- 26 Şubat 2024
- 4.795
- 4.604
Yav doğum 45 bin civarı zaten, saçmalamışlar. O fiyata yaptırmam ben şahsenSanırım yenilerken hamile olduğumuzu söylemek ekstra artış yapıyor yoksa 10 ay 2 katı olması bence de çok abartı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav doğum 45 bin civarı zaten, saçmalamışlar. O fiyata yaptırmam ben şahsenSanırım yenilerken hamile olduğumuzu söylemek ekstra artış yapıyor yoksa 10 ay 2 katı olması bence de çok abartı
Ayda 1 benim muayeneler. Doğum paketi aldığım için ödemiyorum ama almasaydım ödeyecektim tabiKızlar kaç günde bir muayene oluyorsunuz ve her seferinde ücret ödüyor musunuz?
Benim kuzenim de öyleydi, kabullendim artık ona göre dikkat ediyorum akşamları dışardaysam yalnız olmamaya çalışıyorum hala kuru şeyler yiyorum yanımda hep poşet oluyor. Hala Prilam kullanıyorum vs. Sağlıklı olsun iyi olsun her belirtisine şükrediyorum bir yandan yapacak bir şey yok :)Benim çok yakın arkadaşım doğuma kadar kustu artık o kadar alışmıştı ki elinde tasla geziyordu doğuma girdi epidural yaptılar orda da kusunca doktor bayıltın karnı oynuyor demişti :) çok şükür tombul bir oğlu oldu sağlıklı , zorluğu anneye tabi var ama sağlıklı olun yeter ki
evet bebek tüm hormonlarımızı alıyor çünkü bende zaten yok normal olabilmek için 4 senedir her sabah ilaç alıyorum şimdi artırıyorlar yavaş yavaş.Merhaba benim tiroit problemim yok ama ona rağmen TSH 1.49 dan 3.2 ye yükselmiş araştırdım 2. Trimesterda yükselirmiş zaten
3 haftada 1 oluyor her seferinde ödüyoruz. ama geçenlerde kanamam olduğunda 1 haftada 3 kere gittim birinde para aldılar.Kızlar kaç günde bir muayene oluyorsunuz ve her seferinde ücret ödüyor musunuz?
Şunları almıştım ama kalmamış çoğu. Şimdi ikili takım bir kaç tane daha zıbın tarzı havlu vs sipariş ettim gelenler yumuşacık çok sevdim ikililer 190a falan geldi hep çok uygun kalitesine göre. Zara’dan aldıklarımla kumaşı aynı.Güzel görünüyor gerçekten. İlk siparişinizden memnun kalmış mıydınız? Bir de aldıklarınızı linklerseniz süper olur hihi
Benimki de yumuşadı , ilk aylar semsertti .Kizlar hepinizin sertmi ya tek benim mi boyle acaba
3 haftada bir muayeneler. Ücret ödüyoruz tabi.Kızlar kaç günde bir muayene oluyorsunuz ve her seferinde ücret ödüyor musunuz?
Rennie tablet aldim ama ise yaramazsa doktora sorup gavisgona gecis yapabilirimGeçmiş olsun ve hoşgeldin ))) son 2 haftadır uzanmaya korkar oldum canım gavisgon olmasa napardım:)
Bunu hic duymamistim bi bakayim neler varmisKızlar selam yine bir indirim haberi ile geldim inditex grubunda olan zara bershka gibi Lefties markası var belki duymuşsunuz yenidoğan bölümünde ciddi güzel indirimler var. Ben geçen ay vermiştim sipariş bugün yine havlu vs verdim bakmak isterseniz.
Bayildim bunlaraKışın dışarı çıkarken giyeceklerini hava durumuna göre şu üçüyle tamamladım bir de. Hiç büyük eşya almayıp kendimi bunlarla oyalıyorum . Çocuk doğduğunda bebek arabası yatağı olmazsa şaşmam.
Aaa kayınvalidem almış geçenlerde bebişe burdan, hatırladım şimdi. Mağazaları da var gidip bakmak lazımŞunları almıştım ama kalmamış çoğu. Şimdi ikili takım bir kaç tane daha zıbın tarzı havlu vs sipariş ettim gelenler yumuşacık çok sevdim ikililer 190a falan geldi hep çok uygun kalitesine göre. Zara’dan aldıklarımla kumaşı aynı.
evet canım su içebilirsin sadeceSabah açlık şekerimi ölçtüm, şimdi kahvaltı yaptım 12de de 1 saati ölçücem. 1-2 saatler arasında yine bi şey yememem lazım dimi?
Evet evet İzmir de henüz açılmadı mağazaları ama Zara’dan farksız muhtemelen aynı yerde üretim yapıyorlar ve ona göre fiyatları çok uygun.Aaa kayınvalidem almış geçenlerde bebişe burdan, hatırladım şimdi. Mağazaları da var gidip bakmak lazım
Bende neredeyse hiç olmuyor çok olması mı iyi hiç olmaması mı bilmiyorum bekarken herşeyi düzgündü evlendikten sonra akıntım da neredeyse kesildi adet günlerim azaldı kaymaya başladı vs ama bu akıntı hep aklıma yakışan birşey Bi çok insan da Bide gebelikte artıl olabilirmiş bende çok az varBeyaz akıntı değil mi benim ilk çamaşırım her gün batıyor kumaş bez koyuyorum günlük değiştiriyorum
Benim de suan oyle ya ilk donemde benimde sertdi agriyordu artik yumosBenimki de yumuşadı , ilk aylar semsertti .