ben ilk gebeliğimde 3 gün kala test yaptığımda negatifti regl günü dönmüştü pozitife bir kaç gün daha bekleyip emin ol benceRegle 3 gün kala basbaya negatif dönmez artık değil mi kızlar?
Diş hekiminden randevu alacağım da
aa inşallah yaa ama bugün çok regl olacağım gibi hissediyorumben ilk gebeliğimde 3 gün kala test yaptığımda negatifti regl günü dönmüştü pozitife bir kaç gün daha bekleyip emin ol bence
Kaset testle çıkması neredeyse imkansızzz ama tabi sen yine adet olacakmış gibi bekle olmazsan hepimiz birlikte seviniriz bir de ilk denemenmiş, daha önce gebeliğin var, çok rahat ol çok sen yakın zamanda güzel haberlerini alırız benceKızlar günaydın sanırım bende elendim normal kaset test negatif daha 5 günüm var ama olsa çıkardı sanırım regl olmayı bekleyeyim bende zaten daha ilk denememiz di hayırlısı olsun
AminnnnHoş geldin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine
Hayır çatlamadan sonraki 12 günüm bugün. Teşekkür ederim darısı hepinize inşallahsağlıkla gelsiiin :) bu pik gününü 1 sayarak mı 11 ?
benimde martta aynı sebepten 1 kaybım olduMerhaba ben de aranıza katılayım bu ay. Çok pozitif bir grup, hamilelik haberlerini okudukça insan umutlanıyor, tüm hamişleri tebrik ederim. Ben ikinci bir evlat için çabalıyorum. 6 ay önce mayısta gebeliğim kalp atışı durduğu için sonlandı. O zamandan beridir malesef gebelik olmadı. Bu ay hsg çekildim sorun yok dendi, bakalım neler olacak. Dua edelimSat 24 kasım bat 20 aralık. Eldorin . Ayrıca sizi de tebrik ederim, güzel haberlerinizi okudum
1 yıl bebeğim
Mervee kan testi ne zaman vereceksin senin adına çok heyecanlıyımHayır çatlamadan sonraki 12 günüm bugün. Teşekkür ederim darısı hepinize inşallah
bana da negatif çıktı, bat ne zamandı sizin? Benim 1-2 aralık'dı. test de negatig gelince adet olmayı bekliyorum artıkGÜNAYDINN kalbim kadar temiz bir negatif
Gerçekten ben yıldım arkadaslar benim çocuğum falan olmayacak
Aynen öyle beklemedeyim cnm direk regl bekliyorumKaset testle çıkması neredeyse imkansızzz ama tabi sen yine adet olacakmış gibi bekle olmazsan hepimiz birlikte seviniriz bir de ilk denemenmiş, daha önce gebeliğin var, çok rahat ol çok sen yakın zamanda güzel haberlerini alırız bence
Hoş geldin hadi inşallah sende burda öğrenirsinMerhaba ben de aranıza katılayım bu ay. Çok pozitif bir grup, hamilelik haberlerini okudukça insan umutlanıyor, tüm hamişleri tebrik ederim. Ben ikinci bir evlat için çabalıyorum. 6 ay önce mayısta gebeliğim kalp atışı durduğu için sonlandı. O zamandan beridir malesef gebelik olmadı. Bu ay hsg çekildim sorun yok dendi, bakalım neler olacak. Dua edelimSat 24 kasım bat 20 aralık. Eldorin . Ayrıca sizi de tebrik ederim, güzel haberlerinizi okudum
Kan vermicem daha canım testle takip edicem koyulaşınca veririm kan. Göbek çevrem ağrıyordu benimde bir de akıntım çok oluyordu su gibi sıcak sıcakMervee kan testi ne zaman vereceksin senin adına çok heyecanlıyım
Bende hiç belirti yok hafif kasıkta gerilme dışında birde akıntı geldi gibi oluyor bakıyorum birşey yok kafayı yedim sanırım
Yumurtan geç çatlamış olabilirDün bat günüm da hayla olmadım ama test negatif geçen ay kimyasal gebelik yaşadım gecikme ondandır diye düşünüyorum adeti bekliyorum
Hayırlı olsun canım bende aynı senin gibiydim evlenmeden öncede çok korkardım ama beslenme takviyeler spor derken hamilr kaldım şok oldum sağlıklı ilerlemedi ama hamile kalabildiğimi gördüm en azından inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olurHiç üzülmeyin. Senelerdir pcosum. Hep içimde bir korku vardı evlenince çocuğum olmazsa vs diye. 1,5 yıllık evliyim son 4-5 aydır korunmuyoruz. 2 ayda bir regl oluyorum yumurtlamam da haliyle ona göre oluyor. 2 ay önce kolları sıvadım ovülasyon testi aldım denedim pozitif 2 günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirememiştim o ay olmadı regl oldum. Sonraki yumurtlamayı 2 ay sonra yani Kasımın 19-20sinde yakaladım. Ondan önce bir gebenin günlüğünün sattığı inolac ve inovitol takviye şaseler var bir de balık yağı var onları kullandım bu 2 aylık sürede. Yumurtlama günlerindeyse gynoseed jel kullandım. 18-19-20 Kasım pikti benim hep 21inde silikleşmişti 4 günü de jelle beraber değerlendirdim riske atmadım. Ayın 29unda ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen gidip kan verdim beta 11.97 çıktı. ben buraya çok post atıyordum pcosla ilgili çocuk sahibi olamıyorum vs gibi postlar.
Demem o ki asla umutsuzluğa kapılmayın
Bende belirti olmaması çok normal canım bata 10 gün var delirme yaşıyorumKan vermicem daha canım testle takip edicem koyulaşınca veririm kan. Göbek çevrem ağrıyordu benimde bir de akıntım çok oluyordu su gibi sıcak sıcak
Nasıl ilerledi canım peki? Korkuyorum ben de çok erken öğrendim de beta artacak mı nolacak diye düşünüp duruyorumHayırlı olsun canım bende aynı senin gibiydim evlenmeden öncede çok korkardım ama beslenme takviyeler spor derken hamilr kaldım şok oldum sağlıklı ilerlemedi ama hamile kalabildiğimi gördüm en azından inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur
tebrik ederim, 2 ayda 1 regl olup yumurtlama gününü tutturmak da çok iyi olmuş, her gün ovülasyon testi mi yapıyordunuz?Hiç üzülmeyin. Senelerdir pcosum. Hep içimde bir korku vardı evlenince çocuğum olmazsa vs diye. 1,5 yıllık evliyim son 4-5 aydır korunmuyoruz. 2 ayda bir regl oluyorum yumurtlamam da haliyle ona göre oluyor. 2 ay önce kolları sıvadım ovülasyon testi aldım denedim pozitif 2 günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirememiştim o ay olmadı regl oldum. Sonraki yumurtlamayı 2 ay sonra yani Kasımın 19-20sinde yakaladım. Ondan önce bir gebenin günlüğünün sattığı inolac ve inovitol takviye şaseler var bir de balık yağı var onları kullandım bu 2 aylık sürede. Yumurtlama günlerindeyse gynoseed jel kullandım. 18-19-20 Kasım pikti benim hep 21inde silikleşmişti 4 günü de jelle beraber değerlendirdim riske atmadım. Ayın 29unda ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen gidip kan verdim beta 11.97 çıktı. ben buraya çok post atıyordum pcosla ilgili çocuk sahibi olamıyorum vs gibi postlar.
Demem o ki asla umutsuzluğa kapılmayın
Ben ondan memnundum ama bu ay innovita aldımKızlar günaydın regli oldummgecen aylarda laboquick ovulasyon kullanmıştım pek memnun kalmadım sizin önerebileceğiniz bir ovulasyon testi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?