Ayyy vardır ve çıkarr inşaallahinternete çörekotu kürü yazsam çıkar mı ben denemedim ve ilk kez duydum
Bat ne zaman canım?O zaman sakin kalmaya çalışın ben de aynı şekilde sabırsızlanıyorum ama bizim tarihlerimize yakın olan kimseden daha pozitif çıkmadı bildiğimiz kadarıyla demek ki gerçekten beklemek gerekiyor bat tarihine kadar bekleyelim
Kan sonucum bugün öğleden sonra çıkar
Duzelteyim kuzum
Ekledim kuzum seni d
Canım geç döllenme geç yerleşme olabilir en garantisi adet günü denemek
Pozitif canım kan verip netleştirEki Görüntüle 3512390
Benim testler nasil?
Ben görüyorum gölge şeklinde varEtiket yapmayı bilmiyorum cnm yeni kullanıyorum attım şimdi ilk 4 ve 5 dakika içinde halı buydu
3 gün ama ben Klomen aldim onda erken adet olabilrmisin ama ben olmadim henuzPozitif canım kan verip netleştirkaç gün vardı regline
Testiniz gayet belirgin çıkmış gebesiniz bence3 gün ama ben Klomen aldim onda erken adet olabilrmisin ama ben olmadim henuz
3 gün var adetime bu erken Gebelik testi ve ben Klomen aldim doktor güzel uredi dedi yumurta takibine almistiCanım gözün aydiiiiiinpozitif
277 çıktı değil mi? Gebesiniz tabii kiKızlar tahlil sonucum böyle çıktı doktorda şu şekilde söyledi hamilemiyim sizce ?
Merhaba sonuc277
Daha çok küçuk ultrasaonda gorunmesi için 3000 lere gelmesi lazım normal bir gebelikte bu değerin 2 günde bir 2 katina cıkması lazım 4 gun sonra yani çarsanba günu gibi gelebilirsen bhcg deki artıs normalmi bakalım
Evet gebelik var ama sonuç henüz erken olduğu için doktorunuz keseyi de görebileceği tarihte çağırmış sizi. Betaya bakacak kese girecek kadar yukseldiyse ultrasona alacakKızlar tahlil sonucum böyle çıktı doktorda şu şekilde söyledi hamilemiyim sizce ?
Merhaba sonuc277
Daha çok küçuk ultrasaonda gorunmesi için 3000 lere gelmesi lazım normal bir gebelikte bu değerin 2 günde bir 2 katina cıkması lazım 4 gun sonra yani çarsanba günu gibi gelebilirsen bhcg deki artıs normalmi bakalım
Canım biliyorum elinde değil ama stres yapma dua et eğer devamı gelmezse sabah test yapGerçekten korkuyorum artık hem sabredemiyorum hem korkuyorum bir regl ağrımda yok ama hiç devamı gelmedi sadece tuvalette peçeteye geldi
Bende görüyorum canım istersen pazartesiye kadar test yapma pazartesi yap ki koyulasmaya bak inşallah güzel haber alırsınŞimdi yaptım bunları da kuzum idrara sıkışık o zaman inanıyorum artık bu teste
Gerçekten gözlerim dolu dolu her satırını okudum rabbim ol der ve olur çok zor bı süreç olmuş senin için ama çok güzel sonuçlanmış sanki kendim gebe kalmış kadar sevindim senin adına6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler
Hayırlı günler kalbinde iyilik barındıran herkese ❤ Yıllardır bu konuyu açıp birilerine umut olmak için çok bekledim. Bunca zaman burada yazılanlar bana umut oldu. Sıra bana ne zaman gelir diye bekledim Rabbimden. Elhamdulillah 2019 senesine nasipmiş❤🤗 Güzel arkadaşlarım. Belirtilerime geçmeden...www.kadinlarkulubu.com
Burada yazmıştım detaylı
Açılmazsa yine yazarım
Tamam canım pazartesi yapar yapmaz çekerimO kadar araştırma yaptım sabahtan beri Albi test çok iyiymiş hiç yanlış çıkarttığı olmuyor ama ilk 10 dakikayı baz al canım o zaman fotoğrafla
Sizin test markası neydi pozitif sizinki TebriklerEki Görüntüle 3512390
Benim testler nasil?
Bende daha net gözüküyor bakalım bekleyip görcemBen görüyorum gölge şeklinde var
Allah razı olsun canım yaGerçekten gözlerim dolu dolu her satırını okudum rabbim ol der ve olur çok zor bı süreç olmuş senin için ama çok güzel sonuçlanmış sanki kendim gebe kalmış kadar sevindim senin adına
Kesinlikle öyleAllah razı olsun canım yaGerçekten yaşayan biliyor zorluğunu. Eşimin kan testine bile inanamayışı, var mı yani gerçekten diye defalarca sorması hepsi aklımda Rabbime güvenen yolda kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?