Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 65 41,1%
  • erkek

    OY: 84 53,2%
  • ikiz kız

    OY: 2 1,3%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,3%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,9%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,3%

  • Ankete Katılan
    158
Bu fiyatı vermem diyorsan MyRoka’ya da bakabilirsin çok tatlılar bence memnuniyet de yüksek

Bir de bunlari seviyorum ben bel cantasini kullaniyorum asiri memnunum ama sirt cantasi sanirim daha pratik olur cocuk olunca. Cocugu indir bindir tasi kisminda.
 
Bence git ya bi tahlil verirsin yazdıkları ilacı da doktora sorarsın çok var cumaya
Korkuyorum ilerlerse diye zaten kendi doktorumun aciline gidicem canım evimizin dibinde hastane önce soruyorlar doktorunuz burada mı çalışıyor diye ilaç yazmadan doktoru arıyorlar acilden idrar yolu ve vajinal enfeksiyonlar bebek için iyi değil diye okudum gideyim bi an önce
 
Git git doktorum bana sordu son kontrolde enfeksiyonun varmi olursa mutlaka haber ver diye. Gitmekkte yarar var.
 
Aynen canımcım git enfeksiyon çok yaygın hamilelikte zaten ben de 2 kere geçirdim maalesef
 

Bunun birebir aynisini temudan 200 tlye aldim herkes de asiri memnun bebek arabasi icin bardak tutucu, araba icin ayna, bunlari hep 100-200 tl ye aldim . Burda 1000 -1500 civari . Kirilsa bozulsa uzulmem enazindan.
 
Çok şık evet ama dediğin gibi herkes sırt çantası öneriyor, kol çantası mümkün değil bebeyle.
 
Juno diye bir marka var orda da var bu üründen canım, ben de ona bakarım diye düşünüyorum çok iş görüyormuş bunlar
 
Temu bana çok fake bi yer gibi gelmişti ya gerçek bi uygulama mıymış ndkf hep youtubeda karşıma çıkıyordu
 
Katılıyorum ya bi ara yatak almak size 5-6 ay gidecek sadece, hem bütçesel olarak hem yer olarak yazık günah. Montessoriye güzelce geçersiniz bence inanıyorum ben

Nasıl çizdiniz kız bey mimar falan mı
Eşime diyorum ki isviçre çakısı gibisin maşallah. Herşeyi yapabiliyor. Süprizlerle dolu. Diyo isbiçre çakısı olmak istemiyorum, normal çakı olmak istiyorum İkimizde sayısalcıyız. ben eğitimci olmaya karar vermeseydim mimarlık düşünüyordum. Eşim mekatronik mühendisi. Şuandaki işyerindede proje çizimleri yapıyor. Önce tasarlıyoruz. ben dün oda bakmaya başladım hazır odaları hic beğenmedim. ben kafamdakini bugun ona attım onunda hoşuna gitti. Çizerim ben dedi. Önce kafamızdaki tasarımı konuşuyoruz birleştiriyoruz. Bazen odanın boyutlarına göre farklı çözümler üretmek gerekebiliyor tasarım değişebiliyor. Mesela mutfakta elektrik su borusu dogalgaz borusu filan cok daha fazla detayla ugrasıyorsunz. Ama genelde ihtiyacımız ne ise kullanışlı olacak şekilde tasarlamaya çalışıyoruz. Autocad de çizimi yapıyoruz sonrada geri kalan aşamalar başlıyor. Mesela masif panel kullanacağız hangi tür kullanalım diye bi bilen arkadasıma danısacagım bebek odası icin. Bugun biraz arastırdım çünkü. Onunda fikirlerini değerlendirdikten sonra karar vereceğiz. Bi fiyat arge çalışmasıda yaparım ben muhtelemen ürünleri kestirip biz monte ederiz gibi duruyor. Kafamdaki yol haritamız şuan bu şekilde.
Evlenirkende evimizin ölçülerini programda çizdi aldığımız eşyaları çizdi sonra programda yerleştirdik. En kullanışlı nasıl dizayn ederiz diye.
Daha yeni taşındık 4 ay önce o zamanda taşıanacağımız eve aynısını yaptı. Nereye ne yerleştireceğimiz taşınmadan belliydi.
 
Ay valla çok özenirim böyle şeylere, geçen YouTuber mimar bi kız kendi evini tasarlamıştı çize çize ne hoşuma gitmişti. Çok güzel bi şey yapıyorsunuz çok tebrikler


Ben de odamı atayım benimkini de çizin olma mı.
 
Olur yardımcı oluruz tabi ki istediğin kafandaki şeyleri toparla nasıl birşey istiyorsun yardımcı olmaya çalışırız
 
Marka sekerim marka. Sebebi sadece bu aslinda. Dunyaca unlu marka olunca bi de kalitesi de ona gore olunca boyle oluyor fiyatlari. Yurtdisinda da asiri uygun degiller , baktim 1000 tl oynuyo mesela.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…