2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Oh bak demek ki çatlamış baya da büyüyüp çatlamış güzel bir şey bu. Peki 9undan önce nasıl değerlendirmiştir iz?
ay inşAllah canım bu doktorda böyle deyince biraz rahatladım pik ve sonraki günü değerlendirdik ondan önce ve sonrasıda gün aşırı idi

Ben pek umutlu değilim psikolojim bozuldu gerçekten. Okadar uğraş sonucu hüsran

Kızlar selam, beklenen adetime 1 gün var, bu ay aşılama yapmıştık. Pazar gününden beri de hafif peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Şimdi erken gebelik testi yaptım, böyle çıktı. Ne diyorsunuz? Ben sanki silik çizgi görüyorum ama. İlk 5 dk da çıktı bu.

Eklentiler

• IMG_7758.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 49
bende gördüüm var gibi kaç gün geçtii aşılamadan

bende gördüüm var gibi kaç gün geçtii aşılamadan
Bugün tam 13.gün. Doktorum 12.gün test yapabilirsin demişti, yani dün. Ben bir gün daha beklemek istedim böyle çıktı. Eğer gerçekten varsa çok mucize olacak

Hayırlı olsun bebis insallah sizinledir bir çizgi görünüyor gibi bende de koyu kahve akıntı var adet oldum dedim ama sokulmedi acaba sizin akıntınız nasıldı

Hayırlı olsun bebis insallah sizinledir bir çizgi görünüyor gibi bende de koyu kahve akıntı var adet oldum dedim ama sokulmedi acaba sizin akıntınız nasıldı
Aynı benim de öyleydi hatta pazar günü adet oldum zannedip ped taktım ama hhiç bir şey gelmedi. O günden beri günlük ped kullanıyorum, gün sonunda hafif silik kahverengi oluyor pedim

Evet var hangi marka

Aynı benim de öyleydi hatta pazar günü adet oldum zannedip ped taktım ama hhiç bir şey gelmedi. O günden beri günlük ped kullanıyorum, gün sonunda hafif silik kahverengi oluyor pedim
Benimde öyle akıntım ama pek ümidim yok kendimden yinede siz söyleyince acaba dedim hakkımızda hayırlısı olsun insallah en güzel vakitte sağlıklı bebislerimiz olsun

Benimde öyle akıntım ama pek ümidim yok kendimden yinede siz söyleyince acaba dedim hakkımızda hayırlısı olsun insallah en güzel vakitte sağlıklı bebislerimiz olsun
Adet gününüz ne zaman? Adetten 4-5 gün önce gelen kahverengi akıntıya yerleşme kanaması diyorlar ama ben kızıma hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım

Sabah ortadakini yaptım yok diye kenara koymuştum silikleşmiş alttakini de şimdi yaptım çook çook silik

Eklentiler

• image.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…