Sanırım yarın kan testi vereceğim.sizin ayın kacinda aşılama oldu?Merhaba hiç test yapmadınız mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım yarın kan testi vereceğim.sizin ayın kacinda aşılama oldu?Merhaba hiç test yapmadınız mı acaba
Kız bacım nereye tutuyorsun zaten tutabilene aşk olsun heleki Allah vere dışarda falan başıma gelmese bari yoksa rezillikbendede geçen 2 gün bel ağrısı çektim. bende de durum öyle aniden koşuyorumbirde tutulmaması gerekiyormuş şu dönemde
Ben 14ünde iğne oldum 16sında da aşılamam yapıldı. Şuan pozitif sonuç aşırım diye hiç yapmadım açıkçasıSanırım yarın kan testi vereceğim.sizin ayın kacinda aşılama oldu?
Valla bende cumartesi evde test yapacağım hatta cuma günü kan vermeyi düşünüyorum ama hiç vaktim yok ne hastaneye nede aile hekimine gitmeye. Sadece çarşamba günüm boş. Acaba diyorum aile hekiminde kan versem sonuç ne kadar güvenilir olur sence?bu akşam eşim ısrar etti test yap diye. İğnenin etkisi geçmemiştir çok çok erken dedim ama dinletemedim. Yaptım negatif çıktı. sanki 10 dk sonra çok çok belirsiz hayalet çizgi var gibiydi ama dediğim gibi çok erken olduğunun farkındayım. saya saya geçti günler bakalım cumartesi evde test yapmaya başlıcam
Canım ben 14ünde iğne oldum 16sında aşılamam yapıldıSanırım yarın kan testi vereceğim.sizin ayın kacinda aşılama oldu?
İnşallah adet ağrısı değildir . Belirtidir canimbende 16 aralık aşılama. dün ve ondan önceki gün benimde belimin sağ tarafı rahatsız edecek şekilde ağrıdı anlamadım normalde ağrımaz hiç. geçti ama
Benimde sürekli tuvalete gitme isteğim geliyor ama ilaçlar makinalarsna falan enfeksiyon olmusumdur diye düşündüm. Ama kasık ağrısı bugün bı ara beni mahvetti hem bel hem kasık. Şimdi geçtiSelam canım, benimde 16 aralıkta aşılamam yapıldı. Benimde bu akşam belimde sağ tarafta bi ağrı saplandı ama geçti. Hala gaz bombası yutmuş gibiyim birde ayaklarımın altı alev attı dün gece resmen uyuyamadım benim normalde de kolesterolüm yükseldiği zaman öyle oluyor. Acaba gebelik belirtisi mi yoksa yine kolesterolüm yükseldi bilemedim ama birde ayıptır söylemesi aniden çişim geliyor ve dün gecede 3-4 kere gitmişmişim yani sende bu belirtiler var mı acaba
Çok çok amin canımHadi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bak ben enfeksiyonu hiç düşünmemiştim. Belkide öylede olmuş olabilirim doğru diyorsun. Bugün 8.gün ne gögüs nede kasık ağrım varBenimde sürekli tuvalete gitme isteğim geliyor ama ilaçlar makinalarsna falan enfeksiyon olmusumdur diye düşündüm. Ama kasık ağrısı bugün bı ara beni mahvetti hem bel hem kasık. Şimdi geçti
Umarım güzel haberler alırız dua edelimBak ben enfeksiyonu hiç düşünmemiştim. Belkide öylede olmuş olabilirim doğru diyorsun. Bugün 8.gün ne gögüs nede kasık ağrım var
Merhaba aşılama da ilaçlar için rapor çıkarılıyor mu ne kadar tutuyor ilaçlarevet doğru o yüzden 2 raporlu aşılamadan sonra bi raporlu tüp bebek imkanı veriyorlar. Benim bu aşılamamda gonalF iğne verdi rapor yazdı ona doktor. ovitrelleyi yazdığı zaman ekstra rapor yazmadı rapor hakkı gitmesin diye. GonalF yazdığı rapora ovitrelle ekledi böylelikle tek aşılamada tek raporla hem gonalFi hemde ovitrelleyi aldım
sonucunuz nedirBende ayın dokuzunda asimala oldu.
Benim çatlatma iğnem için rapor çıkmadı. onu kendimiz almak zorunda kaldık fiyatı 1200 tl ama yumurta büyütme ilacı için çıkmıştı 70 tl verdik sadece.Merhaba aşılama da ilaçlar için rapor çıkarılıyor mu ne kadar tutuyor ilaçlar
Amin canım hepimize pozitifli yıllar olsun inşallahBende 19 aralıkta aşılama oldum. ilk 3 gün kasık ağrılarım çok fazla vardı. Leke şeklinde kanamalarım da oldu, bugün 6.günüm ağrılarım yok. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Toplam ne kadar tutuyor raporlu aşılamaBenim çatlatma iğnem için rapor çıkmadı. onu kendimiz almak zorunda kaldık fiyatı 1200 tl ama yumurta büyütme ilacı için çıkmıştı 70 tl verdik sadece.
Devlet hastanesinde yaptırdığım için sadece yumurta büyütme için hap çatlatma iğnesi ve rahim duvarını kalınlaştırmak için hap toplamda 1300 tl ödedimToplam ne kadar tutuyor raporlu aşılama