Dayanıp beklemeye çalışacağım trşrkkür ederiöCanım ben oğlum da yaşadım benim geç dollenmeydi adet günü yerleşme kanaması geldi gecikmenin beşinci günü testte pozitif gördüm
Birkaç gün test yapma İnşallah güzel haber alırsınDayanıp beklemeye çalışacağım trşrkkür ederiö
Yerleşme olabilir kan yaptırmayın bekleyin bence adete 2 gün kala test yapinKızlar benim dün kahverengi akıntı geldi çok az başka bişey gelmedi bat 8 Aralık bugün göğsümün çok damarlandığını fark ettim dün iki tane oculasyon testi yaptım ama ikisi de pik değil yani yumurtlama kanaması falan da değil ilk defa böyle bişey yaşıyorum başına gelen var mı sizce kan versem bişey varsa çıkar mı gebelik testi hiç yapmadım daha
Benimde var ama gebelikle ilgili olduğunu sanmıyorumSelam kızlarr bugün temizlik yapıyorum buraya hiç bakamadım.
Hiç göğsü kaşınan oluyır mu yabu bi belirti midir göğsümde inanılmaz kaşıntı var
Yarın test yapıcam bakalım inşallah çıkar
Bence koyulaşma var kan verdiniz miKizlar üstteki adet günü attaki 4gun sonrası.sizin adet gectikten sonraki testlerin koyulugu nasıldı acaba.cok koyulaşma olmamiş.kafama takıyorum biraz kusura bakmayin
Eki Görüntüle 3512811
Kan verip beta artışını öyle takip etsen daha sağlıklı olur bence ama testler arasında fark var zaten koyulaşmış gayetKizlar üstteki adet günü attaki 4gun sonrası.sizin adet gectikten sonraki testlerin koyulugu nasıldı acaba.cok koyulaşma olmamiş.kafama takıyorum biraz kusura bakmayin
Eki Görüntüle 3512811
Evet ama şimdi gördüm yine çok az gelmiş belki de erken regl olucam ilk defaYerleşme olabilir kan yaptırmayın bekleyin bence adete 2 gün kala test yapin
Bekle bakalım ne olacakEvet ama şimdi gördüm yine çok az gelmiş belki de erken regl olucam ilk defa
Kesin regl olcam ya beyaz beyaz akıntım var çok ama regl öncesi de oluyorBenimde var ama gebelikle ilgili olduğunu sanmıyorum
dün yaptım çok hafif bi çizgi varla yok arası 5 aralık bat tarihim o gün tekrar yapıcam bakalımbu arada iğneden sonra baya zaman geçmiş ne zaman test yapacaksınız
inşallah evet tek yumurtahakkınızda hayırlısı olsun inşAllah tek yumurtamı gelişti
dünkü testbu arada iğneden sonra baya zaman geçmiş ne zaman test yapacaksınız
Benimde var bir haftadir bendede hiç olmazdi normalde üşüttümmu acaba dedim ayaklarımda hiç ısınmıyor 2 tane çorap giydim hala buz gibiKesin regl olcam ya beyaz beyaz akıntım var çok ama regl öncesi de oluyor
Ay var gbi duryor sizinki başka test yaptinizmidünkü test
Belki test yanlış gösteriyordur. Regl olmadığın sürece umut var demek, hayırlısıyla olur inşaallahGeçti canım. Çarşamba doktor randevum var onu bekliyorum. Yok zaten büyük ihtimalle. Az önce test yaptım negatifti
Öyle tabiYoksa da elimizden ne gelirki yine deniycez böyle böyle bı gün nasip olucak Allah'ın izniyle
amin inşallahBirkaç gün test yapma İnşallah güzel haber alırsın
oyy hadi maşAllah inşAllah yarın daha kırmızı görürsünüzdünkü test
Benim de bat bugün dü olmadım ama sabah test negatiftiÖyle tabi
amin inşallah
Adet olmazsanız yine yapın bende korkumdan yapamıyprım en azından şimdi bir umudum var test negatif çıkarsa umudum da giderBenim de bat bugün dü olmadım ama sabah test negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?