Durumun nasıl oldu canm hastanede misin daha? Bende perşembe gününden beri hastanedeyim kanamam hala devam ediyor.Benim de suyum sızmaya başladı bugün acil yatış yaptım. Kasılmaları kontrol altına aldık. Bebekleri tutmaya çalışıcaz gittiği yere kadarhepimize kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla, kendi doğru zamanlarında gelsin bebeklerimiz
Hastanedeyim canım. Sancıları kontrol altında tutarak bebekleri olabildiğince tutmaya çalışıyoruz. Bebeklerden birinin suyu bitmiş. Sancılar fena, dayanmaya çalışıyorum. Sen nasıl oldun?Durumun nasıl oldu canm hastanede misin daha? Bende perşembe gününden beri hastanedeyim kanamam hala devam ediyor.
Teşekkür ederim canm . Amin inşallah hepimizinCanım güçlü anneler dualarım sizinle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah
Anladım canım. Bana test yapmaya gerek kalmayacak kadar çok su geldiği için bariz oldu:/ kanama da bir kez açıklık var mı diye bakıldığında oldu. 32 haftaya girdik bakalım. Düzenli sancım bir kez oldu. Onu atlatamasam doğcaktılar işte. Bir şekilde ilaç serum durdu. Ama düzensiz sancılarım sürekli. Baya sürekli iki büklüm oluyorum acıdan. Belime vuruyor geldiği zaman.Kaç haftalık oldun canm ciğer geliştirici iğne yaptın mı ? İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım rabbim hepimizinkini bizlere bağışlasın. Benim durumumda aynı kanamam hala devam ediyor . Duracak gibi değil suyun gelmesinden şüphelendiler bir test yaptık gelmiyormuş ama kanama beni korkutuyor böyle devam etmesi. Cuma günü perinatoloji baktı böyle not girmiş “53X23 MM KİSTİ YAPI İZLENDİ. İNTER FETAL MEMBRANLARIN AYRILMASI.”
Çok şükür haftan ilerlemiş çok şükür. Benimde alttan muayene edince sancı için kontrol edince kanama daha bir çoğalıyor. Sancılar kötü Allah yardımcımız olsunAnladım canım. Bana test yapmaya gerek kalmayacak kadar çok su geldiği için bariz oldu:/ kanama da bir kez açıklık var mı diye bakıldığında oldu. 32 haftaya girdik bakalım. Düzenli sancım bir kez oldu. Onu atlatamasam doğcaktılar işte. Bir şekilde ilaç serum durdu. Ama düzensiz sancılarım sürekli. Baya sürekli iki büklüm oluyorum acıdan. Belime vuruyor geldiği zaman.
Merhabalar nasıl gidiyor gebelik acabaMerhaba ben de çift yumurta ikizlerine hamileyim tüp bebek ile 8 haftalık oldukçift yumurta transfer yapıldı ikisi de tuttu 5+5 hem kese hem kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olanları da Allah bağışlasın
Hayırlı olsunnnBen bu gece 1.42 de doğurdum kızlar
Gözün aydınBen bu gece 1.42 de doğurdum kızlar
Merhaba idare ediyorum halsizlik yorgunluk ara ara mide bulantilari ile 13+4 luk hersey yolunda detaylı ultrason da güzel çıktı sonuçlar ikisine de kız dedi ama yine de birinden emin değilim dediMerhabalar nasıl gidiyor gebelik acaba
Gözünüz aydın hayırlı olsunBen bu gece 1.42 de doğurdum kızlar
Geçmiş olsun, hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahhÇok şükür her şey yolunda. Genel sağlıkl durumları gayet iyikilo alımlarına göre ne kadar kalacakları belli olacak
Bende 28 Ağustos Çarşamba 12:00 acil sezaryene girdim. Ama bebeklerim çok küçüktüler 28+4 haftalık doğdular ve küvezdeler durumları da riskli yani şuan bekliyoruz inşallah Allah bize bağışlar onları çok korkuyorum onlar içinBen bu gece 1.42 de doğurdum kızlar
Bebeklerin durumu iyidir inşallah senin durumun nasıl canmBen bu gece 1.42 de doğurdum kızlar
Kaç haftalık doğum yaptın canmÇok şükür her şey yolunda. Genel sağlıkl durumları gayet iyikilo alımlarına göre ne kadar kalacakları belli olacak
Gözünüz aydın sizin ve bebeklerinizin durumu nasıl iyidir inşallahGeçmiş olsun, hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahhben 31.haftada doğurdum ikizlerimi
24 gün yogun bakımda kaldılar daha yeni çıktılar sarılık olmuşlar doğru düzgün ememiyolar sizin ve bebişleriniz durumu nasıl ben iyiyim çok şükür sadece göbek deliğinin sol tarafında ağrı varGözünüz aydın sizin ve bebeklerinizin durumu nasıl iyidir inşallah