Heh aynenAynennn kızımı uzememki rabbimden herşey
Eskiden kadınlar tarlada orda burda ağır işler yaparken kac çocuk doğurdularda işte biz onlar kadar sağlıklı değiliz
ay inşAllah canım bu doktorda böyle deyince biraz rahatladım pik ve sonraki günü değerlendirdik ondan önce ve sonrasıda gün aşırı idiOh bak demek ki çatlamışbaya da büyüyüp çatlamış güzel bir şey bu. Peki 9undan önce nasıl değerlendirmiştir iz?
Yaa artık gelecek aya kısmet... üzülme çok. Erkenden regl olman iyi, erkenden yeni çalışmalara başlarsınız :)
Oh oh maşallah inşallah güzel haberlerini alırız bu ay canımay inşAllah canım bu doktorda böyle deyince biraz rahatladım pik ve sonraki günü değerlendirdik ondan önce ve sonrasıda gün aşırı idi
Ben pek umutlu değilim psikolojim bozuldu gerçekten. Okadar uğraş sonucu hüsranYaa artık gelecek aya kısmet... üzülme çok. Erkenden regl olman iyi, erkenden yeni çalışmalara başlarsınız :)
Bende regl başlamadı ama kan testim negatif. Ama ben karaları bağladım biraz. Bana bakma sen :) Umarım tez zamanda bebişin olur.
inşAllah canım bakalım hayırlısıOh oh maşallah inşallah güzel haberlerini alırız bu ay canım
bende gördüüm var gibi kaç gün geçtii aşılamadanKızlar selam, beklenen adetime 1 gün var, bu ay aşılama yapmıştık. Pazar gününden beri de hafif peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Şimdi erken gebelik testi yaptım, böyle çıktı. Ne diyorsunuz? Ben sanki silik çizgi görüyorum ama. İlk 5 dk da çıktı bu.
Bugün tam 13.gün. Doktorum 12.gün test yapabilirsin demişti, yani dün. Ben bir gün daha beklemek istedim böyle çıktı. Eğer gerçekten varsa çok mucize olacakbende gördüüm var gibi kaç gün geçtii aşılamadan
Canım bende gördümBugün tam 13.gün. Doktorum 12.gün test yapabilirsin demişti, yani dün. Ben bir gün daha beklemek istedim böyle çıktı. Eğer gerçekten varsa çok mucize olacak
Sağol canım inşallah gerçekten vardır, bu kadar silik olunca çok tereddüt ettim. Yarın hemen doktoruma haber vereceğimCanım bende gördümHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tebrikler
Hayırlı olsun bebis insallah sizinledir bir çizgi görünüyor gibi bende de koyu kahve akıntı var adet oldum dedim ama sokulmedi acaba sizin akıntınız nasıldıKızlar selam, beklenen adetime 1 gün var, bu ay aşılama yapmıştık. Pazar gününden beri de hafif peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Şimdi erken gebelik testi yaptım, böyle çıktı. Ne diyorsunuz? Ben sanki silik çizgi görüyorum ama. İlk 5 dk da çıktı bu.
Aynı benim de öyleydi hatta pazar günü adet oldum zannedip ped taktım ama hhiç bir şey gelmedi. O günden beri günlük ped kullanıyorum, gün sonunda hafif silik kahverengi oluyor pedimHayırlı olsun bebis insallah sizinledir bir çizgi görünüyor gibi bende de koyu kahve akıntı var adet oldum dedim ama sokulmedi acaba sizin akıntınız nasıldı
İnşallah çok teşekkürlerTebriklersağlıkla gelsin inşallah
Evet var hangi markaKızlar selam, beklenen adetime 1 gün var, bu ay aşılama yapmıştık. Pazar gününden beri de hafif peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Şimdi erken gebelik testi yaptım, böyle çıktı. Ne diyorsunuz? Ben sanki silik çizgi görüyorum ama. İlk 5 dk da çıktı bu.
Benimde öyle akıntım ama pek ümidim yok kendimden yinede siz söyleyince acaba dedim hakkımızda hayırlısı olsun insallah en güzel vakitte sağlıklı bebislerimiz olsunAynı benim de öyleydi hatta pazar günü adet oldum zannedip ped taktım ama hhiç bir şey gelmedi. O günden beri günlük ped kullanıyorum, gün sonunda hafif silik kahverengi oluyor pedim
Ben şuanda yurt dışındayım markanın adı testamed, türkiyede var mı bilmiyorum ama önünde %99 doğru sonuç diye yazıyor bilemiyorum kiEvet var hangi marka
Adet gününüz ne zaman? Adetten 4-5 gün önce gelen kahverengi akıntıya yerleşme kanaması diyorlar ama ben kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştımBenimde öyle akıntım ama pek ümidim yok kendimden yinede siz söyleyince acaba dedim hakkımızda hayırlısı olsun insallah en güzel vakitte sağlıklı bebislerimiz olsun
Sabah ortadakini yaptım yok diye kenara koymuştum silikleşmiş alttakini de şimdi yaptım çook çook silikAynı benim de öyleydi hatta pazar günü adet oldum zannedip ped taktım ama hhiç bir şey gelmedi. O günden beri günlük ped kullanıyorum, gün sonunda hafif silik kahverengi oluyor pedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?