Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 62 42,2%
  • erkek

    OY: 78 53,1%
  • ikiz kız

    OY: 1 0,7%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,4%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 2 1,4%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,4%

  • Ankete Katılan
    147
Benim çok yakın arkadaşım doğuma kadar kustu artık o kadar alışmıştı ki elinde tasla geziyordu doğuma girdi epidural yaptılar orda da kusunca doktor bayıltın karnı oynuyor demişti :) çok şükür tombul bir oğlu oldu sağlıklı , zorluğu anneye tabi var ama sağlıklı olun yeter ki
Benim kuzenim de öyleydi, kabullendim artık ona göre dikkat ediyorum akşamları dışardaysam yalnız olmamaya çalışıyorum hala kuru şeyler yiyorum yanımda hep poşet oluyor. Hala Prilam kullanıyorum vs. Sağlıklı olsun iyi olsun her belirtisine şükrediyorum bir yandan yapacak bir şey yok :)
 
Merhaba benim tiroit problemim yok ama ona rağmen TSH 1.49 dan 3.2 ye yükselmiş araştırdım 2. Trimesterda yükselirmiş zaten
evet bebek tüm hormonlarımızı alıyor çünkü bende zaten yok :KK70: normal olabilmek için 4 senedir her sabah ilaç alıyorum şimdi artırıyorlar yavaş yavaş.
 
bu arada kızlar ben bebeğe doğunca sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. dün işle ilgili sigortacı ile görüşürken bu konuyu da konuştuk. bebek tek başına daha pahalı oluyor anneyle beraber olunca indirimli oluyor onu tavsiye ederim dedi. sizin de aklınızda bulunsun. hamilelik paketlerine inanılmaz pahalı fiyat verdiler.En düşüğü 90 bindi. Efendi gibi kendi paramla doğururum sağol dedim.
 
Güzel görünüyor gerçekten. İlk siparişinizden memnun kalmış mıydınız? Bir de aldıklarınızı linklerseniz süper olur hihi
Şunları almıştım ama kalmamış çoğu. Şimdi ikili takım bir kaç tane daha zıbın tarzı havlu vs sipariş ettim gelenler yumuşacık çok sevdim ikililer 190a falan geldi hep çok uygun kalitesine göre. Zara’dan aldıklarımla kumaşı aynı.
 

Eklentiler

  • IMG_6289.jpeg
    IMG_6289.jpeg
    161,4 KB · Görüntüleme: 80
Sabah açlık şekerimi ölçtüm, şimdi kahvaltı yaptım 12de de 1 saati ölçücem. 1-2 saatler arasında yine bi şey yememem lazım dimi?
 
Şunları almıştım ama kalmamış çoğu. Şimdi ikili takım bir kaç tane daha zıbın tarzı havlu vs sipariş ettim gelenler yumuşacık çok sevdim ikililer 190a falan geldi hep çok uygun kalitesine göre. Zara’dan aldıklarımla kumaşı aynı.
Aaa kayınvalidem almış geçenlerde bebişe burdan, hatırladım şimdi. Mağazaları da var gidip bakmak lazım
 
Beyaz akıntı değil mi benim ilk çamaşırım her gün batıyor kumaş bez koyuyorum günlük değiştiriyorum
Bende neredeyse hiç olmuyor çok olması mı iyi hiç olmaması mı bilmiyorum bekarken herşeyi düzgündü evlendikten sonra akıntım da neredeyse kesildi adet günlerim azaldı kaymaya başladı vs ama bu akıntı hep aklıma yakışan birşey Bi çok insan da Bide gebelikte artıl olabilirmiş bende çok az var
 
X