2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bende görüyorum canım istersen pazartesiye kadar test yapma pazartesi yap ki koyulasmaya bak inşallah güzel haber alırsın
bugün yaptım zaten yarın eşimde evde o oyalar beni yapmam dayanırım pazartesi yaparım dediğin gibi. Amin canım inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısı ile hamiş kalırız

Ekim ayında ilk tüp bebek deneyimim başarısız oldu. Nedeni yumurta rezervim ve kalite azlığıymış.. ikinci denemeyi ocak ayında düşünüyorum bunun için hazırlık sürecindeyim

Hayırlı olsun bebisiniz aynen daha çok yeni hamissiniz sağlıkla ilerler inşallah çok sevindim adınıza

Kızlar bugün regl günüm henüz olmadım. Sol kasığımdan ayağıma doğru giren bi ağrı var sanki kasılıyor gibi. Hareket ederken eğilip kalkarken ordan bir şey tutuyor baskı yapıyor gibi. Geçen ay doktor 2 cmlik kist olduğunu söylemişti sol overde. Acaba o mu büyüdü Sizce o yüzden mi bu ağrı? Kisti olup bu tarz şeyler yaşayan var mı

Test yaptın mı bugün canım ? İnşallah bebiştir

Kızlar lütfen yerleşme kanaması olan bana biraz bilgi verebilir mi öğlen iki üç damla gördüm bir regl ağrımda yok sadece göbeğimde batma var reglime üç gün var hala kanamam başlamadi

Yok canım dün yapmıştım negatifti. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum erken gebelik testiydi çünkü. Kistten oluyor sanırım umarım büyümemiştir
Benimde sol da kistim var 2 cm ama hiç ağrımıyor sola vurmuyor yani adet ağrısı çok yapıyor ama. Hayırlısı olsun canım

Bendede geçen ay 1mm olduğunu önemsiz olduğunu söylemişti ama ağrı yaşamadım kistle ilgili

Kızlar lütfen yerleşme kanaması olan bana biraz bilgi verebilir mi öğlen iki üç damla gördüm bir regl ağrımda yok sadece göbeğimde batma var reglime üç gün var hala kanamam başlamadi
3 gün sonra idrar testinde çıkar canım eğer yerleşme kanamasıysa hemen çıkmaz testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…