2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

şu an gitme şansım yok canım bu aydan umudumu kestim zaten bide kistle uğraşmak sıkıntı ona bozuldum inan
Evet canim ya valla ama kesin bir şey de yok şu an sen değerlendir bence her ihtimale karşı belki bundan 14 gün sonra başka şeyler konuşuyor oluruz

Sperm sayisi ile ilgili bir problemi yok. İleri hiz biraz düsük onun icinde bir süredir hekimin verdigi ilaci kullaniyor önümüzdeki ay sonuc alamazsak sperm testini bir daha yenileyecegiz takviyeler ise yaradi mi diye. Evet bencede ben her gün degerlendirip sansa birakmayayim bu sefer :)

O zaman haydi kolay gelsin size biraz yorulcaksiniz bu hafta

Ay o bir yana aramiz mükemmel olur olur ne zaman benim yumurtlama zamanim gelir o zaman biz birbirimize gireriz. Kendimi kavga etmemeye sakinlige adiyorum bu ay ahahahah
Canım muhtemelen ikiniz de bu sefer olacak mı olmayacak mı gerginliği yaşıyorsunuz o dönem geldiğinde o stres de birbirinize yansıyor. Bol bol nefes çalışması yap, anda kalmaya çalış olursa olacak zaten olmazsa da her ay yeni bir umut

Bu ay yeni bir sey deniyorum ve yumurtlama zamanim oldugunu söylemeyecegim bakalim öyle icimden geldi mantigiyla ilerleyeyim :) Ay vallahi bilmiyorum 9 ay olacak artik psikoloji pek kalmadi zaten inis cikisli durumlar. Fal baktirdim gecen ay 2-3 ay icinde olacak demisti bu ay ve sonraki aydan bende ümitliyim. Gördügünüz gibi yine bilimin isiginda ilerliyorum hahahha :)

Aynen canım çok daha rahat olur öyle inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın

Son 8 günler geçmiyo kızım da habire kucak istiyo dışarı da bile bukadar kucakta ağır taşımaya yerleşme olurmu bilemiyorum artık evde testim vardı negatif göreceğimi bile bile yaptım attım cope enazından testim yok yapamam kafasındayım daha cok erken cunku

Evet canim ya valla ama kesin bir şey de yok şu an sen değerlendir bence her ihtimale karşı belki bundan 14 gün sonra başka şeyler konuşuyor oluruz
canım başka bi dr a daha sordum bu durumu bana böyle cevap verdi (29mm de çatlamıştır muhtemelen görünüm bu şekilde devam eder 1 hafta .. siz ilişkiye devam edin ) böyle yazmış benim ovumda böyle bugün

Eklentiler

• IMG_9116.png
    284,1 KB · Görüntüleme: 26
Son 8 günler geçmiyo kızım da habire kucak istiyo dışarı da bile bukadar kucakta ağır taşımaya yerleşme olurmu bilemiyorum artık
bunu bazen bende düşünüyorum. kızımı kucağıma alıyorum acaba diyorum almamalıyım.
sonra aman diyorum düşecekse her türlü düşer, tutunacaksa da her türlü tutunur.

Oh bak demek ki çatlamış baya da büyüyüp çatlamış güzel bir şey bu. Peki 9undan önce nasıl değerlendirmiştir iz?

bunu bazen bende düşünüyorum. kızımı kucağıma alıyorum acaba diyorum almamalıyım.
sonra aman diyorum düşecekse her türlü düşer, tutunacaksa da her türlü tutunur.
Aynennn kızımı uzememki rabbimden herşey
Eskiden kadınlar tarlada orda burda ağır işler yaparken kac çocuk doğurdularda işte biz onlar kadar sağlıklı değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…