- 19 Ocak 2024
- 72
- 60
- 20
Bendede çift yumurta ikiside kızçift yumurta. Sizler nasıl karşıladınız ilk duyduğunuzda ikiz gebeliği. Ben niye böyleyim hala anlam veremiyorum
ikiz oldğunu 10 haftalıkken mi anlamıştı doktorunuz. İkizler en baştan görünüyor mu yoksa sonradan çıkabiliyor muMerhaba sevgili anneler. Ben de 10 haftalık ikiz gebeyim. Gebeliğim de sürprizdi ikizler de. Şu an hala bu fikre alışmaya çalışıyorum. Sizlerin mesajlarınızı okuyorum. Yazamıyordum okudukça enerjinizden güç aldım. Yolum uzun endişelerim çok. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Oluyor bazen yani üç aya kadar da bakıyorlar ikiz var mı yok mu ? Önceki doktorum öyle söylemişti ama genelde tek yumurta ikizleri sonradan belli oluyor . Diyelim 5.6 haftalık iken gittiğinde kese oluşmamış yada görünmüyor olabilir 1 ay sonra yani 10 haftalık tekrar kontrole gittiğinde ikinci keseyi görüyor olabilirsinikiz oldğunu 10 haftalıkken mi anlamıştı doktorunuz. İkizler en baştan görünüyor mu yoksa sonradan çıkabiliyor mu
Ama sık sık kontrole gidip detaylı bakıyorsan daha erken fark edersinOluyor bazen yani üç aya kadar da bakıyorlar ikiz var mı yok mu ? Önceki doktorum öyle söylemişti ama genelde tek yumurta ikizleri sonradan belli oluyor . Diyelim 5.6 haftalık iken gittiğinde kese oluşmamış yada görünmüyor olabilir 1 ay sonra yani 10 haftalık tekrar kontrole gittiğinde ikinci keseyi görüyor olabilirsin
Bizim de 7. Haftada belli oldu süprizimizAma sık sık kontrole gidip detaylı bakıyorsan daha erken fark edersin
Benimde 5+4 sanırım yada 6+4 tam hatırlamıyorumBizim de 7. Haftada belli oldu süprizimiz
Oluyor bazen yani üç aya kadar da bakıyorlar ikiz var mı yok mu ? Önceki doktorum öyle söylemişti ama genelde tek yumurta ikizleri sonradan belli oluyor . Diyelim 5.6 haftalık iken gittiğinde kese oluşmamış yada görünmüyor olabilir 1 ay sonra yani 10 haftalık tekrar kontrole gittiğinde ikinci keseyi görüyor olabilirsin
5. Hafta kese görünmüştür diye doktora gitmiştik direkt çift kese göründü. Ama bth değerim de anlaşılabilirmiş galiba yüksekmiş şimdi kaç olduğunu hatırlamıyorum daikiz oldğunu 10 haftalıkken mi anlamıştı doktorunuz. İkizler en baştan görünüyor mu yoksa sonradan çıkabiliyor mu
Benim de eşim dua ediyordu keşke ikiz olsalar diye ailede hiç yok sürprizin süpriziBendede çift yumurta ikiside kızbiz beklemiyorduk çok şaşırdık kocam hiç inanmadı başda . Şaka yaptığımı zann ediyordu
Hamilelik testi yaptırmaya acile gitmiştik pazardı günlerden. Sonuç çıkınca bi acildeki doktor tüp bebek mi demişti aslında ordan anlamalıymışız ama asla anlamadık sevindik demek ki tüp bebek gibi tam yerleşmiş diye5. Hafta kese görünmüştür diye doktora gitmiştik direkt çift kese göründü. Ama bth değerim de anlaşılabilirmiş galiba yüksekmiş şimdi kaç olduğunu hatırlamıyorum da
Duanın kabul oluşu ne güzel hayırlı olsun :)Benim de eşim dua ediyordu keşke ikiz olsalar diye ailede hiç yok sürprizin süprizi
o zaman benimde olsaydı görünürdü. Cinsiyetleri belli oldu mu5. Hafta kese görünmüştür diye doktora gitmiştik direkt çift kese göründü. Ama bth değerim de anlaşılabilirmiş galiba yüksekmiş şimdi kaç olduğunu hatırlamıyorum da
Sizin kaç haftalıktı? Cinsiyet belli olmadı 13. Haftaya ikili taramaya randevu aldık o zaman belli olur belkio zaman benimde olsaydı görünürdü. Cinsiyetleri belli oldu mu
Benimkilerin ikiz olduğu 7. Haftada belli olduSizin kaç haftalıktı? Cinsiyet belli olmadı 13. Haftaya ikili taramaya randevu aldık o zaman belli olur belki
Allah Allah o ne nasıl yapılıyorBenimkilerin ikiz olduğu 7. Haftada belli olducinsiyeti de fetal dna ile erken öğrendim. İkizlerde ikili tarama yapılmıyor hatalı sonuç verdiği için.
Fetal dna ya da nifty yazarak araştırın isterseniz, doktorunuza da sorun. 10. Haftadan sonra yapılabiliyor.Allah Allah o ne nasıl yapılıyor
Teşekkür ederim ilk defa duydum araştıracağım. Sizin sonucunuz nasıl çıktıFetal dna ya da nifty yazarak araştırın isterseniz, doktorunuza da sorun. 10. Haftadan sonra yapılabiliyor.
Çok şükür temiz çıktı. Genetik hastalıklara yatkınlığı taranıyor. Ayrıca ikiz kızlarım olacağını da öğrenmiş oldumTeşekkür ederim ilk defa duydum araştıracağım. Sizin sonucunuz nasıl çıktı
Çoooook sevindimÇok şükür temiz çıktı. Genetik hastalıklara yatkınlığı taranıyor. Ayrıca ikiz kızlarım olacağını da öğrenmiş oldum
8+3 şuan. Hayırlı sağlıklı haberlerle gelinSizin kaç haftalıktı? Cinsiyet belli olmadı 13. Haftaya ikili taramaya randevu aldık o zaman belli olur belki