Haftaya salı aşırı sağ kasık ağrım varÇatlama gözükmüyor. Randevuyu ne zamana almıştın bu arada
Evet canim ya valla ama kesin bir şey de yok şu an sen değerlendir bence her ihtimale karşışu an gitme şansım yok canım bu aydan umudumu kestim zaten bide kistle uğraşmak sıkıntı ona bozuldum inan
Bu durumundan ötürü sanırım. İnşaAllah güzel sonuçların olur canımHaftaya salı aşırı sağ kasık ağrım var
Sağ olun Allah razı olsunBu durumundan ötürü sanırım. İnşaAllah güzel sonuçların olur canım
+1
Yaaa canım
Sperm sayisi ile ilgili bir problemi yok. İleri hiz biraz düsük onun icinde bir süredir hekimin verdigi ilaci kullaniyor önümüzdeki ay sonuc alamazsak sperm testini bir daha yenileyecegiz takviyeler ise yaradi mi diye. Evet bencede ben her gün degerlendirip sansa birakmayayim bu sefer :)Canım eşinin sperm sorunu yoksa bugünden itibaren her gün değerlendirebilirsin. Sperm sorunu varsa bugün cuma ve cts değerlendirebilirsin. Cuma duruma göre bakarsın tekrar
Tam net bir şey söylemedi mi? Çatlamasa kist olsa ilaç verirdi bejce kisti atmak için. Ya da kist olmuş demez miydi? Bilemedim.
O zaman haydi kolay gelsin size biraz yorulcaksiniz bu haftaSperm sayisi ile ilgili bir problemi yok. İleri hiz biraz düsük onun icinde bir süredir hekimin verdigi ilaci kullaniyor önümüzdeki ay sonuc alamazsak sperm testini bir daha yenileyecegiz takviyeler ise yaradi mi diye. Evet bencede ben her gün degerlendirip sansa birakmayayim bu sefer :)
Ay o bir yana aramiz mükemmel olur olur ne zaman benim yumurtlama zamanim gelir o zaman biz birbirimize gireriz. Kendimi kavga etmemeye sakinlige adiyorum bu ay ahahahahO zaman haydi kolay gelsin size biraz yorulcaksiniz bu hafta
Canım muhtemelen ikiniz de bu sefer olacak mı olmayacak mı gerginliği yaşıyorsunuz o dönem geldiğinde o stres de birbirinize yansıyor. Bol bol nefes çalışması yap, anda kalmaya çalışAy o bir yana aramiz mükemmel olur olur ne zaman benim yumurtlama zamanim gelir o zaman biz birbirimize gireriz. Kendimi kavga etmemeye sakinlige adiyorum bu ay ahahahah
Bu ay yeni bir sey deniyorum ve yumurtlama zamanim oldugunu söylemeyecegim bakalim öyle icimden geldi mantigiyla ilerleyeyim :) Ay vallahi bilmiyorum 9 ay olacak artik psikoloji pek kalmadi zaten inis cikisli durumlar. Fal baktirdim gecen ay 2-3 ay icinde olacak demisti bu ay ve sonraki aydan bende ümitliyim. Gördügünüz gibi yine bilimin isiginda ilerliyorum hahahha :)Canım muhtemelen ikiniz de bu sefer olacak mı olmayacak mı gerginliği yaşıyorsunuz o dönem geldiğinde o stres de birbirinize yansıyor. Bol bol nefes çalışması yap, anda kalmaya çalışolursa olacak zaten olmazsa da her ay yeni bir umut
Aynen canım çok daha rahat olur öyleBu ay yeni bir sey deniyorum ve yumurtlama zamanim oldugunu söylemeyecegim bakalim öyle icimden geldi mantigiyla ilerleyeyim :) Ay vallahi bilmiyorum 9 ay olacak artik psikoloji pek kalmadi zaten inis cikisli durumlar. Fal baktirdim gecen ay 2-3 ay icinde olacak demisti bu ay ve sonraki aydan bende ümitliyim. Gördügünüz gibi yine bilimin isiginda ilerliyorum hahahha :)
canım başka bi dr a daha sordum bu durumu bana böyle cevap verdi (29mm de çatlamıştır muhtemelen görünüm bu şekilde devam eder 1 hafta .. siz ilişkiye devam edin ) böyle yazmış benim ovumda böyle bugünEvet canim ya valla ama kesin bir şey de yok şu an sen değerlendir bence her ihtimale karşıbelki bundan 14 gün sonra başka şeyler konuşuyor oluruz
bunu bazen bende düşünüyorum. kızımı kucağıma alıyorum acaba diyorum almamalıyım.Son 8 günler geçmiyokızım da habire kucak istiyo dışarı da bile bukadar kucakta ağır taşımaya yerleşme olurmu bilemiyorum artık
Oh bak demek ki çatlamışcanım başka bi dr a daha sordum bu durumu bana böyle cevap verdi (29mm de çatlamıştır muhtemelen görünüm bu şekilde devam eder 1 hafta .. siz ilişkiye devam edin ) böyle yazmış benim ovumda böyle bugün
Ne güzel bir haber hemen güncelledim pozitifi
Aynennn kızımı uzememki rabbimden herşeybunu bazen bende düşünüyorum. kızımı kucağıma alıyorum acaba diyorum almamalıyım.
sonra aman diyorum düşecekse her türlü düşer, tutunacaksa da her türlü tutunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?