Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 65 41,1%
  • erkek

    OY: 84 53,2%
  • ikiz kız

    OY: 2 1,3%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,3%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,9%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,3%

  • Ankete Katılan
    158
Ben ilk 3 ayda böyle bir sorun yasadıgım icin sormustum doktoruma ebeme bi de arastırmıstım. Rötgenin ultrasyon dozunu söyledi bana bunu 1 kerecik yaptırmıs olmanın zararı olmaz zarar vermesi icin su kadar ultrasyon dozu alman gerek dedi. Sayısal değerleri hatırlatamıyorum simdi. Anestezi kısmına gelince hamile oldugunu soyleyince özel bir anestezi uyguluyorlarmıs içindeki maddeler farklı oluyormus bebege zarar vermiyormus. Geneldede 3 aydan sonra işleme baslıyorlardı. Banada bekle artık dayanılmaz noktaya gelirse ilk 3 aydada yaptırabilirsin demişti. Yani siz gitseniz sizi işleme alırlar. Enfeksiyon kısmı tehlikeli ama doktorunuza iletin bence onun görüşüne göre ilerleyin mutlaka. Gebelikte hicbir enfeksiyon doktorlar tarafından istenmiyor.
 
sorucam doktoruma bir an önce bakıcam çaresine o da izinde şimdi izne çıkacak zamanı buldu
 
Bizim burda ayrıyetten peritanaloji diye bir bölüm yok direk kadın doğumdan randevu alıyorsun 20 dklık muayeneler arası sorduğumda doktor duruma göre uzatıyor süreyi demişlerdi o yüzden randevu konusu konusu sıkıntı değil ama doğum ücreti neden bu kadar pahalı onu anlayamadım bize uzak hastaneler daha uygun şuan doğum ücretini sormaya korkuyorum kesin 35-40 olmuştur kasımda aralıkta kim bilir ne yapacaklar kafalarına göre resmen doğum paketinede 60 bin demişlerdi aynı medikalpark ankarada doğum paketini 45e söylemişler neye göre yapıyorlar bende anlamadım
 
bi şişlik falan yok çok şükür yememde de problem yok ama ağrısı kulağıma vuruyor o zor oluyor işte hamileliğimin başından beri ara ara zonkluyor ama dün dayanılmayacak hale geldi.
Şişlik yoksa enfeksiyon yoktur. Bence bu sevindirici bi durum. Benimde sol kulagıma vuruyordu. Ben bol bol roka yedim sizde bir deneyin isterseniz. Ben acaba kalsiyum depolarım yetmiyor kalsiyum cektiği icin en zayıf olan dişimemi vurdu acaba demiştim. Hatta kalsiyum depomu ölçmlerini istemiştim bakmamıslardı kalsiyum alımınızı artırın. Peynir süt yogurt kefir roka vs tüketin 3 öğün. Bu şekilde öneriyorlar. Bi de kalsiyumu demir hapıyla almayın. 1-2 saat zaman aralıgı olsun. Demir emiliminide engelliyor.
 
Benim suan gittiğim hastaneye eskiden sordugumuzda 20bin demişlerdi acıklama olarakta sgknın belirlediği ücret demişlerdi. Haxiranda muayane ücretimiz artmıstı dogumda artmıstır. Aralıga kadar hak getire artık yaşayıp göreceğiz. Doktorumla da muayane olmaya gittiğimde konusacagım nd sd dogum hangisini destekliyor onu öğreneceğim. Nd istiyorum eger gercekten bi sorun olusmazsa. Ama özellerdede sorun olmadıgı halde sorun varmıs gibi yansıtıp sd alıyorlarmıs. İstanbul ankara sakarya oralarda yapıldıgını duydum endişelendim. Eğer bi sorun var sd derse devlete yöneleceğim. Cünkü bu konuda özellere hic güvenmiyorum acıkcası.O yüzden 2 defa şehir hastanesinede gittim bi 1. Ayımda bi 4.ayımda en azından ordada bi kayıdım dursun. bi de sonlara dogru yine giderim.
 
bana hiç vitamin vermedi vitamin durumum iyi diye peynir süt yoğurt her öğünümde var nerdeyse çok sağol tavsiyelerin için rokayı biraz artırıcam.
 
Bende 18.haftaya başladım bugün bende hiç hissetmiyorum gaz sancısı gibi bişi oluyor arada sadece
 
belki sizde farklı olur ama benim iştahım yokken diyetisyene para vermiş olmam aşırı boş ve gereksiz kalmıştı. zaten ne dese yapamıyordum. görüşmelerimiz çok saçma bi hal almıştı:)
 
belki sizde farklı olur ama benim iştahım yokken diyetisyene para vermiş olmam aşırı boş ve gereksiz kalmıştı. zaten ne dese yapamıyordum. görüşmelerimiz çok saçma bi hal almıştı:)
İştahınız ne kadar kötüydü peki, ben dün tüm gün kupkuru bir gözleme yedim günü öyle bitirdim mesela. Kilolu değilimdir ama yemek yemeyi çok severim ben normalde, kendim için değil ama bebek için üzülüyorum
 
Kızlar birkaç gündür bakamadım buraya konuşuldu mu bilmiyorum. Benim bacaklarım ayak bileklerim çok şişiyor sizde de oluyor mu ? Özellikle ayak bileklerimde daha çok oluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…