Sağol kuzum ilk defa bu kadar uzun süreli yapacağım daha önce tek test yaptım bi baktım yumurtlamışım devamını kullanamadım bile hamileHer gün düzenli olarak yaptığın taktirde kademeli olarak koyulaşacak kuzu ikisi aynı kırmızılıkta veya sonuç kontrol kısmından daha kırmızı olduktan sonra çatlamış olacak ve sonraki günlerde giderek koyuluk azalacak.
İnnovita sanırım testler canım. Bende bu ay o markadan aldım. Herkese uğur getirmiş umarım bize de getirir uğur. :) çok anlamıyorum tek bildiğim yumurtladığında ikisi de kırmızı olucak.Hayir canim oyle yavas yavas koyulasiyor diye bir sey yok. Önceki aylardan yaptigim ovulasyon testini ekliyorum. En sonuncusu yumurtlama zamaniydi. Ve gördügün gibi o zaman kadar daha acik daha koyu bir sürü test cikmis :)
regl oldum dün doktor kontrolüm vardı klomene başlıyorum yarınHepinize günaydın kızlaar,
@kurabikmeltqueen derindenizmavisi @beyazmanolya66 mirinn @Mystika @topraktonlari sizler ne durumdasınız BATlarının şu sıralarmışş
Evet benimde innovita bu benim önceki aylardan gebelik olmadi sonra umarim sana ugurlu gelir :) pik oldugunda anliyorsun zaten acaba pik mi demiyorsun kopkoyu bir cizgi oluyor :)Sağol kuzum ilk defa bu kadar uzun süreli yapacağım daha önce tek test yaptım bi baktım yumurtlamışım devamını kullanamadım bile hamile
İnnovita sanırım testler canım. Bende bu ay o markadan aldım. Herkese uğur getirmiş umarım bize de getirir uğur. :) çok anlamıyorum tek bildiğim yumurtladığında ikisi de kırmızı olucak.
Ben elendim ya, umarım sizlerden güzel haberler gelirHepinize günaydın kızlaar,
@kurabikmeltqueen derindenizmavisi @beyazmanolya66 mirinn @Mystika @topraktonlari sizler ne durumdasınız BATlarının şu sıralarmışş
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bugün kan verdim hala sonucumu bekliyorum. Doktor ultrasonla baktı ama kese daha gözükmüyor çok normal dedi zaten keseyi görmeyi beklemiyordum dedi. Stres içinde kan sonucumu bekliyorum şu andaHayırlı olsun gözün aydınsağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim bnm de oğlumda hiç belirtim olmamıştı
Canım var gibi gözukuyorKızlar dün lekelenme oldu bugün test yaptım freely çubuk test 5 dakika içinde çektim şuan kurudu kuruyunca daha belli oldu hatta sizce gebelik var mı ?
Ay ben gördüm sanki kızKızlar dün lekelenme oldu bugün test yaptım freely çubuk test 5 dakika içinde çektim şuan kurudu kuruyunca daha belli oldu hatta sizce gebelik var mı ?
İnşallah vardır bebiş çizgiyi bende görüyorumKızlar dün lekelenme oldu bugün test yaptım freely çubuk test 5 dakika içinde çektim şuan kurudu kuruyunca daha belli oldu hatta sizce gebelik var mı ?
Bende öyle gördüm ama çok silik adet tarihim yarınCanım var gibi gözukuyor
Bende gördüm de çok silik adetim yarın normaldeAy ben gördüm sanki kız
İnşallah kuzum yarın sabah tekrar yapayım koyulaşma olur inşallahİnşallah vardır bebiş çizgiyi bende görüyorum
Seninle aynıyız canım ben bugün olmam lazımdı yada yarın ama ben bugün öğlen test yaptım bişey çıkmadı ve pazartesi kan verdim negatif çıktı umudum yok olmak üzere çünkü göğüslerim çok agriyoBende gördüm de çok silik adetim yarın normalde
Ben kendimden umudu kestim inşallah sende vardırİnşallah kuzum yarın sabah tekrar yapayım koyulaşma olur inşallah
Hiç belli olmaz yarın ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşacak mıBende gördüm de çok silik adetim yarın normalde
Pik olmuş canım. Değerlendir silikleşmeyide takip et benceMrb hanimlar bende ilk drfa ovülasyon testi killandim bugun bu sekilde oldu Eki Görüntüle 3499943
Normelde catlama takvime göre ayin 10 gösteriyor test boyle cikinca kafam karıştıPik olmuş canım. Değerlendir silikleşmeyide takip et bence
Malesef bu ayda olmadı. Testler negatif ama adet olmadim daha. Ovulasyon testine göre pazar günü adet olmayi bekliyorumHepinize günaydın kızlaar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?