- 21 Ocak 2024
- 832
- 588
- 18
- 28
sağlıklı bi evladın olduğuna göre geneti bi problem yoktur muhtemelennCanım senin de kayıpların için üzgünüm. Ya benim biri doğumumdan önce biri doğumumdan sonra oldu. O yüzden tekrarlayan düşük olarak ele alınmıyor herhangi bir sebep araştırmadık.
Her 4 kadından biri hamileliğinin ilk 12 haftasında bebeğini kaybediyor istatistik busağlıklı bi evladın olduğuna göre geneti bi problem yoktur muhtemelenn
19 ekim olmam lazım 4 5 6 na yumurtlama gördümSelam kızlar batı benimkine yakın olan var mı. 18 20 arası bekliyorum ilk adet gününü. Şu anda yumurtlama zamanında mıyım ki acaba
10 gün kaldı ne kaldı ki surda19 ekim olmam lazım 4 5 6 na yumurtlama gördüm
Canım bu dün yaptığın test miArkadaşlar ben letu kullandım dün doktor kontrolüm vardı iki yumurtam oluşmuş 20 ve üzere doktor iğneni yaptır dedi yani bugün öğlen ama benim dün akşam kasık ağrım ve akıntım oldu ovülasyon testi yaptım bugün yumurtam erken mi çatlamış oluyor bugün iğneyi yaptırsam sıkıntı olurmu inşallah çatlamamıştır ya bu 3.cü denemem artık.
Hayır bugün sabah yaptımCanım bu dün yaptığın test mi
Çatlamışmıdır sizce dün öğlen 3 gibi kontrolüm vardı daha çatlamamıştı dün akşam mı çatladı test niye böyle cıktıki miratech markası ?Canım bu dün yaptığın test mi
İnşallahKızlaaaaar yüksek gördüm ovülasyondaaaaaerken oldu 3 gün sonra bekliyordum bu gece inşallah o gecedir bakalım ne zaman düşecek şimdi sıra onu takip etmekte
kısmeti yokmuş bu dünyada demek kiHer 4 kadından biri hamileliğinin ilk 12 haftasında bebeğini kaybediyor istatistik buben de o dört kadından biri oldum iki kere takdiri ilahi. Çocuktan sonra olan habersiz kaldığım bir gebelikti. Eşim hiç istemedi. Annem ben bakamam yardım edemem dedi Ben de ilk emin olamadım ne yapacam tek başıma diye. bebeğim biraz daha küçüktü ama her şeye rağmen doğurcam eğer kendisi de gelmek isterse demiştim. O da gitmeyi seçti
Hayır bugün sabah yaptım
Pik görmüş müydün tek test ile ankaşılmıyor ovulasyon maalesef düzenli olarak yapmış olmak gerekiyor. T ve C çizgisi aynı koyulukta ya da T çizgisi daha koyu olunca pik oluyor p zaman yumurtlama demek . Sonra da tekrar silikleşiyor çizgi o da çatlama demek.Çatlamışmıdır sizce dün öğlen 3 gibi kontrolüm vardı daha çatlamamıştı dün akşam mı çatladı test niye böyle cıktıki miratech markası ?
Aynen canım öyle kabullendim zatenkısmeti yokmuş bu dünyada demek kisağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin bize inşallah Rabbim
O zamn senden bir anlık alırızÇok sıra var bende bekliyorum şuan saglik ocağında kan sırası uyaniklar çok öne geçmeye çalışanlar
Evet 11 gun kaldı10 gün kaldı ne kaldı ki surda
Bebek düşündüğün zaman gel dediyse doktor bence bir randevu al canım. Zaten herhangi bir sorun yoksa bile bir jinekolojik muayene öneriyorlar gebe kalmadan önce. Sende PCOS varsa bence doktorunla ilerlemen daha doğru olurİnşallahbebişin gelir benim ilk denemem olduğu için ovulasyon testi almadım henüz. Takvime göre gidiyorum. Doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ve pcos um var maalesef. Doktor daha önce bebek düşündüğün zaman gel demişti. Acaba yumurtlar mıyım yoksa hiç oyalanmadan doktora mı gitsem
Hayır sadece bugün ovülasyon testi yaptım endişeliyim açıkçası çatladı diye korkuyorum birazdan iğne yapılcak çünküPik görmüş müydün tek test ile ankaşılmıyor ovulasyon maalesef düzenli olarak yapmış olmak gerekiyor. T ve C çizgisi aynı koyulukta ya da T çizgisi daha koyu olunca pik oluyor p zaman yumurtlama demek . Sonra da tekrar silikleşiyor çizgi o da çatlama demek.
Ovulasyon testlerinde her zaman iki çizgi çıkıyor yani önemli olan koyuluğu
Ekledim canım hoş geldin.
Anladım kuzum. Tek teste göre yorum yapmak hiç mümkün değilHayır sadece bugün ovülasyon testi yaptım endişeliyim açıkçası çatladı diye korkuyorum birazdan iğne yapılcak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?