- 13 Ağustos 2024
- 1.204
- 1.854
Allah sağlıkla nasip etsin inşallahÇarşamba transferim olcak inş dualarınızı bekliyorum
Şimdi transfer aşamasında hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıkla nasip etsin inşallahÇarşamba transferim olcak inş dualarınızı bekliyorum
Agumentin dupbaston estrofem ve progestan transfer sonrası da üç ilaç biri band biri iğne hapAllah sağlıkla nasip etsin inşallah
Şimdi transfer aşamasında hangi ilaçları kullanıyorsunuz
İlaçlar çok zorluyor mu , inşallah emeklerimizin karşılığında nasip olurAgumentin dupbaston estrofem ve progestan transfer sonrası da üç ilaç biri band biri iğne hap
Amin cnm bugün ilk kez iğne oldum ama çok ağrı yok ilaç içmek beni çok yoruyor aslında ama sonu güzel olur inş birde ben şeker hastasıyım yarın gidip kontrol olucam hap su sanırım insülin verir die düşünüyorum yada hamilelik olursa verir bu süreç beni korkutuyor şeker olduğu içinİlaçlar çok zorluyor mu , inşallah emeklerimizin karşılığında nasip olur
Bu nasıl oluyor zaten transfer hazırlığı adetliyken başlanıyor sorunuzu anlamadımTransfer öncesi regl olan varmı acaba böyle bişey başına gelen?
İnşallah güzel sonuç alırsınız :) nasıl geçti ağrı sızı hissettiniz mi kaç dakika sürdinsa
Amin canim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sadece transfer esnasında idrara sıkışık olmak zorladi bide o metal yerlestirdikleri alet canimi acitti totalde 20 dakika surduİnşallah güzel sonuç alırsınız :) nasıl geçti ağrı sızı hissettiniz mi kaç dakika sürdü
Doktorum cok umutlu cozundurdukten sonraki kalitesi ayni kaldi cok iyi bu dediHayırlı olsun inşallah kalitesine doktorunuz ne dedi tutunma şansı nedir
Ay evet ilaç içmek sıkıntı , ben normalde de düzenli içemiyorum , iğneleri düzenli yapmıştım ama hap beni korkutuyor .Amin cnm bugün ilk kez iğne oldum ama çok ağrı yok ilaç içmek beni çok yoruyor aslında ama sonu güzel olur inş birde ben şeker hastasıyım yarın gidip kontrol olucam hap su sanırım insülin verir die düşünüyorum yada hamilelik olursa verir bu süreç beni korkutuyor şeker olduğu için
Bugün gittim şeker ilaçlarını bıraktım insülin vurulcamm dualarınızı eksik etmeyinAy evet ilaç içmek sıkıntı , ben normalde de düzenli içemiyorum , iğneleri düzenli yapmıştım ama hap beni korkutuyor .
Bende insülin direnci vardı , ilaç kullanıyordum , bu bu süreçte kesti doktorum
Tabiki kullanılacak, genelde estrofem hap, progestan hap ile iğne, kan sulandırıcı hap ile iğne, folik asit veriliyor, bunlar test gününe kadar kullanılıyor sonrasında hastanın durumuna göre devam ediliyormerhaba, transfer yapıldıktan sonra test gününde kadar herhangi bir ilaç kullanacak mıyız?
Allah kolaylık versin şeker seviyeniz çok mu yüksek iğneye mi geçtinizBugün gittim şeker ilaçlarını bıraktım insülin vurulcamm dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah tutunur sağlıkla kucağına alırsınDoktorum cok umutlu cozundurdukten sonraki kalitesi ayni kaldi cok iyi bu dedi
Hayır gebelik de hap kullanılmıyormuş transfer öncesi geçiş olcak demişti doktorAllah kolaylık versin şeker seviyeniz çok mu yüksek iğneye mi geçtiniz
Senin transfer oldunm Veya ne zaman olacaksınİnşallah tutunur sağlıkla kucağına alırsın
Benimde 4aa kalitede var bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Bn henüz transfer olmadım ay sonunda transfer olacağım hayırlısıyla inşallahSenin transfer oldunm Veya ne zaman olacaksın
Neden yasmin başlattı acabaBugün opu sonrası , regl 3. Günü kontrole gittim doktor Yasmin başladı
Merhaba benim de 14 ekimde nasıl hissediyorsunuz kendinizi ben aşırı normalimMerhaba cnm transfer günümüz aynı bende 14 ekim de olacağım