi varmı bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-14-13-00-24-721_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-12-14-13-00-24-721_com.instagram.android.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 46
Çok teşekkür ediyorum, benim de yumurta çatlamayıp kiste döndü bu ay, ilk defa başıma geliyor, ilk defa bebek deneyelim dediğimiz ayda oldu. Reglim gelmeyip testlerim de negatif çıkınca hemen doktora gittim çünkü 10 gün falan hiç azalmayan bir kasık ağrısı oldu bende. Anormal bi şeyler olduğunu düşünüp anlamak için gittiğimde yumurtamın büyüyüp çatlamadığı için 8 cmlik bir kiste dönüştüğünü gördük hemen tarlusal a başladık. Yani benim belirtilerim sağda geçmeyen ve günlük hayatımı da etkileyen kasık ağrısı ve regl gecikmesi oldu canım.
Canım soğan kürü iç bi yandan oda fayda etti bana bence kist erimişti

Ağrı mide bulantısı hiç bir belirti yoktu 1 gün öncesinde rahmimde değişik bişeyler hissettim o duyguyu anlatmam mümkün değil sabahı ilk idrarla kaset test ile çıktı

Eldorin Eldorin canım nasılsın doktora gittin mi. Kaç haftalık oldu bulantım varmı
Canım gunaydin takvime göre 7+6 yumurtlamaya göre 7+4 bugün. Bulantım yok da haksizligim var bir de hasta oldum onun da etkisi vardır herhalde. Kontrolüm yarın. Bakalım ne diyecek 🙂

Sen ne yaptın nasıl hissediyorsun?

Sonunda oldum bugün ben de ya lekelenme mi diye düşündüm önce ama arttı ve açık kırmızıya döndü emin oldum regl dir artık bu🤲 benim döngüm 30 falan ama şimdi kurtajin üstüne 28 gün oldu dongum değişti mi bilmiyorum bat 28 gün alacağım bakalım nolcak 😅 ben de regl biter bitmez ovulasyon takibine başlarım dediğin gibi düzenim ne oldu meraktayım. Ve ben de cok sevindim regl oldum diye
regl olmakta nimetmiş dimi :) demek ki sende yumurtlamışsın regl olmuşsun. ben ovülasyona başladım ama daha ikinci çizgi çok hayalet. çarş,perş artacak diye tahmin ediyorum. şansımıza da o gün misafir var :D kısmet artık

Şimdi nasil çıktı sonuç peki iyi mi? Direkt sordum ama nedeni şu biz de Bi hastanede sperm testi vermiştik. Orda da oda yoktu yarım saat içinde getirin dediler. Sadece cinsel perhiz günü hakkında bilgi verildi. İliskiden 3 gün geçmiş olacak fakat 5 günü geçmemiş olacak denildi. Dedikleri gibi yaptık söyledikleri sürede teslim ettik, örneği de kendisi verdi yani ilişki ya da başka şey kullanmadı. fakat goturdugumuzde öğle arası yakındı orada mı bırakıldı numune ya da hastaneye numuneyi taşıma esnasında dikkat edecek başka şey vardı da soylenmedi mi bilmiyoruz orasını. Sonuçlara Bi baktık eşimin doğal yolu bırakın tüp bebekle bile çocuğu olamaz görünüyordu. Bizim içimize sinmedi Bi hocaya randevu bulabildik Rabbim denk getirdi şükür üniversite hastanesinde. Orda bize tek testle kimseye tanı konulamayacagini en az 3 test gerektiğini söyledi. Eşime daha detaylı bilgi verdi. Numune vermek için de oda vardı laborant eşime dikkat edeceği herseyi anlatmış ve numuneyi orda verip çıktı. Sonuçlar bu sefer tam tersiydi doğal yolla çocuğun olmasına engel yok dedi Dr. Yani diyeceğim bu verdiğiniz şekilde sorun çıktıysa ya da çıkarsa üzülmeyin ve sartlari daha iyi bir yer bulun şehir dışında da olsa ilk fırsatta gidip verin. Biz o süreçte çok yıprandık yok yereymis hem de. Cocugumuz olmayacak diye kendimizi hazırlamaya çalışmak çok zordu her gün sarılıp agladik.. sizin durumu okuyunca aynı şeyi yaşamayın diye konuşmak istedim
Çok teşekkür ederim sizede büyük geçmiş olsun bugün vericez testi diğer hafta eşim biraz ağır hastalık atlattı sonucu yazarım mutlaka

Bat ım yarın ama belirtim yok gögus hassasiyetim dışında ,test yapmaya korkuyorum .batı gelen var mı ,belirtileriniz neler . testte neg i görmek daha moralimi bozuyor önce gecikmeyi görsem daha iyi olur sanirim

Kızlar selammm benim adete 10 gün kala Dan beri şuan 7 gün var. Böyle çok koyubeyaz parçalı akıntım geliyor mantar mı oluyor bu 😫😫😫😫

Bat ım yarın ama belirtim yok gögus hassasiyetim dışında ,test yapmaya korkuyorum .batı gelen var mı ,belirtileriniz neler . testte neg i görmek daha moralimi bozuyor önce gecikmeyi görsem daha iyi olur sanirim
Merhaba benimde bat yarın ve göğüs hassasiyeti var ben de de test yapmaya korkuyorum

Ben yarın test yapıcam hayrlısı cnm inş vardır bende kaşığın da iğne batma gibi sancı ve ateş basmasi de var hasta olucak gibi hissetmiyorum hayrlısı artık

Back