- 3 Eylül 2023
- 1.098
- 867
- 30
- Konu Sahibi Gizemm3606
Hiç progestan iğne fitil falan kullanmamıs olacam ya o yüzden bi süre kullandırırlarsa diye düşündümYapılır canım neden yapılmasın. Ertesi gün bile yapılır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç progestan iğne fitil falan kullanmamıs olacam ya o yüzden bi süre kullandırırlarsa diye düşündümYapılır canım neden yapılmasın. Ertesi gün bile yapılır.
Tek transfer olacak yaşımdan dolayıMasallah canım
Transfer tek mi olacak çift mi ?
Bilmiyorum doktorum öyle istedi aslında hiç düşüğüm olmadı ama riske atmayalım transfer edeceğimiz embriyonun sağlıklı olduğuna emin olalım dediCanım neden genetige gönderiyorsunuz ?
Canım 8 embriyo var dediler ama asıl salı kesinleşecek inş. Son duruma göre de yolumuzu belirleyeceğiz bakalım ☺beklemek kolay diilmiş. Allahım transfer sonrası güzel haberi beklemeyi ve almayı kısmet etsin bize.nezuko senin son durum nedir canım kac embriyo oluştu belli oldu mu ?
Canım değerin 3000 lerde olması gerektiği, kesenin gözükmesi gerektiği zaman 300 lerdeydi hala.Bu yükseliş kötü mü yani arada bir düşüş oldu diye mi ilaç bıraktırdılar. Çok geçmiş olsun inşallah son tedaviniz olur
Samsun medicalpark Prof. Tayfun Alper canin yarın saat 13.00 da gece 1 de oldum ignemi. Senin benden önce olacak evet ben Tokattan gidecegim Samsuna.Doktorun kim canım benimki senden önce olacak sanırım toplama ben dün 22.30da yaptım ovitrelle ve gonapetyni
Ah canım işimiz de hep beklemek zaten kaç milyon hücre öldürdük beklemekten Allahim sana bana hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsinnnnmCanım 8 embriyo var dediler ama asıl salı kesinleşecek inş. Son duruma göre de yolumuzu belirleyeceğiz bakalım ☺beklemek kolay diilmiş. Allahım transfer sonrası güzel haberi beklemeyi ve almayı kısmet etsin bize.
Allah yardımcın olsun arkadaşım maddi olarak eminim çok zorlanıyorsundur. İnşallah bu sefer pozitif sonucu alacaksın.Kızlar bugün toplandı yumurtalarım 3 tane dolu aldık çok şükür. Bakalım döllenecek mi… bakalım 5. Güne gidecek mi… bakalım genetiği temiz çıkacak mı…. Havuza karar verdm o yüzden bir kez daha toplatacağım. Eğer bu da olmazsa artık vazgeçeceğim. Sadece ilaçlar 60.000 tuttu. Hastane indirimli 70.000 tuttu ve ikinci toplama için tekrarlayacak. Bu tüp bebek işi gitgide zorlaşıyor.Allah herkese sabır ve maddi güç versin. (Bu arada 8. Tüp bebek denemem) Duaya ihtiyacım var
Rabbim hayirli evlat versin tez zamanda dualarim herkese beraber sizle deKızlar bugün toplandı yumurtalarım 3 tane dolu aldık çok şükür. Bakalım döllenecek mi… bakalım 5. Güne gidecek mi… bakalım genetiği temiz çıkacak mı…. Havuza karar verdm o yüzden bir kez daha toplatacağım. Eğer bu da olmazsa artık vazgeçeceğim. Sadece ilaçlar 60.000 tuttu. Hastane indirimli 70.000 tuttu ve ikinci toplama için tekrarlayacak. Bu tüp bebek işi gitgide zorlaşıyor.Allah herkese sabır ve maddi güç versin. (Bu arada 8. Tüp bebek denemem) Duaya ihtiyacım var
Güzel sonuclar alın inşallah hayırlı olsun tedaviniz. İlaç olarak ne kullandınız acaba 60.000 tutacak kadar ne kullanıldı yani bi tedavi parası çünküKızlar bugün toplandı yumurtalarım 3 tane dolu aldık çok şükür. Bakalım döllenecek mi… bakalım 5. Güne gidecek mi… bakalım genetiği temiz çıkacak mı…. Havuza karar verdm o yüzden bir kez daha toplatacağım. Eğer bu da olmazsa artık vazgeçeceğim. Sadece ilaçlar 60.000 tuttu. Hastane indirimli 70.000 tuttu ve ikinci toplama için tekrarlayacak. Bu tüp bebek işi gitgide zorlaşıyor.Allah herkese sabır ve maddi güç versin. (Bu arada 8. Tüp bebek denemem) Duaya ihtiyacım var
Amin inşallahAllah yardımcın olsun arkadaşım maddi olarak eminim çok zorlanıyorsundur. İnşallah bu sefer pozitif sonucu alacaksın.
Tesekkur ederim. Hepimiz gönlümüzdekine hayırlıysa kavuşalım inşallahRabbim hayirli evlat versin tez zamanda dualarim herkese beraber sizle de
Kutu kutu gonal f, kutu kutu cetrotide, ovitrelle, tahliller, muayeneler vs özelde yaptırıyorum sgk karşılamıyorGüzel sonuclar alın inşallah hayırlı olsun tedaviniz. İlaç olarak ne kullandınız acaba 60.000 tutacak kadar ne kullanıldı yani bi tedavi parası çünkü
Benimde Ankara da olcak bende Karabük’ten gideceğim inşallah güzel ağrısız geçer canıım olduktan sonra da konuşalım iyi geliyor insanaaSamsun medicalpark Prof. Tayfun Alper canin yarın saat 13.00 da gece 1 de oldum ignemi. Senin benden önce olacak evet ben Tokattan gidecegim Samsuna.
Bize rapor çıkmasına rağmen muayene kan ilaçlar şu bu derken 60000 bini geçti. Allah kolaylık versin tez zaman da evladına kavuşursun inşallah. Maddi manevi yoruluyoruz ama Rabbim emeklerimizin karşılığı verecektir inşallahKutu kutu gonal f, kutu kutu cetrotide, ovitrelle, tahliller, muayeneler vs özelde yaptırıyorum sgk karşılamıyor
Bu arada bende Ankara başkent üniversite hastanesinde prof. Göğsen önalanla başladım bu yola inşallah pozitifi görürüz hepimizSamsun medicalpark Prof. Tayfun Alper canin yarın saat 13.00 da gece 1 de oldum ignemi. Senin benden önce olacak evet ben Tokattan gidecegim Samsuna.