Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo bayagi varmis,ben en kisa surede gideyim bariBen regenesis d3k2 b12sprey ve demir bide magnezyum kullaniyorum cnm
Nerden bakiyoruz dogum tarihine,usg kagidinda yazani mi sayiyorsunuz?Bence çoğunlumuz kasımda doğuracak aralık sonu bekleyenlerde aralık başı doğuracak hahah oğlak beklerken yay doğuracaklar bizde belkide akrep doğurcaz
Tamam senin doğum tarihi belli oldu 30 Kasım Benimki de 10 AralıkVerdiğim kilolardan sonra +1'deydim ama son 2-3 günde bence+1 daha aldım. Trendeyiz şimdi sandviç yicem dedim yedim, doymadım bi tane daha yicem dedim de utandım yemedim yoksa doymamıştım lsld 2 gündür çok yiyorum maşallahım var valla hava değişimi mi bilmem, sabah tartılcam
Lsdşrşşr bizimki 30 Kasım doğumlu illa çocuk da 30 Kasım'da doğsun istiyor. Len sana zor alıştım çocuğumu doğurur muyum 30'unda diyorum sonra aklıma asla yay doğurmam dediğim de geliyor büyük laflarımı ağzıma tıkıyorum dşşd
Akrep olmasın kız nolurBence çoğunlumuz kasımda doğuracak aralık sonu bekleyenlerde aralık başı doğuracak hahah oğlak beklerken yay doğuracaklar bizde belkide akrep doğurcaz
Aynen oyle hele ben ilk zmnlar aman Allahim nasil kuryodum belirti olsa tedirgin oluyon olmasa niye belirti gitti diye tedirgin oluyordum simdi hissediyorumda biraz duraldimHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah insan en ufak şeyde etkileniyor
Usg kağıdında 5 Aralık, ama son adete göre 13 Aralık mesela benimki. 40 hafta üzerinden hesaplanınca.Nerden bakiyoruz dogum tarihine,usg kagidinda yazani mi sayiyorsunuz?
Ya bana elenatal diye bir takviye onerdi eczaci,icinde magnezyum da var ekstra almana gerek yok dedi ama acaba ayri ayri mi tuketmek lazim?sanirim demir icin bayagi gec kaldim benBANA doktorum üç ay biter bitmez goyno ferro sanol, omepa multivitamin vs var içinde, magnimore plus, d3k2 vitamin ve coraspin yazdı oda pıhtı ihtimaline karşı
Görümcem geçen sene 10 Aralıkta doğurdu kız 10 olmasın shjsjsb benden gördü aynısını yaptı falan der bir de hemen shhsjsj 13 iyi 13 Bizim tanışma yıldönümümüz 13.03 nikahımız 13.04 düğün 13.08 falan bu da 13.12 olsunVerdiğim kilolardan sonra +1'deydim ama son 2-3 günde bence+1 daha aldım. Trendeyiz şimdi sandviç yicem dedim yedim, doymadım bi tane daha yicem dedim de utandım yemedim yoksa doymamıştım lsld 2 gündür çok yiyorum maşallahım var valla hava değişimi mi bilmem, sabah tartılcam
Lsdşrşşr bizimki 30 Kasım doğumlu illa çocuk da 30 Kasım'da doğsun istiyor. Len sana zor alıştım çocuğumu doğurur muyum 30'unda diyorum sonra aklıma asla yay doğurmam dediğim de geliyor büyük laflarımı ağzıma tıkıyorum dşşd
Bende gidecegim de bu tahlilleri,takviyeleri falan biz mi soyleyecegiz yoksa onlar mi veriyor.ne ozelde ne devlette hicbiri bsy vermedi banaBana d'yi 12de başlattı, demir depolarımı yeterli gördüğü için demir vermedi. Kan vericem bu hafta tekrar atıcam sonucu ne der bilmem
Belki degerlerin iyidir cnm bilmiyorum doktorun bise dedimi gerce geneld3 butun gebelere baslatiyorlar magnezyum demir felan ama bilemedim doktorun daha iyisini bilir benim kullandiklarim bunlar degerlerimde sukur iyi aslinda ama demir iyi olsada kullancaz dedi doktorumOo bayagi varmis,ben en kisa surede gideyim bari
Püüüüü özenti seni görümcesine denk getirmiş püüüüü sldşşfGörümcem geçen sene 10 Aralıkta doğurdu kız 10 olmasın shjsjsb benden gördü aynısını yaptı falan der bir de hemen shhsjsj 13 iyi 13 Bizim tanışma yıldönümümüz 13.03 nikahımız 13.04 düğün 13.08 falan bu da 13.12 olsun
Oyle yapayim,yaz da olsa karadenizdeyim biraz zor oluyor gunes isi.Takviye bende elenatal 2 kullanıyorum d vit sorun bir doktorunuza
Yok canım kendileri veriyor normalde :/Bende gidecegim de bu tahlilleri,takviyeleri falan biz mi soyleyecegiz yoksa onlar mi veriyor.ne ozelde ne devlette hicbiri bsy vermedi bana
Belalın bu adam senin Ben zaten 9 mesaisine 9da gidemiyorum ki öncesinde işe gidip oradan geçeyim Ama öğleden sonra 15.00e aldıysam randevuyu 14.30da çıkıyorum sonra geri gelmiyorum. Doktor geç geldi beklettiler falan diyerek shdhjdKızlar mesela randevunuz var mesai başlangıcından 2 saat sonra o zaman sabah işe gidiyor musunuzbenim bugün öyleydi mesai başlangıcım ve randevu arasında 2 saat vardı tam ki randevuya gitmek için yine 1 saat önce çıkmalıyım yakın ama otobüsle gidiliyor 2 otobüs ama kısa süreli. Birde bekleme kaydı vs. Bugün şefim şey dedi (bıktınız şef ve benim anılrımdan)randevundan önce işe gel zaten servisle geliyosun maillere falan bak dön banada sor evden mi gidiyim diye dedi. Yani evden hastanem çok uzak işe daha yakın ama tek otobüsle evin önünde binip hastanenin önünde inebiliyorum. Onun dediğine göre servisle işe geliyim 1 saat çalışıyom sonra 2 otobüs hastaneye gidiym 2 otobüs döniyim çok mantıksız 1 saat fazla uyudum bugün gözlerne battı resmen
Ilk cocugunuz muben ilkini gec hissetmistim ama bu 2.yi 16haftalikken hissettim pit pit diye.simdi bile icerde kipir kipir hic durmuyorBende bugun 20+0 sürekli kendımı dinliyorum ama yok bende hissetmedim henüz. Sabırsızlıkla beklıyorum hissetmeyi
o zaman benimkilerde sorunYok canım kendileri veriyor normalde :/
Yok uygulamalardaki tahmini doğum tarihine bakıyorum canım benim 7 aralık gözüküyor tabi 40 hafta dolarsa gerçi en son ultrosana göre 5 gün ilerdeydik öyle olursa 2 aralık olur bide 40 dan önce gelirse kasım olur doğumNerden bakiyoruz dogum tarihine,usg kagidinda yazani mi sayiyorsunuz?