2024 hamile kalmak isteyen Anne adayları 🥹

Hangi hormonlarda sorun var hatırlıyırmusunuz bende de hormonlarda bozukluk var kullanmak istiyorum
Ben tipik pcos tum lh fsh prolaktin hepsi çok kötüydü. yıllarca doğum kontrol hapı kullandım sonra bir dr bana doğum kontrol haplarının ileride beni kısır yapabileceğini söyleyince korktum bıraktım ve doğal yöntemleri denemek istedim. O zamanlarda annem bana hayıt tohumu da içeren doğal bir karışım aldı hap şeklinde. Çok uzun bir süre kullandım ve çok şükür hormonlarım herşeyim normale döndü. Daha sonrasında evlilik aşamasında kadın doğuma kontrole gittiğimde ve daha önce pcos olduğumu söyleyince inanmadılar. Pcos geçmez dediler. Başka bir hastalıktır falan diye geçiştirdiler. Eski raporlarım falan elimdeydi hatta ultrason görüntüleri hormon sonuçları. Doktorlar maalesef doğal şeylere inanmıyorlar kendi koydukları teşhisi kendileri inkar ettiler. Biraz uzun oldu kusura bakmayın tabi bende işe yarayan başkasında belki etki etmez ama çok şükür beni kurtardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…