- 19 Ocak 2024
- 72
- 60
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hepimiz inşallah8+3 şuan. Hayırlı sağlıklı haberlerle gelin
Sancınız var mı? Doktorunuza da danışın bol su için.Kızlar bende ikizlerim 31 haftalık oldu ishal oluyorum bu normalmi ? Yani gun içinde 8 defa falan büyük abdeste çıkıyorum . Yaşayan varmı bu durumu ? İnternetde yazınca doğum belirtisi ola bilir yazılıyor korkuyorum
Evet adet sancısı oluyo ve büyük abdeste de bayaq sık çıkıyorum 2 gündürSancınız var mı? Doktorunuza da danışın bol su için.
Benimde sürpriz oldu ama güzel bir süprizBizim de 7. Haftada belli oldu süprizimiz
Her şey nasiphım anlaım teşekkür ederim. 6+1 de gitmiştim ikiz falan demedi ama çok hamile kalmadan önce 5 yumurtam vardı bir umut ikiz olur diye ummuştum
Doktorunuzla görüştünüz mü? Çünkü sancı ve ishal ikisi birlikte olunca doğum belirtisi diyorlar nişan falanda geliyormuş yapışkan bir akıntı rabbim doğru zamanda kucağımıza almayı nasip etsinEvet adet sancısı oluyo ve büyük abdeste de bayaq sık çıkıyorum 2 gündür
Dün yazdım ağrılar ikiz olduğu için oluyor , ishalde yediklerinden ola bilir dedi doktor ama yinede içimde şüphe var napsam bilmiorumkiDoktorunuzla görüştünüz mü? Çünkü sancı ve ishal ikisi birlikte olunca doğum belirtisi diyorlar nişan falanda geliyormuş yapışkan bir akıntı rabbim doğru zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
Bende öyleyim kafama bşr şey taksam takıyorum bence boş götürünün içiniz rahat eder hemDün yazdım ağrılar ikiz olduğu için oluyor , ishalde yediklerinden ola bilir dedi doktor ama yinede içimde şüphe var napsam bilmiorumki
Nts ye falan bakarsınız en azından açılma olmuş mu olmamış mıBende öyleyim kafama bşr şey taksam takıyorum bence boş götürünün içiniz rahat eder hem
Aynen bende öyleyim ya her şeyi çok takıyorum. Annelik böyle biseymis demek ki . İnşAllah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimiziBende öyleyim kafama bşr şey taksam takıyorum bence boş götürünün içiniz rahat eder hem
32 haftamda gidicem şimdi yeni 31 oldum biraz daha sıkayım dişimiNts ye falan bakarsınız en azından açılma olmuş mu olmamış mı
Bende çok takılıyorum. İnşallah canm. 23 haftalık olduk ama vajina kemiğinde ağrı ve ağırlık hissediyorum hep tuvalete gitme isteği geliyor dakka başı tuvalete gidiyorum bu normal mi sizde de öyle miydiAynen bende öyleyim ya her şeyi çok takıyorum. Annelik böyle biseymis demek ki . İnşAllah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Ne güzel az kaldı rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizimde inşallah32 haftamda gidicem şimdi yeni 31 oldum biraz daha sıkayım dişimi
Normal canım bebekler büyüdüğü için baskı yapıyor buda sık tuvalete çıkmana neden oluyo .bendede öle oluyo baskı yapar yapmaz tuvalete koşuyorumBende çok takılıyorum. İnşallah canm. 23 haftalık olduk ama vajina kemiğinde ağrı ve ağırlık hissediyorum hep tuvalete gitme isteği geliyor dakka başı tuvalete gidiyorum bu normal mi sizde de öyle miydi
Amin canım. Allah hepimize annelik payı versinNe güzel az kaldı rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizimde inşallah
Kalorisi çok olan yiyicekler yemeye çalış . Ben de çok yemek yemiyorum az ve daha kalorili yiyicekler meyveler yiyorumBende yarın 32 olacm sat a göre ama çocuklar genelde daha düşük çıkıyor rabbim herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Yaa normal olsunda bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değilNormal canım bebekler büyüdüğü için baskı yapıyor buda sık tuvalete çıkmana neden oluyo .bendede öle oluyo baskı yapar yapmaz tuvalete koşuyorum
Aynen inşAllah sağ salim kucağımıza alırız hepimizYaa normal olsunda bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil