Bat ne zaman?Yaptım negatif
6 AralıkBat ne zaman?
Hayırlı olsun gebesin canım endişe etme1 tanesini atmışım bu şekilde testlerim
Kesin gebelik var korkma git kan ver6 Aralık
Ya en korktuğum kuruma çizgisi olması çünkü bir çok yerde öyle yazıyor. 5 dakika içinde çıkmadı. Ben testlere baktım tek çizgi. Gün içerisinde silik çizgi belirmeye başladı ama 3 ay önce de bu şekilde öğrendim hamileligimi o da kimyasaldiHayırlı olsun gebesin canım endişe etme
Ben tam 2 buçuk haftalikken yakaladım kimyasal gebeliğimiKızlar birşey sorucam döllenme olduktan hemen sonra beta HCG yükselmeye başlıyor mu? Yoksa yerleştikten sonra mı?
Yok kuzum bende başkasına yazacaktın heralde ben test yaptım ama hafif bi gölge gibi vardı ama oda kuruma çizgisiKesin gebelik var korkma git kan ver
10 ve 15 temmuz iliski günlerimdi regl takvimine not ediyorum hep bunları 6 ağustosta hafif yükselmeye basladiKızlar birşey sorucam döllenme olduktan hemen sonra beta HCG yükselmeye başlıyor mu? Yoksa yerleştikten sonra mı?
Kuruma çizgisi nedir ilk defa duyuyorum bence beta HCG hormonu olmasa 2. Çizgi asla belirmezYok kuzum bende başkasına yazacaktın heralde ben test yaptım ama hafif bi gölge gibi vardı ama oda kuruma çizgisi
Kuruma çizgisi nedir çok anlamsız geliyor bana Beta HCG hormonu olmasa asla belirmez 2. Çizgi bence.. Hiçbir doktordan duymadım bunuYa en korktuğum kuruma çizgisi olması çünkü bir çok yerde öyle yazıyor. 5 dakika içinde çıkmadı. Ben testlere baktım tek çizgi. Gün içerisinde silik çizgi belirmeye başladı ama 3 ay önce de bu şekilde öğrendim hamileligimi o da kimyasaldi
Çok erken farketmişsin canım nasıl anladın da kan verdin? Yaşın kaç bu arada?Ben tam 2 buçuk haftalikken yakaladım kimyasal gebeliğimi
Benimde bu şekilde ama yaşımdan dolayı umudum yok yinede allah büyük10 ve 15 temmuz iliski günlerimdi regl takvimine not ediyorum hep bunları 6 ağustosta hafif yükselmeye basladi
25 yaşındayım aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı ile anladım yemek yapmayı seven biri olarak mutfağa giremiyodum kokuya tahammülüm yoktu tabi her gebelikte aynı olmuyor ama bende yoğundu o dönem kesin hamileyim dedim 3 çıkınca tekrar yaptım arttı yani hissediyorum insanÇok erken farketmişsin canım nasıl anladın da kan verdin? Yaşın kaç bu arada?
canım test bu ikinci fotodaki da 10 saat kadar beklemiş hali işte.. ilk yaptığımda birşey yok ikinci fotoda çok dikkatli bakınca bi çizgi var ona da kuruma çizgisi dedi kime gönderdiysem sonuçta ilk 5 dakika dikkate alınıyormuşKuruma çizgisi nedir ilk defa duyuyorum bence beta HCG hormonu olmasa 2. Çizgi asla belirmez
Allahtan ümit kesilmez canım yasin bir önemi yok yeterki yumurtlamaya dikkat etBenimde bu şekilde ama yaşımdan dolayı umudum yok yinede allah büyükkalp olan günler değerlendirildi
Ayni testten bende de 3 tane silik çizgi var dediğin gibi bi 10 saat aralikta belirdilercanım test bu ikinci fotodaki da 10 saat kadar beklemiş hali işte.. ilk yaptığımda birşey yok ikinci fotoda çok dikkatli bakınca bi çizgi var ona da kuruma çizgisi dedi kime gönderdiysem sonuçta ilk 5 dakika dikkate alınıyormuşEki Görüntüle 3513093 Eki Görüntüle 3513094
İlk 5 dakika dikkate alınır diyorlar ondan negatif gözüyle bakıyorum artık bende ha regl olmazsam yaparım yine gerçekten canım çok acıyor artık 1,5 yıllık evliyim ilk bir yıl zaten vajinusmus derdiyle uğraştım onu yendim bu seferde hamile kalamıyorumAyni testten bende de 3 tane silik çizgi var dediğin gibi bi 10 saat aralikta belirdiler
Cok geçmiş olsun o dert bende de var hormon testi kan testi yaptırdın mı Canım ben folik asit kullanmaya başladımİlk 5 dakika dikkate alınır diyorlar ondan negatif gözüyle bakıyorum artık bende ha regl olmazsam yaparım yine gerçekten canım çok acıyor artık 1,5 yıllık evliyim ilk bir yıl zaten vajinusmus derdiyle uğraştım onu yendim bu seferde hamile kalamıyorum
Yok kuzum hiç gitmedim daha regle 5 gün kaldı zaten hamile degılsem artık doktor tedavisine başlayacağız belkide bir sorunumuz vardır bilemiyorumCok geçmiş olsun o dert bende de var hormon testi kan testi yaptırdın mı Canım ben folik asit kullanmaya başladım
Tek sen değil esinde gitsin sperm testi yapsın arkadaşım 1 yillik evliyken eşinin sperm sayısı azdı 3 ay ilaç kullandı 3. Ayın sonunda kız hamile kaldı şuan çok şükür 1 buçuk yaşında kız çocukları var dualarım seninleYok kuzum hiç gitmedim daha regle 5 gün kaldı zaten hamile degılsem artık doktor tedavisine başlayacağız belkide bir sorunumuz vardır bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?