- 12 Temmuz 2022
- 23.074
- 84.657
Anam giriyor işte, 20 haftalık demek 5 ay bitti 6nın içinde demekKiz milleti bi ay sonraya yonlendiriyosun dur daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam giriyor işte, 20 haftalık demek 5 ay bitti 6nın içinde demekKiz milleti bi ay sonraya yonlendiriyosun dur daha
O zaman ben daha 4 aylık olmadım dimi18 hafta gebelik kaç aylık eder? Hamileliğin 18. haftasında bebek 4 ay 6 günlük olmuştur.
Mesela bu ben oluyorum
Aradaki 1+1 nereye gitti 4 ay=16 hafta18 hafta gebelik kaç aylık eder? Hamileliğin 18. haftasında bebek 4 ay 6 günlük olmuştur.
Mesela bu ben oluyorum
he bu tablo değişikmiş, yine de 20 hafta 6 ay içindedir aksini kabul etmiyororoBen mesela 4 u bitirdim . Oyle dusun .
19 haftalik 6. Aya giriyorsa ben nereye nereye giriyorum hahaa ayyy corba olduAy 4 aylık değil mi ben kendime diyorum 5 aylık diye 19. Haftayım
1 ay dört hafta değil mi 4/8/12/16 işte dört aylık çıktı beşinci aya giriş yapmışsınız fakat 5 sayılmazsınız dolduruyorsunuz daha 5. AyıKafam karıştı yahu
Sen zaten 5'in içindesin 18 haftalık olarak. 20 olunca 5 dolacak 6 içine gircen. Kız çocuk yaşı da öyle hesaplanır ya 4+6 demek 4 yaşını bitirdi 5.yaşın içinde demek ama doldurulan yaş söylendiği için 4'tür19 haftalik 6. Aya giriyorsa ben nereye nereye giriyorum hahaa ayyy corba oldu
O zaman baklava ile ölçsünler dermişim anladım çok kararsızım bu konu da ne yapacağımı bilmiyorumŞeker yüklenmesinin amacı düşük şekeri dengelemek değil, dışarıdan alınan şekere vücudun verdiği tepkiyi ölçmek. 2-4 baklavaya eşdeğer bi şeker yükleniyor 1 saat sonra kan veriyorsun eğer sınırın üstünde çıkarsa diyet öneriliyor genelde. Eğer çok çok yüksek çıkarsa ilaç öneriliyor diye biliyorum erken doğuma kadar riskleri yüksek
Kız o zaman 36 da 10. Ay içersinde oluruz o mantıklahe bu tablo değişikmiş, yine de 20 hafta 6 ay içindedir aksini kabul etmiyororo
Ben negatif değilim ya şeker yüklemesine çünkü ne hamilelikten önce ne hamilelikte şekersiz beslenen biri olmadım, canım baklava çekerse yerim de yani 1 kg yemediğim sürece. O yüzden neden tepki gösterildiğini anlamıyorum pekO zaman baklava ile ölçsünler dermişim anladım çok kararsızım bu konu da ne yapacağımı bilmiyorum
Olabiliriz nolmuş 9 ay 10 gün falan olayı geçmedi mi zaten nerdeyse hiçbir çocuk 36da doğmuyor ki onun için diyosanKız o zaman 36 da 10. Ay içersinde oluruz o mantıkla
Sen dersin 6. Aydasın ben derim 5. Aydayım burda da 4. Aydasınız diyor hahahhaOlabiliriz nolmuş 9 ay 10 gün falan olayı geçmedi mi zaten nerdeyse hiçbir çocuk 36da doğmuyor ki onun için diyosan
Ya bu site bize elinden gelse hamile değilsiniz de dicek, yeni hamiş olan birkaç üyeye buradan söyliyim haftasını dedim demez olaydım dnfnSen dersin 6. Aydasın ben derim 5. Aydayım burda da 4. Aydasınız diyor hahahha
Aslında günlük yaşantımızda da şekere fazlasıyla maruz kalıyoruz içtiğimiz içecekler yediğimiz tatlılar çikolatalar o mantıkta düşününce verdikleri o içecek masum kalıyor dediği gibi vucüdumuzun verdiği tepkiyi ölçmek için zaten normal çıkıyorsa günlük yediğim hiçbir şey sana ve bebeğine zarar vermiyor demektir ama eğer anormal sonuç çıkarsa o zaman yediğimiz o tatlılar hem sana hem bebeğine zarar vermiş demektir bunu ölçmek gerekiyor benceO zaman baklava ile ölçsünler dermişim anladım çok kararsızım bu konu da ne yapacağımı bilmiyorum
Kitap okuyacak abur cubur yiyecek otele gidiyor sanki tövbe estUygulamaya bakarken baba hastane çantası listesi buldum az sinirlerim bozuldu kdkfEki Görüntüle 3451922
Anne listesinde de tüm acı verici şeyler var bezinden meme ucu kremine kadar, ayıptır be şu liste fmfmKitap okuyacak abur cubur yiyecek otele gidiyor sanki tövbe est
Haklısın kararsız kaldım çok ama gebelik boyunca çok az miktarda şekerli tükettim ama yine bilemem çıkar mı çıkmaz mıAslında günlük yaşantımızda da şekere fazlasıyla maruz kalıyoruz içtiğimiz içecekler yediğimiz tatlılar çikolatalar o mantıkta düşününce verdikleri o içecek masum kalıyor dediği gibi vucüdumuzun verdiği tepkiyi ölçmek için zaten normal çıkıyorsa günlük yediğim hiçbir şey sana ve bebeğine zarar vermiyor demektir ama eğer anormal sonuç çıkarsa o zaman yediğimiz o tatlılar hem sana hem bebeğine zarar vermiş demektir bunu ölçmek gerekiyor bence
Aslinda 3.75 ayliksiniz. 17. Hafta bitince tam olarak 4 ay bitiyor. 21. Hafta bitince de 5. Ay bitiyor.ben kendimi hala 3 buçuk aylık hamile diye hesaplıyorum nasıl 5 ayyyyyy inanmıyorum ya