- 21 Haziran 2022
- 711
- 835
- 34
Ee onuda güzel havalarda kullanır ancaValla çocuk oturmazsa ona bile gerek yok, şu bisiklet tarzı şeyler var ya ebeveynin sürdüğü geçen ondan gördüm birçok ailede. Az daha büyüyünce o yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee onuda güzel havalarda kullanır ancaValla çocuk oturmazsa ona bile gerek yok, şu bisiklet tarzı şeyler var ya ebeveynin sürdüğü geçen ondan gördüm birçok ailede. Az daha büyüyünce o yeter
Şeyde var duymuştum yenidoğum yapmış birine gitmezmiş gebe kadın onun da doğumu mu başlarmış erken doğum mu olurmuş ne öyle birşey aslında neye inanırsan onu çekersin böyle boş şeylere inanmamak en iyisi
Ama gül olayı doğru özellikle ilk 3 ay bilmeden yada bilerek güle dokunup sonra vucüdunun herhangi bir yerine dokursan orda gül oluyor benim eşimde var ve sadece gül mevsimi orası kızarır gül mevsimi geçince yok olur bir kaç tanıdığımdada var ben bunun doğruluğuna inanıyorum yaniBen ergenken anneannemlerle bebek görmeye gidiyorduk bir yere regldim ve görmen iyi olmaz demişlerdine alakaysa. Görümcemden de şey duydum gül koklarsan bebekte gül olur. O zamanlar insanlar bilimden falan daha uzak olduğundan herhalde aa bebekte gül şeklinde leke var gülden. Şu oldu şundan gibi kendi kendilerine çıkarım yapmaya çalışmışlar bugünlere kadar ulaşmış
Tamam yardım etmesinler de bu cümleler nedir. Ne diyeceğimi bilemedim. Kafanızı takmayın diyim ne diyim. Zaten afedersiniz saçma düşünceli bi insanmış. Allah ona da akıl fikir versinAynen öyle sonra diyorum ya ne şaşırıyorsun sen bı çocuk doğurdun zaten ne artısi oldu bı gün abla gibi gelipp hadi iki saat ben bakayım git uyu dedi mi. Sana senden başka acıyan olmadı tamam kimse çocuğunu kimse için yapmıyor ama insan da bekliyor işte enerjim yerinde olsa zaten minnet etmem her gün
Doktürür yaparım yemek yine de biraz uzanıp biraz kusup ufacık iyi hissettigim an kalkıp yapıyorum çok şükrü ne yapalım bu da geçer. Hayir zaten bı de neymiş yine erkekmis zaten ailede çok erkek varmış sevmezmis yeni olanı sevmezsen sevme. Bı değil üç değil böyle hamile olduğumu duyduklarında beri erkek olsa biz zaten seviyoruz diye oğlumu soyluyolar hemen. O sizin olsun falan muhabbetleri
Sanki ben ilk cocugumu üvey yerine koyacam ikincisj olunca. Şaka tamamda yani bı iki defa yaparsınız beni her görüşünüzde aman erkekmis zaten sizin olsun denmez ki alınır mı falan demek yok xaman zaman bozuluyorum aman birinciye ne kader halaliginiz oldu da ikinciye olaacak diyorum icimden
Benim büyük erkek kıyafetleri artık abisinden kalır ikinci çocuğun kaderiValla anam gaza getirdi, yoksa almazdım ama gerçekten çok uygundu hepsi almak zorundaydım… anfkdkdkkd
Erkeklere de çok güzel şeyler vardı bu arada
Kokladım ve dokunduminşallah doğru değildirAma gül olayı doğru özellikle ilk 3 ay bilmeden yada bilerek güle dokunup sonra vucüdunun herhangi bir yerine dokursan orda gül oluyor benim eşimde var ve sadece gül mevsimi orası kızarır gül mevsimi geçince yok olur bir kaç tanıdığımdada var ben bunun doğruluğuna inanıyorum yani
Evet değişik şeyler hergün farklı birşey adet iken bebek görme ne alaka yaniBen ergenken anneannemlerle bebek görmeye gidiyorduk bir yere regldim ve görmen iyi olmaz demişlerdine alakaysa. Görümcemden de şey duydum gül koklarsan bebekte gül olur. O zamanlar insanlar bilimden falan daha uzak olduğundan herhalde aa bebekte gül şeklinde leke var gülden. Şu oldu şundan gibi kendi kendilerine çıkarım yapmaya çalışmışlar bugünlere kadar ulaşmış
Çok güzeller güle güle giysin bu desenli çoraplar kafamı çok karıştırıyor o an unuturum kimse ilgilenmez bende çorap içindeki ipleri kesemem diye korkum var elimden geldiğince düz alacam böyle desenli olunca içinde sarkan ipler bebeğin parmağına dolanma riskş varmışEki Görüntüle 3452591 Eşimle mahallede yürüyüşe çıktık bebek mağazasında bunu çok beğenip aldıçok kaliteli değil ama yazın giydirilir seneye çok mutlu oldum o beğenip hevesle alınca
Şöyle aldım. Çamaşır deterjanı çok lazımmış. 3 çamaşır, 1 biberon deterjanı aldım.
Yorumları çok iyi favoriledim
Ya benimki hiç eşya almaya hevesli değil bazen üzülüyorum sorduğumda ben kucağıma almadan bir şey hissedemem ki diyor o yüzden hevesli gözükmeyebilirim diyor ben üzülünce ertesi gün beraber çıktığımızda aldı bir şeyler ama ben dedim diye aldı keşke kendi heves etsede alsa neyse doğduktan sonra asıl heves etmesi önemli zatenEki Görüntüle 3452591 Eşimle mahallede yürüyüşe çıktık bebek mağazasında bunu çok beğenip aldıçok kaliteli değil ama yazın giydirilir seneye çok mutlu oldum o beğenip hevesle alınca
Kızlara çok güzel şeyler var ya. Erkeğe dümdüZ benim aldıklarım zaradan güle güle giysin bıdıkZara indiriminden bunları aldım, 2026 yazı için 19-23 aylık falan oluyor bebe, fiyatlar çok uygun geldi yatırımlık aldım. Kendim için sıfır tane şey baktım, analık hızlı yükleniyormuş insana
Frigg benim ilk aldığım bebiş ürünüydüŞöyle aldım. Çamaşır deterjanı çok lazımmış. 3 çamaşır, 1 biberon deterjanı aldım.
Oy çok tatlıEki Görüntüle 3452591 Eşimle mahallede yürüyüşe çıktık bebek mağazasında bunu çok beğenip aldıçok kaliteli değil ama yazın giydirilir seneye çok mutlu oldum o beğenip hevesle alınca
Evet şirin diye aldıkta ondan bende çokkorkuyorum genelini düz iplik olmamasına özen göstererek alacağımÇok güzeller güle güle giysin bu desenli çoraplar kafamı çok karıştırıyor o an unuturum kimse ilgilenmez bende çorap içindeki ipleri kesemem diye korkum var elimden geldiğince düz alacam böyle desenli olunca içinde sarkan ipler bebeğin parmağına dolanma riskş varmış
Biraz yapı meselesi de hani erkekler birde doğrudan hissedemiyorlar bebek tekmelerini hissedince hareketleri gözlemleyince de belki daha da hissetmeye başlarönemli olan doğunca ilgili bir baba olması zatenYa benimki hiç eşya almaya hevesli değil bazen üzülüyorum sorduğumda ben kucağıma almadan bir şey hissedemem ki diyor o yüzden hevesli gözükmeyebilirim diyor ben üzülünce ertesi gün beraber çıktığımızda aldı bir şeyler ama ben dedim diye aldı keşke kendi heves etsede alsa neyse doğduktan sonra asıl heves etmesi önemli zaten
Bizim bebiş 2 haftadır falan artık tekmeliyor beni içerde dans ediyor dışardan gözüküyor oynadığı eşime tam gösterecem duruyor eşim elini çekince yeniden kımıldıyor diyorum hatta sen kızımızla çok ilgili değilsin sana küs ondan diyorum bir türlü denk getiremedim yani artık videoya çektimde öyle gördü yoksa inanmıyorduBiraz yapı meselesi de hani erkekler birde doğrudan hissedemiyorlar bebek tekmelerini hissedince hareketleri gözlemleyince de belki daha da hissetmeye başlarönemli olan doğunca ilgili bir baba olması zaten
Şimdiden kesmek en güzel tabi şekilli olanlar daha güzel geliyor insanaEvet şirin diye aldıkta ondan bende çokkorkuyorum genelini düz iplik olmamasına özen göstererek alacağım