2024 BANA HİÇ Mİ HİÇÇ İYİ GELMEDİ...

oludum baban için çok geçmiş olsun gerçekten Allah ailene sana sağlık huzur versin diğer hepsi gelip geçici.
Üniveristede benim de senin gibi çok samimi olduğum ve bana çok iyi gelen bir arkadasim vardı ama bir yerden sonra onun günlük hayatı bana ters gelmeye başladı. evi asla yemizlemezdi bir kedimiz vardı koltuğun altından bile kedinin kakası çıkıyordu. her seferinde evi ben temizlerdim ama final dönemi hastalandım. sağ lenf bezim şişti ve ağrıdan gecelerce uyuyamadim. doktora gittim ve arkadasimin da benimle gelmesini istedim ama o arkadaslarıyla buluşacağını söyledi. beni kıskandığı bir arkadasim vardi defalarca onla dışarı çıkma diye ağlamisti. o arkadasimi aradim ve hemen geldi. meğer kedinin eve bıraktığı pislikten lenf bezim enfeksiyon kapmisti. üniveristede son senemdi ve ben de yeter artık diyim ayrı bir ev tuttum (2ay sonra okul bitecekti ve benim kaldığımız evin lirasını peşin ödemiştim zaten.. bana da aileme dw tamamen bir yük olmuştu yani). kendisi asla yaptıklarının farkında olmadı. her seye rağmen onu düğünüme çağırdım. ama gelmedi… yani demem o ki ünibersitede kalıcı arkadas bulmak gercekten zor. ben de bu kızdan sonra asla yakın arkadas edinmedim. herkesle mesafem oldu. normal hayat bu artık. dertleşmek istersem annemi, ablamı arıyorum. sevgili işleri de amaaan be. erkekler işte. üniversitede 5 sene beni seven bir çocuk vardı. bir sene sonra evlendi takma bunları. biri karşına çıkacak ve diyeceksin ki bu zamana kadar olmayan veya kötü giden ilişkilerim için Allah’ıma şükürler olsun burnun için söyleyebileceğim tek şey su.. kendini olduğun gibi sev nolur. kötü bir operasyon gecirmissin ama bu sensin su an ve bunu kabullen.. o kadar eminim ki sadece sen kendini kötü/çirkin hissediyorsun. bu dönemde istediğin desteği görmüş olsaydın bu kadar etkilemeyecekti seni bile. ama kendine iyi gelmeye ve kendini sevmeye çalış. bi burun yani takılma nolur. benim burnum 7.sınıftan beri kırık be yamuk ama kabullendim yani kendimi böyle iyi hissediyorum.. mutluyum burnumla.. güze olduğu için mi? hayıııırrrr… ama malzeme bu yani kurban olurum güzelim üzülme.. takılma.. bazen koca bir yıl b*ktan gecer ama seneler sonra o yıl içinde yaşadığın ufacık, yaşarken farkına bile varamadığın güzel bir olay aklıma gelir ve sana güç verir.. 2024’te daha yeni başladı hayatta kötü şeyler iyi şeylerden fazla başımıza gelir.. ama sen güzel şeyleri aramaya ve onlara tutunmaya çalış. hayatından çıkmayı seçmiş hiçbir insan için de üzülme.. zaten seni haketmiyorlardır. herahngi bir fırsatta hayatından çıkmayı seçen bir insan zaten sana ne katabilir veya senden ne götürürebilir? boşveeerrrr

Okurken tebessüm ettimm çok samimi yazmışsın ama uzatmakta beni geçememişsin ahahah. Haklısın 2024ün daha başındayız ama kötü olaylar ard arda gelince sanki öyle sürecek gibi bir his oluyor. Allah beterinden korusun işte. Şükretmeye gayret gösteriyorum daha beteri ile sınanmakta korkutuyor. Allah iyilerle karşılaştırsın. Hayatıma girenler kötü insanlar değildi ama anzısın silinmeleri ve psikolojik olarak kötü olduğum bir dönemde gitmeleri çok fazla etkiledi. Hele birde konuştuklarını tesadüfen öğrenince can yaktı :') olsundu... Senin olaylarda trajikomik bende ilerde bu şekil anlatırım kim bilir. Hiçbir şey giden burnum kadar üzmedi ama bu olayların gözümde büyümesinin etkisi de psikolojik olark çökmüş olmamdı. Doğal bir güzelliğim varmış onu anladım şimdi kendimi itici buluyorum ama dediğin gibi bu benim hissettiklerim sanırım. İnsanlar farkedemiyor yani, herkes kendi halinde zaten. Aynaya baktığımda eski beni özlüyorum:') ya alışacağım ya da tekrar ameliyat masasına yatıp eski burnuma benzer bir şey yapın dicem boşverrrr kelimesini hayata geçirmem lazım merkeze almam lazım fazla takıyorum bazen. inşallah her şey güzel olur

Sen önemlisi 2 numaralı sorun olduğunu söylediğin için buna yorum yazıyorum. Kadın artık senden bıkmış olabilir mi?
Tüm konu boyunca düşündüğüm tek şey buydu. İnsanlar başkasının sıkıntısını mızmızlanmasını uzun süre çekemez sıkılır kaçarlar

eski burnunu özlemiyorsun… eski burnun varken sahip olduklarını özlüyorsun…. inşallah o kadar güzel günler yaşarsın ki ömründe bir kere bile geri dönüp nerde hata yaptım demezsin.. gecmişi sadece sana deneyim kazandıran anılar olarak görürsün sadece.. en güzel seyler seni bulur umarım.

Burun ameliyatı olup da ilk zamanlar depresyona girmeyen neredeyse görmedim, psikolojik bir boyutu da var yani bu olayın. Bence biraz daha bekleyin olmazsa dediğiniz gibi revziyon olursunuz.

Diğer meselde de ben olsam arkadaşımı arayıp sorarım, samimiyetiniz buna müsaade edecek düzeyde anladığım kadarıyla. Yani böyleyken böyle neden böyle davrandın derdim ve bunu kendim için yapardım. Belki içiniz rahatlar. Çünkü beynimiz yarım kalan olayları ve insanları döndürüp döndürüp düşünme üzerine kurgulanmış. Yani kendi içinizde bu durumu çözüme ulaştırmanız lazım.

Erkek arkadaş konusunda da açıkçası aklıma arkadaşınızla bu çocuğun ilişkiye başlamış olma ihtimali geldi ne yalan söyleyeyim. Yani düşündüğünüz gibi bu sebeple sizden uzaklaşmış olabilir. Ben olsam dediğim gibi arkadaşıma açıkça neden böyle davrandığını sorarım.

Sonuna kadar okumadım gereksiz buldum yorumum bile gereksiz geliyor şu an, herkesin derdi kendine göre büyüktür atanmışsın ama olgun biri değilsin, yaş aldıkça zaten ne saçma şeylere üzülmüşüm diyeceksin 20 yıllık dostum beni 1 ay aramasa umrumda olmaz çünkü çoluk cocuk eş derken zaman cok hızlı ve yorucu, arkadaşımı cok seviyorum ama beni aramadı diye üzülmem herkes yerinde iyi olsun

Erkek konusuna kadar okudum. Hepimiz bazı sorunlar yaşıyor tecrübe edip büyüyoruz. Şurada acı çekmemiş bir kişi yok. Siz de öğreneceksiniz. Pişman olmak yerine tecrübe edinmeye çalışın ki aynı hatalar veya sorunlar tekrarlanmasın canınız sıkılmasın. İleride tek gerçek sorunun babanızın durumu olduğunu anlayacaksınız. Allah şifa versin sağlığına kavuşsun.

Çok abartmamış mısın?
İnsana bağımlı olmak bana göre değil deyip baya baya bağımlı olmuşsun.
Ben olsam arkadaşımı arar "hayırdır bir sorun mu var, aramız soğuk hissediyorum" derdim. Nedenini öğrenir ona göre yolumu çizerdim.
Erkek arkadaşında evet biraz takılmış sana, ergenlik döneminde kanka ola hemen hemen her kız-erkek arkadaşın birbirine sözüdür, "30 unda hala bekarsak evlenelim demek.
Burnunu da beğenmiyorsan revizyon olabilirsin.

kimse kusura bakmasın da atanıp memur olsam maaşımla rahatça geçinebiliyorsam
en sevdiğim arkadaşımla bile aynı eve çıkmam

Ne çok abartı geldi mesela ? İlaca başlayıp tedavi görmem mi ? Lütfen insanların sıkıntılarını küçümsemeyin. Zaten burada özet geçtim ve yazıyla duygulari aktarmak güçtür. Kimse bana üzülsün vah vah desin yazmadım bunları sadece İçimi döktüm. Ayrica arkadaşıma sorun ne diye kaç kez sordum defalarca konuştum. Ben ilgisizmisim o da o yüzden böyleymiş hiçbir zaman net açıklama yapmadı ve uzaklaştı.

kimse kusura bakmasın da atanıp memur olsam maaşımla rahatça geçinebiliyorsam
en sevdiğim arkadaşımla bile aynı eve çıkmam
Benimde aklımda yoktu aslında bu. Sürekli kendisi istediği için dile getirdiği için bana da mantıkli gelmeye başlamıştı ama nasip olmadı.

İlk sorunu okudum sadece. Doktorunla konuş tekrar ameliyat olursun
Konuştum ama tekrar aynı doktoruma ameliyat olmak istemiyorum. Çünkü beni anlamadığını düşünüyorum başta anlasa zaten ona göre bir burun yapardı..

Çok teşekkür ederimçok haklısınız işte bu süreçte bende aile kavramını daha iyi anladığımı düşünüyorum. Allah tüm hastalara şifa versin

Bende böyleydim takilmazdim böyle şeylere arkadaşım sürekli beni aramiyorsun deyip kendi aramayinca takilmaya başladım. Ameliyat süreci beni olumsuz etkiledi o olay olmasa takilmayacagim bosverecegim konulardi belkide. Biraz alinganlastim. Teşekkür ederim yorumunuz için :')

Tüm konu boyunca düşündüğüm tek şey buydu. İnsanlar başkasının sıkıntısını mızmızlanmasını uzun süre çekemez sıkılır kaçarlar
Hiç öyle bir durum olmadı oysa :') çünkü bunları bilmiyor estetik pişmanlığını vs ayrıca biz çok yakındık. Onun derdi olduğu zaman ben yanındaydım benimkinde o.. ama genelde ben onun yanında oluyordum o bana göre biraz daha alingandi bunuda kabul ediyordu zaten. Ben onun gözünde hiçbir şeye üzülmeyen vurdumduymaz biriydim

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah

Konuştum ama tekrar aynı doktoruma ameliyat olmak istemiyorum. Çünkü beni anlamadığını düşünüyorum başta anlasa zaten ona göre bir burun yapardı..
Haklısınız bende burnumu yaptırıcam en büyük korkum bu. Başka doktor araştırın bi görüşün bakalım bi çözüm bulursunuz inşallah

Haklısınız bende burnumu yaptırıcam en büyük korkum bu. Başka doktor araştırın bi görüşün bakalım bi çözüm bulursunuz inşallah
Teşekkür ederim inşallah belki revizyon da olmam artık insan korkuyor da. Kabullenir yaşarım hayırlısı artık. bilemiyorum ama revizyon olmuş olursam iyisi kötüsü ile burada paylaşırım düşüncelerimi

Sordum defalarca. Niye boylesin diye yok beni sevmiyorsun yok umursamiyorsun gibi şeyler söyledi soğudum dedi çok şaşırdım. Net bir açıklama yapamadı hiçbir zaman, bende artık saldım hiç sormadım aramadım etmedim görüşmedik.O da aramadi zaten...

Dediğin gibi ilişki boyutuna mi geldiler acaba diye düşünmedim değil . ihtimal olarak düşük görsem de. her şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…