2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Valla bende cumartesi evde test yapacağım hatta cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ama hiç vaktim yok ne hastaneye nede aile hekimine gitmeye. Sadece çarşamba günüm boş. Acaba diyorum aile hekiminde kan versem sonuç ne kadar güvenilir olur sence?

Benimde sürekli tuvalete gitme isteğim geliyor ama ilaçlar makinalarsna falan enfeksiyon olmusumdur diye düşündüm. Ama kasık ağrısı bugün bı ara beni mahvetti hem bel hem kasık. Şimdi geçti

Benimde sürekli tuvalete gitme isteğim geliyor ama ilaçlar makinalarsna falan enfeksiyon olmusumdur diye düşündüm. Ama kasık ağrısı bugün bı ara beni mahvetti hem bel hem kasık. Şimdi geçti
Bak ben enfeksiyonu hiç düşünmemiştim. Belkide öylede olmuş olabilirim doğru diyorsun. Bugün 8.gün ne gögüs nede kasık ağrım var

Merhaba aşılama da ilaçlar için rapor çıkarılıyor mu ne kadar tutuyor ilaçlar

Bende 19 aralıkta aşılama oldum. ilk 3 gün kasık ağrılarım çok fazla vardı. Leke şeklinde kanamalarım da oldu, bugün 6.günüm ağrılarım yok. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Hepinize selamlar yol arkadaşlarım bugün aşılamamın 8 çatlatma iğnemin 10. günü akıntım ve bel ağrım yoğunlaştı. Birde 1-2 sivilcem pörtledi Normalde batım ayın 31ini gösteriyor. Şimdi bunlar gebelik mi yoksa regl belirtileri mi canım sıkılmaya başladı

Benim adet günüme daha var yumurtlama erken olduğu için ama bende de sivilce çıktı normalde sadece adet zamanı sivilce çıkardı ve dün çok sevdiğin bir meyveden yediğim anda midem bulandı biliyorum daha erken ama ilk defa mide bulantısı yaşadım anlamsızca çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…