İlk defa kullanıyorum bu nasıl iş.normalde 28-29 günde bir regl olurum bilemedim bu ara artık pik olması gerekiyordu bence.dün şeffaf akıntı vardı ama pik degildi yarına nolcak bakalmAynı gibi sanki.İlk defa mi ovulasyon testi kullanıyorsun?Ben de 2 ekimde başlayacağım nasipse.İnsallah pik ve çatlama görürsün hemen.
Amiinn inşallah hayır balık burcuyummHakkında hayırlısı inşallah bebisin saglikla seninle olur.Konudan bağımsız oğlak burcu musun?
Evett inşallah benimde temennim bu yönde cumartesi yada yarın öğleden sonra yine yaptırırım varsa muhakkak yükselme olurBuyuk ihtimalle yükselir ara bir rakam cikmis genelde 0 li bir rakam cıkar dikkat edin 2 gün sonra yaptirin kanı yükseldigini göreceksiniz
Ya ne güzel ilgilenen varsa gerçekten beraber büyürler.Benim bebelerin arası 4 yastan fazla sürekli çatışma yaşanıyor.Büyük sürekli kardeşinin anlattığı hiç biseyi anlamadigindan şikayet ediyor.Kücuk abim benimle oynamıyor diye şikayet ediyor.İkisinin frekansları ilgi alanları hiç uyuşmuyor.Saniyeler içinde ortalık karışıyor.Biri 4.sinif biri ana sınıfı.3.nasip olursa küçükle 6 buyukle 10 küsur yaş olacak araları nasıl olur bilmemEvett hem zatn bi boka bulaştik tam bulaşalim barihem yardimci olanlarda var şuan. Yillar sonra ayri evde olucaz tek bakmak zorunda olucam vs. Şuan kp çok yardimci bebegim çogunlukla dedesinin yaninda uykusu oldugu zamn yaninda uyutuyor bir yere gitsem birakip gidiyorum gönül rahatligiyla.
Ay bence hamilesin yaa. Ben adet günü kan vermiştim 2.77 çıkmıştı 4 gün sonra tekrar verdim 20 olmuştuYa inşallaaahh yarın okul çıkışı bidaha vereceğim eğer varsa 6 falan çıkar en kötü diye düşünüyorum değil mi
Netlik oğlak burcunun göbek adıdır ondan sordum.Benim büyük oğlan balık.Gozyaslari her an gözünün ucunda asiri duygusal ve hayalperest :)Amiinn inşallah hayır balık burcuyumm
Merakla bekliyoruz pik ve catlamanı.Ben de muhtemelen geçen ay denk getiremedim tahminimden geç yumurtladim.Bakalim takvimle aynı mı farklı miİlk defa kullanıyorum bu nasıl iş.normalde 28-29 günde bir regl olurum bilemedim bu ara artık pik olması gerekiyordu bence.dün şeffaf akıntı vardı ama pik degildi yarına nolcak bakalm
Ay evet bende öyleyim hele böyle şu sıralar kendi kendime bişeyler kurup ağlayabilme potansiyelim varNetlik oğlak burcunun göbek adıdır ondan sordum.Benim büyük oğlan balık.Gozyaslari her an gözünün ucunda asiri duygusal ve hayalperest :)
Yaaa gerçekten miii şuan umut oldun bana çok teşekkür ediyorum sanaAy bence hamilesin yaa. Ben adet günü kan vermiştim 2.77 çıkmıştı 4 gün sonra tekrar verdim 20 olmuştu
Kan testin pozitif çıksın mutluluktan ağla insallahAy evet bende öyleyim hele böyle şu sıralar kendi kendime bişeyler kurup ağlayabilme potansiyelim var
Ay inşallah merakla bekliyorum artık umarım hayalkırıklığı değildirKan testin pozitif çıksın mutluluktan ağla insallah
Canım yasak kurmak böyle gruplar yoksa güzel olur tabiKızlar merhaba benim de regl 5 eylül bat 1 ekim 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum silik gidiyordu ancak bugün tek çizgiye döndü beklemedeyiz ama planlar sonbahara kalabilir gibi :) bi wp grubu kurdum daha iyi olmaz mı hızlı dönüşler olur. Bana katılmak isteyen linke wp grubunu koyuyorum link açılmazsa bana özlden numaralarınızı gönderbilirsiniz. ….
Kurdum zaten grubu kuzum link gözüküyor muCanım yasak kurmak böyle gruplar yoksa güzel olur tabi
Whatsaptan kurdunmu. Ben whatsap kullanmiuorum kiKızlar merhaba benim de regl 5 eylül bat 1 ekim 16 sında çatlatma iğnesi vuruldum silik gidiyordu ancak bugün tek çizgiye döndü beklemedeyiz ama planlar sonbahara kalabilir gibi :) bi wp grubu kurdum daha iyi olmaz mı hızlı dönüşler olur. Bana katılmak isteyen linke wp grubunu koyuyorum link açılmazsa bana özlden numaralarınızı gönderbilirsiniz. ….
Whatsapp grubu kurdum canımWhatsaptan kurdunmu. Ben whatsap kullanmiuorum ki
Bu ay da olmadı beni de ekler misiniz? Sat 30.08 Bat 24.09.
Canim kan için 2 3 gün bekle yine az çıkar uzulursun. 2 3 güne belli olur zatn. Duyduguma göre 2 gunde 2 Katina cikiyormusYaaa gerçekten miii şuan umut oldun bana çok teşekkür ediyorum sana
Ayy yanlış yazmışım kafam bozukyanlış mi yazdın canım. Bat zamanin geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?