- 20 Mayıs 2024
- 778
- 837
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ilişki için enfeksiyona yol açmasın diye prezervatif de öneriyorlardıher gün 1 yeni bilgi köşemizde bugün
kızlar spermdeki maddeler idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyonları önlüyormuş, varsa da öldürüyormuş. eşlerinizi bilgilendirin özellikle korkup ilişki istemeyenler bi doktor arkadaşım söyledi
Benimki de kıpır kıpır olmaya başladı artık rahat hissediyorum artık bağırsak deği yani bukızlaaar günaydın iyi pazarlar
bizimki sabaha kadar fiti fitiydi hep hissettim uyurken uykum da hafiftir bizim kız hareketli olcak heralde
uyumuyo bu bebişler galibaBenimki de kıpır kıpır olmaya başladı artık rahat hissediyorum artık bağırsak deği yani bu
Ben en çok sabah hissediyorum uyanıncauyumuyo bu bebişler galiba
Kızlar ve heyecanlı erkekler yüksek nabızlı diyelim o zaman177 başladı benim, sonra 168 idi ilk zamanlarda. erkek. yükseğe kız diyorlardı sanırım
Ama tam tersi ben hep ilişkiden sonra enfeksiyon olurdum ne kadar temizliğe dikkat etsemdeher gün 1 yeni bilgi köşemizde bugün
kızlar spermdeki maddeler idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyonları önlüyormuş, varsa da öldürüyormuş. eşlerinizi bilgilendirin özellikle korkup ilişki istemeyenler bi doktor arkadaşım söyledi
Ben geceleriBen en çok sabah hissediyorum uyanınca
Sabah aynen daha çok hareketli oluyorlar acıkıyorlar galibaBen en çok sabah hissediyorum uyanınca
6-9 aydaki tulumları uzun kol mu aldın orange? Benim en cok kafamı o karıstırıyo? Yaza denk geldiği icin pişer mi diyeBiz evdeki kıyafetleri bi hesapladık ama çok zor oldu çünkü ne nedir bilemedim mdkfkf
Hastane çıkışı 2
0-1 ay
1 body
4 zıbın takım
1 prematüre zıbın
1-3 ay
7 body
Astronot tulum
2-4 ay
2 eşofman takım
2 zıbın kısa kol
3-6 ay
2 zıbın uzun kol
2 alt üst takım
1 zıbın seti
6-9 ay
2 body uzun kol
3 tulum
1 patikli tulum
9-12 ay
1 alt üst eşofman
1 zıbın
1 dış kundak
1 çift kat müslin
1 4 kat müslin
6 müslin
6 ağız mendili
kesinlikle. çabuk kalk yemek yedir bana der gibi:))Sabah aynen daha çok hareketli oluyorlar acıkıyorlar galiba
Ben onu az tombik olursa 6 aya girmeden yani Mart Nisan gibi kullanırız diye düşündüm ya, ayına göre giderse accuk pişer gibi6-9 aydaki tulumları uzun kol mu aldın orange? Benim en cok kafamı o karıstırıyo? Yaza denk geldiği icin pişer mi diye
Gece uyuduğum için daha uykudan uyanacak kadar hissetmedim ama akşamları felan oluyor gün içinde en çok sabah hissediyorum amaBen geceleri
Gece kuşu olacak galiba benim gibi
Hey maşallah kuzum. Aklında olsun biraz patikli tulum da al. Yenidoğanda giydirmek çıkarmak rahat oluyormuş.Biz evdeki kıyafetleri bi hesapladık ama çok zor oldu çünkü ne nedir bilemedim mdkfkf
Hastane çıkışı 2
0-1 ay
1 body
4 zıbın takım
1 prematüre zıbın
1-3 ay
7 body
Astronot tulum
2-4 ay
2 eşofman takım
2 zıbın kısa kol
3-6 ay
2 zıbın uzun kol
2 alt üst takım
1 zıbın seti
6-9 ay
2 body uzun kol
3 tulum
1 patikli tulum
9-12 ay
1 alt üst eşofman
1 zıbın
1 dış kundak
1 çift kat müslin
1 4 kat müslin
6 müslin
6 ağız mendili
Tulumların çoğu patikli ya, başka ne eksik ki senceHey maşallah kuzum. Aklında olsun biraz patikli tulum da al. Yenidoğanda giydirmek çıkarmak rahat oluyormuş.
Listende sadece 6. Ay olanda patikli tulum var ondan dedim canım, bazıları alttan çıtçıtlı tulumu öneriyor bazıları fermuarlı. Ama ben alttan çıtçıtlı alıyorum, o daha kolay gibi geliyor. Fermuarlı hep tek bacak üstünde oluyor onu giydirmesi çıkarması zor gibi geliyor bana. bere ve eldiven lazım bi de. Muhtemelen hastane çıkışında vardır bere ve eldiven. Ben 4 tane bere ve eldivenli takım aldım. Heralde orda eldiven ve bereler yeterli olur. Daha da alırım zaten aradaarada birşeyler. Ben daha çok ilk aylara odaklandım. Mesela çorap lazım mı bilmiyorum. Hep patikli tulumlar... Bi de bu takımların içine giydirmeye, uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlı bodyler. Ben uzun kollu aldım 3 tane ama sanırım daha çok yarım kollu alacağım. Uzun kollu çok bunaltır gibi geldi.Tulumların çoğu patikli ya, başka ne eksik ki sence
Ay işte yazarken hepsi aynı geldi gözüme yarısını düz yazdım dkfk bazıları uzun bazıları kısa mesela onu da yazacaktım üşendimListende sadece 6. Ay olanda patikli tulum var ondan dedim canım, bazıları alttan çıtçıtlı tulumu öneriyor bazıları fermuarlı. Ama ben alttan çıtçıtlı alıyorum, o daha kolay gibi geliyor. Fermuarlı hep tek bacak üstünde oluyor onu giydirmesi çıkarması zor gibi geliyor bana. bere ve eldiven lazım bi de. Muhtemelen hastane çıkışında vardır bere ve eldiven. Ben 4 tane bere ve eldivenli takım aldım. Heralde orda eldiven ve bereler yeterli olur. Daha da alırım zaten aradaarada birşeyler. Ben daha çok ilk aylara odaklandım. Mesela çorap lazım mı bilmiyorum. Hep patikli tulumlar... Bi de bu takımların içine giydirmeye, uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlı bodyler. Ben uzun kollu aldım 3 tane ama sanırım daha çok yarım kollu alacağım. Uzun kollu çok bunaltır gibi geldi.