2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kasık ağrısı tutunmaya çalişsada oluyor

Bir tane görümcem dün hamile olduğunu öğrendi daha bir senelik evli. Diğer görümcem bugün doğum yaptı ikinci bebesi. Ben öylece yerimde sayıyorum accuk üzüldüm desem yadırgamazsınız değil mi

Kızlaaaaarrrr Ay valla kafayı yedim testlere o kadar inancım yok ki şimdi üstteti test 2 saat önce ortadaki 1 saat önce. Bu en alttaki ise su ile yapılmış bi test. Test bozuksa sudada çizgi çıkarır diye düşündüm ama onda çizgi yok

Eklentiler

• IMG_6316.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba ben de eylülde kürtaj oldum. Biz hiç kalp atışı duyamadık 6+3te kaldı 1 hafta boyunca. sata göre 9. hafta olacaktı Siz kromozom ve pıhtılaşma testleri yaptırdınız mı?
bende eylülde kürtaj oldum betam istenilen gibi yükselmedi benim pıhtılaşma testim var 2 gen heterozigot 1 gen homozigot ekleyim şöyle

Eklentiler

• IMG_8366.jpeg
    115,5 KB · Görüntüleme: 50
İnşallah ilaçla kolayca gebe kalırsın canım. Ben de doktora gittim ama hormon testi istemedi nedense. Hormon testindeki sonuçlar döngünün hangi döneminde yapıldığına göre değişiyor en iyi reglin 3. Günü diye biliyorum geçen sene belki reglken yaptırmamıştın. Pcoyu ultrasonda görmesi lazımdı. Ben de var pco ve doktor ultrasonla bakar bakmaz teşhis koymuştu

Canım ilaç tedavisi işte yumurta büyütülüyor bu şekilde sonra çatlatma iğnesi verip ilişki öneriyo

Sakın üzülme hayatım Allah geciktiriyorsa belki en güzeli içindir sen sıkma canını

Bence sen kan ver hayatım daha fazla kafanı karıştırma

Benimde E2 80.6 prolaktin 9.2 LH 8.8 FSH 7.3 TSH 1.73 sizce değerler nasıl doktor normal dedi ama 10 gün içmem için letu verdj

Kız sabah yapmadın mı test? Heyecanla sabahki testini bekliyorum

ÇOK geçmiş olsun. Oglun iyimi şimdi. 5 kasim regl olduysan bu gunlerde yumurtlama gunleridir. Bol kazançlariniz olsun inşallah. Bizde napalim 1 gün fik fik 1 gün boş şekilde geçiyoruz. Bakalım tutacakmi ama çokta umudum yok. Çünkü yumurtlama ne zamn olacak yada oldumu hiç bilmiyorum. Bihaberim
Ben 5 kasım da regl oldum zaten 4 kasım da oğlumun genizeti alındı aklıma bile gelmedi bu ay zaten zeytin zamanımız önümüzdeki aylara inşallah sizlerde durum nedir

Seni burda yadirgayaninda aklından suphe ederim. Üzülme candym sanada rabbim nasip edecektir. Dünkü yapay zeka foto yaptimi

Seni burda yadirgayaninda aklından suphe ederim. Üzülme candym sanada rabbim nasip edecektir. Dünkü yapay zeka foto yaptimi
İnşallah canım. Küçük görümcem de kasıklarım ağrıyor yok midem bulanmıyor kötü bir şey mi var acaba diye sürekli arayıp arayıp duruyor nispet yaparmış gibi. Salak gibi kopkoyu çift çizgili 5 tane testin fotosunu atıyor bu gerçek mi acaba sende baksana diye. Bende dayanamıdım sen gözünle gördüğüne mi inanacaksın yoksa benim söylediğime mi. Ben orda çizgi yok desem inanacak mısın dedim sustu. Gujeñleya yubanuty.

Yok ya sildim uygulamayı onunla uğraşamıycam

Onarypsyn smsk bilgesleyin etyan yaly.

Yuz berme bildir rahatsız bolyanyñy. Olsun onlara sinirlenme sana suprizim var
Aytmasana yöne jan edip ol eylemi bul beylemi bolgusyz sorag soraya menden başga adam galmadyk yaly gynanyanymam bilya özem. BoBermeli

Eklentiler

• Screenshot_20241116-121135_ChatGPT.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…