- 12 Temmuz 2022
- 23.007
- 84.461
Aynen benim sürekli yok çok şükür ama ara ara bi anda geliyor, sabahın köründe bi de iğrenç bişiYaaa senin de bu ara kusmaların hiç geçmedi ya. Bizim bu bulantılar hiç bitmeyecek sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim sürekli yok çok şükür ama ara ara bi anda geliyor, sabahın köründe bi de iğrenç bişiYaaa senin de bu ara kusmaların hiç geçmedi ya. Bizim bu bulantılar hiç bitmeyecek sanırım
Ya ben ankarada doğup büyüdüm sonra eş dolayısıyla erzincana gittim bu senede samsuns geldik ben hayatımda böyle yandığımı hatırlamıyorum tatile antalya muğlayada gittim yok nem beni öldürüyor %70-80 nem olunca yapış yapış oluyorsun yüzüm sürekli ter içinde banyodan çıkıyorum kurulandığım an gene terliyorum balkonlarda yatıyorum oda bu sefer sivri yiyor valla şaştım pervane hiç işe yaramıyorValla Etimesgut ayrı bi dünya senle beraber kesinleştirdim snkff geçen camı kapıyı açtık kediyi kapatıp, 1 derece serinledi ev. Ama serinlemiş hali 34 oldu yani üşümemiz mümkün değil dkfk
Ya ben ankarada doğup büyüdüm sonra eş dolayısıyla erzincana gittim bu senede samsuns geldik ben hayatımda böyle yandığımı hatırlamıyorum tatile antalya muğlayada gittim yok nem beni öldürüyor %70-80 nem olunca yapış yapış oluyorsun yüzüm sürekli ter içinde banyodan çıkıyorum kurulandığım an gene terliyorum balkonlarda yatıyorum oda bu sefer sivri yiyor valla şaştım pervane hiç işe yaramıyor
Aşko klimasız nasıl duruyorsun yav çıldırır insan, bebe de uyuyamaz ki bu sıcaktaEki Görüntüle 3456649
Dün vantilatörü almayı unutmuşum 40 dk bi toplantıya girdim, halim şu
Ay valla hiç kımıldamadan durmak valla çok kötü evden çalışmada klima yoksa kötü gibi içten içten bide ter damlaları süzülüyor ya ay çok kötüEki Görüntüle 3456649
Dün vantilatörü almayı unutmuşum 40 dk bi toplantıya girdim, halim şu
Valla canım mont giydiremeyiz çok küçükler dedik. Ya kalın battaniyelere saracağız ya da böyle bir şey kullanışlı olur herhalde. Ben çıkartırım her gün dışarı diye düşünüyroum 15 - 20 günlük olup sağlığı yerinde olursa inşallah. Bizim oranın ortamı çok uygun gezdirmeye. Hava çok soğuk da olsa hep dışarı çıkarmayı da öneriyorlar.Bu dis kundak kesin gerekli mi ya ben hm den teddy tulum aldim gerci 1-2 ay aldim bi tik buyukmus kalibi hemen giydirimem belki dis kundak daha mantiklidir sar sarmala cikar
Ay gerek yok dedik varmış, şimdi alsak da bazı yerlerde 1 ay sürüyormuş gelip takmaları. 1 aya yaz bitecek zaten. Seneye alcam amaAşko klimasız nasıl duruyorsun yav çıldırır insan, bebe de uyuyamaz ki bu sıcakta
Seneye de ayı gibi pahalı olabilir, bizimkiler Vestel almış 25 bin dedi iyi geldi bana fiyatı. Baymak falan 30 küsür olmuşAy gerek yok dedik varmış, şimdi alsak da bazı yerlerde 1 ay sürüyormuş gelip takmaları. 1 aya yaz bitecek zaten. Seneye alcam ama
Hımm ben de ikinci attığından almışım zaten bu durumda. Ama Trendyol daha uygunmuş Ben de havlu alırım bunun dışında bir iki tane de.Bornoz setleri lüzumsuz kalabalık geldi bana, terlik falan var komik bence babası bir tane bornoz almış o da şu https://amzn.eu/d/09kFoss6 ama bu fiyata almadık 450 idi sanırım. Bunun dışında 1 veya 2 tane daha alırım banyo için, önce müsline sonra havluya sarın diyor ebeler. Gruptan bu atılmıştı beğendim indirimde şu an EIFIN Bambu Balık NakıÅlı Bebek Havlu Kundak Ve Kese Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
26 yaşındayım izmirde yaşıyorum 1. Çocuk 30 mart son adet tarihi 5+0 kese 7+0 kalp atışı cinsiyet tahminim yoktu ama oğlumuz olacak nasipse tahmini doğum tarihi 31 aralık gözüküyor bebeğin ismi ARASHoş geldiniz diyelim o zaman
Tablo bilgilerini gönderirseniz oraya da ekleyelim
Bu başlıklılar mantıklı geldi bana, her şeyi internetten almak daha uyguna geliyor ama mağazadan gidip alınca daha mutlu oluyorum sanki bir şeyleri de toplu alışverişe mi saklasam diyorumHımm ben de ikinci attığından almışım zaten bu durumda. Ama Trendyol daha uygunmuş Ben de havlu alırım bunun dışında bir iki tane de.
Enfeksiyon var canım bi antibiyotikle düzelir yaDaha çıkmayan sonuçlar var ama şuan böyle hepsi çıkınca doktorun yanına gireceğim . Kendi doktorum sanırım çok yoğun sabah yazdığıma dahi cevap yazamadı
Eki Görüntüle 3456651 Eki Görüntüle 3456652 Eki Görüntüle 3456653
Ever evet bundan bahsediyorum bunlar cok kullanisli oluyor.Yüklüyor…
www.hepsiburada.com
Şunu aldım canım aynı şeyden mi bahsediyoruz? Ben de bornoz olarak emin olamadım
ne kadar guzel boyle soylemeleri. insani iyi hissettiritorsabah patronlarla toplantı yaptık toplantı sonunda hamileliğimi sordular. Yoruluyorsan arka odaya yastık getir arada yat dedi. Bir de yemekler dışardan geliyor ağır gelirse ablaya söyleyelim senin için ayrı yemek yapsın dedi. Böyle bebeğime kıymet veren teklifler beni eritiyor gerçekten. Hiçbir ayrıcalık tabi ki istemiyorum ama halimden anlamaları çok hoşuma gidiyor.