- 14 Ağustos 2024
- 50
- 28
- 18
-
- Konu Sahibi sabahkusuu
Hiç stres yapma, opu sonrası bolca dinlen.Taze transfer mi olacaksanız bilmiyorum ama hemen transfer olmaz iseniz aradaki boşluğu çok iyi değerlendirin.Günlük yürüyüş, yumurta,avokado gibi sağlıklı şeylerle beslenin.bol şanslar diliyorumMerhaba hanımlar ben kasım 15'te adet gördüğüm gibi tüp bebek sürecine başladım 16 kasımdan bu yana ilaç kullanıyorum. Salı günü yumurta toplama işlemi olucak dondurulmuş embriyo transferi olucak aralık ayında tüp bebek sürecindekiler düşünenler fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Bu ay transfer olmayacağız bir sonraki adetten sonra transfer palanı yapıldıHiç stres yapma, opu sonrası bolca dinlen.Taze transfer mi olacaksanız bilmiyorum ama hemen transfer olmaz iseniz aradaki boşluğu çok iyi değerlendirin.Günlük yürüyüş, yumurta,avokado gibi sağlıklı şeylerle beslenin.bol şanslar diliyoru
Merhaba hanımlar ben kasım 15'te adet gördüğüm gibi tüp bebek sürecine başladım 16 kasımdan bu yana ilaç kullanıyorum. Salı günü yumurta toplama işlemi olucak dondurulmuş embriyo transferi olucak aralık ayında tüp bebek sürecindekiler düşünenler fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Merhaba nasipse bende Aralık reglimden sonra transfer olucam Aralık ayı sonunu bulur gibi.Kasım 6 da opu yapılmıştı şuan rahîm dinlermesi yapıyoruz. Opu sonrası regli oldum 5 gün sonra birde kendi regli döngüm de 20 si gibi ara kanama geldi bana göre regli gibiydi aslında opu sonrası verilen 21 günlük doğum kontrol hapı içiyorum 7 günü kaldı bitmesine.Bu ay transfer olmayacağız bir sonraki adetten sonra transfer palanı yapıldıve ben çok ama çok stresliyim korku mu heyecan mı emin olamadığım duygular içinde boğuluyorum ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok. Siz de tüp bebek yaptıranlardan mısınız yoksa eğer öyleyse sürecimiz nasıldı anlatırmısınız
Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne diline en hayırlısını düşürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba nasipse bende Aralık reglimden sonra transfer olucam Aralık ayı sonunu bulur gibi.Kasım 6 da opu yapılmıştı şuan rahîm dinlermesi yapıyoruz. Opu sonrası regli oldum 5 gün sonra birde kendi regli döngüm de 20 si gibi ara kanama geldi bana göre regli gibiydi aslında opu sonrası verilen 21 günlük doğum kontrol hapı içiyorum 7 günü kaldı bitmesine.
İnşallah 5.güne ulaşan embriyoların olsun
Amin çokça inşallah bu süreçte hepimizin gönlüne göre versinAmin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne diline en hayırlısını düşürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimde ilacımın bitmesine 7 gün kaldıMerhaba nasipse bende Aralık reglimden sonra transfer olucam Aralık ayı sonunu bulur gibi.Kasım 6 da opu yapılmıştı şuan rahîm dinlermesi yapıyoruz. Opu sonrası regli oldum 5 gün sonra birde kendi regli döngüm de 20 si gibi ara kanama geldi bana göre regli gibiydi aslında opu sonrası verilen 21 günlük doğum kontrol hapı içiyorum 7 günü kaldı bitmesine.
İnşallah 5.güne ulaşan embriyoların olsun
hadi inşallah haberleşelim ozamanBenimde ilacımın bitmesine 7 gün kaldıhemen hemen aynı tarihlere denk gelecek transfer süreci
Tekrar merhaba.Tüp bebek sürecindeyim.30 yaşındayım.Eşimde varikosel vardı.Ameliyatta oldu ama netice halen gebe kalmama yetmiyordu.Tüp bebeğe karar verdik.Hiç aşılama ile zaman kaybetmek istemedik.3 yıldır korunmuyoruz çünkü.Olsa bir şekilde en azından bir kere gebe kalabilirdim diye düşündük.geçen 26 ekimde regl oldum 28 ekimde ilaçlara başladım.8 kasımda Opu oldum.Kontrollerde 7 tane yumurta görüyorduk.Ama OPU de 3 olgun yumurta toplanmıştı.üzülmüştüm ama önemli olan noktayı kaçırıyorduk.Önemli olan kaliteli yumurtalardı.Çok şükür 3ü de en iyi kalitede döllendi ve 2si üçüncü günde diğer 1 adet beşinci günde donduruldu.Bu ay transfer olmayacağız bir sonraki adetten sonra transfer palanı yapıldıve ben çok ama çok stresliyim korku mu heyecan mı emin olamadığım duygular içinde boğuluyorum ne yapmam gerek hiçbir bilgim yok. Siz de tüp bebek yaptıranlardan mısınız yoksa eğer öyleyse sürecimiz nasıldı anlatırmısınız
Rabbim size de bize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahTekrar merhaba.Tüp bebek sürecindeyim.30 yaşındayım.Eşimde varikosel vardı.Ameliyatta oldu ama netice halen gebe kalmama yetmiyordu.Tüp bebeğe karar verdik.Hiç aşılama ile zaman kaybetmek istemedik.3 yıldır korunmuyoruz çünkü.Olsa bir şekilde en azından bir kere gebe kalabilirdim diye düşündük.geçen 26 ekimde regl oldum 28 ekimde ilaçlara başladım.8 kasımda Opu oldum.Kontrollerde 7 tane yumurta görüyorduk.Ama OPU de 3 olgun yumurta toplanmıştı.üzülmüştüm ama önemli olan noktayı kaçırıyorduk.Önemli olan kaliteli yumurtalardı.Çok şükür 3ü de en iyi kalitede döllendi ve 2si üçüncü günde diğer 1 adet beşinci günde donduruldu.
Şimdi bugün yeniden yumurta toplama sürecine başladık.Çünkü doktorumuz benim yaşıma göre az miktarda yumurtam olduğunu, erken menopoza girebilme ihtimalin olduğunu söyledi.Aslında telaşlandırdı.Kan değerlerim normal çıktı çünkü ama annem 38 yaşında menopoza girdiği için endişelendim bende.Doktorum havuz(pooling) yapmayı önerdi.O yüzden tekrardan yumurta takibi ile Opu olacağım.Bu sefer 9 kadar yumurta görüldü.
İlk transferimde eğer gebelik oluşmaz veya bir sorunla karşılaşırsak havuzda hazır embriyolarımızın duruyor olması ve bu yeniden hormon ilaçları kullanmamak çok cazip geldi.Sanırım bu Opu sonrası da taze transfer olup geri kalan artık ne kadar embriyomuz oluşurda donduracağız.Daha sonra kardeş istersekte ordan kullanmayı planlıyoruz.Tabi kader ne getirir bilemiyoruz
Amin size de güzel sağlıklı hayırlı evlatlar dilerim.Bir an evvel kucaklayın inşallahRabbim size de bize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahÇok zor bir süreç siz nerede yaptırıyorsunuz doktorunuz kim acaba?
Amin inşallahAmin size de güzel sağlıklı hayırlı evlatlar dilerim.Bir an evvel kucaklayın inşallah
İskenderunda yaptırıyorum ozan turgut adında bi doktor.Oturduğum yere yakın tek doktor.siz nerede yaptırıyorsunuz
polipAmin inşallahbende Diyarbakır Bahçeci tüp bebek merkezinde Zeki akkum hocada yapıyorum bugün yumurta toplama işlemi oldu 10 yumurta alındı ve histereskopi çektirmem gerekiyomuş rahimde polip varmış
Araştırmıştım daha önce adını çok duyduğum için histeroskopi zor bir operasyon değilmiş. Geçmiş olsun.Rahiminiz daha iyi hazır olacak.daha iyi yerleşecek inşallah embriyolarınız.toplanan yumurtalarınız embriyo olduğunda kaç tane olduğunu haber verin.ben çok heyecanlanmıştım kaçıncı güne kaç tane kaldı nasıl kalitede diyeAmin inşallahbende Diyarbakır Bahçeci tüp bebek merkezinde Zeki akkum hocada yapıyorum bugün yumurta toplama işlemi oldu 10 yumurta alındı ve histereskopi çektirmem gerekiyomuş rahimde polip varmış
Az önce aradılar 10 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş cuma günü kaliteleri hakkında bilgi vermek için arayacaklarmış inşallah tamamı kaliteli olurAraştırmıştım daha önce adını çok duyduğum için histeroskopi zor bir operasyon değilmiş. Geçmiş olsun.Rahiminiz daha iyi hazır olacak.daha iyi yerleşecek inşallah embriyolarınız.toplanan yumurtalarınız embriyo olduğunda kaç tane olduğunu haber verin.ben çok heyecanlanmıştım kaçıncı güne kaç tane kaldı nasıl kalitede diyesizinkiler de 10 da 10 embriyo olur inşallah yarın ararlar zaten sizi kaç tanesi döllendiği hakkında bilgi verirler
İnşallah kazasız belasız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim hepimizeMerhaba benim Eylül ayında yumurtalarım toplanmıştı bugün transfer için ilaçlara başladım bi aksilik olmazsa 10-13 Aralık arasında transfer olucam
Ayy inşallah.Bu süreçte çok heyecanlı.Dilerim ki emekleriniz boşa gitmez bebeklerinize kavuşursunuzAz önce aradılar 10 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş cuma günü kaliteleri hakkında bilgi vermek için arayacaklarmış inşallah tamamı kaliteli olur
Merhabaaa bende geldim. 17 Kasım'da regli olmamla birlikte ertesi gün başladım tedaviye ama muayene sonucunda vücudumun o ayki yumurtayı çoktan seçtiğini söyledi doktorum. Uzun protokol uygulanacak 21. Gün gonapepty kullanmaya başlayacağım (7 Aralık) kullanırken regli olacakmış 2. Günü gidip direk tüp bebek yumurta büyütme şeklinde devam edecek herşey yolunda giderse eğer taze transfer olursa Kasım'da donmuş olursa ocakta transferim olacak. Benim hikayemde böyle ilk deneme olacak heyecanlıyım gün sayıyorumMerhaba hanımlar ben kasım 15'te adet gördüğüm gibi tüp bebek sürecine başladım 16 kasımdan bu yana ilaç kullanıyorum. Salı günü yumurta toplama işlemi olucak dondurulmuş embriyo transferi olucak aralık ayında tüp bebek sürecindekiler düşünenler fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Kasımda değil Aralık'ta yanlış yazmışımMerhabaaa bende geldim. 17 Kasım'da regli olmamla birlikte ertesi gün başladım tedaviye ama muayene sonucunda vücudumun o ayki yumurtayı çoktan seçtiğini söyledi doktorum. Uzun protokol uygulanacak 21. Gün gonapepty kullanmaya başlayacağım (7 Aralık) kullanırken regli olacakmış 2. Günü gidip direk tüp bebek yumurta büyütme şeklinde devam edecek herşey yolunda giderse eğer taze transfer olursa Kasım'da donmuş olursa ocakta transferim olacak. Benim hikayemde böyle ilk deneme olacak heyecanlıyım gün sayıyorum