- 22 Eylül 2022
- 1.365
- 1.218
- 25
Herkes için bir şekilde doğru zaman oluyor sanırım ya iki türlü de avantajda dezavantajda olabiliyorgüzel bir yaş aslında ben geç anne oldum ilk cocugumu kucagına aldıgımda 36 yasındaydım sımdı 40 bitti. Biraz geç ama ben erken de evlenmedim, 35mde evlendim. 25 yasında aklım bin karış havadaydı sanırımOlgunlasınca anne olmak ayrı bir deneyim dunyaya bakısınız cocuk yetıstırısınız hersey daha bir sakin ve bilinçli oluyor ama asla 25 yasın verdiği o enerji ve o herşeye yeniden baslarım hissi yok.
Yaa güzel haberleirni bekliyoruz çook heyecanlıKizlar saat 2:30 da kalp atisi için randevum var. Umarım doktorumdan güzel şeyler duyarım. Rabbım hiçbirimizi ilk kez veya tekrar evlat acısıyla sınamasın. Sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alalim
doktor bana yasakladı canım 8. haftaya kadar şimdilik yasak. kese biraz aşağıdaymış dikkat edelim dedikızlar eslerinizle cinsel hayatınız devam ediyor mu bu donemde yoksa ilk 3 ay doktor yasakladı mı?
Herkese merhabaMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ M Mucizee35 28 İzmir 1 5 Mart 4+3 10 Aralık 2024 outoffit 30 Ankara 1 8 Mart 13 Aralık 2024 @ogretmennnhaniiimm1 28 Adana 1 25 Şubat 5+2 8 Aralık 2024 @blocked 31 İstanbul 1 15 Mart 20 Aralık 2024 otuzaazkala 28 Sakarya 1 10 Mart 5+2 15 Aralık 2024 @derya32 37 İstanbul 3 28 Şubat 5+3 6+6 Erkek ??? 4 Aralık 2024 @flamingome 26 Kocaeli 1 10 Mart 5+1 15 Aralık 2024 @Zeyzey272727272727 28 Gaziantep 1 20 Mart 21 Aralık 2024 @kzkzkzkz 35 İzmir 2 12 Mart 5+3 16 Aralık 2024 @serendipcem 23 Antalya 1 3 Mart 5+1 8 Aralık 2024 @prmhnm 30 Diyarbakır 1 6 Mart Kız ??? 11 Aralık 2024 Parla ??? M minikfilozof 25 Ankara 1 10 Mart 5+1 Erkek ??? 15 Aralık 2024 @yagmurhakan35 34 İzmir 1 4 Mart 5+3 6+4 9 Aralık 2024 @soundoffreedom 29 İstanbul 2 2 Mart 4+5 Kız ??? 7 Aralık 2024 @hayrihale 29 1 8 Mart Kız ??? 13 Aralık 2024
Teşekkür ederim cevabınız için yine de dayanamadım özele gittim çok şükür kalp atışı bile başlamış dedi kese oluştuktan sonra betaya bakmıyoruz biz dediKorkma en üst sınır labaratuarda öyle ölçülüyordur sonrasını ölçemiyor bazı yerler
Merhaba benimde bugun kese boyutum 12 mm bebek yok fakat yolk olusmus. Sizin durumunuz ne oldu bebegi gorebildiniz mi insallah .Çıktım şimdi doktordan . Kese boyutu haftasıyla uyumlu ama tam olarak istediğim yerde değil dedi . Her ihtimale karşı progestan verdi . 10 gün sonra tekrar bebeği görmek için çağırdı . Normalde 5+1 ama ultrasonda 6+1 çıktı . Zaten daha bakmadan şimdi sadece kese göreceğiz bebek bekleme dedi . Vajinal bakmadı . Dinlen ağır kaldırma dikkatli ol dedi . Kese boyutu da 12 mm civarı
Gözün aydın canım evet arayı fazla uzatmış biz o kadar beklemeyiz araya mutlaka muayne sok senBende doktora gittim kızlarminiğimizin kalp atışını gördük şükür 6+3 doktor ekrandan gösterdi kalp atışını . Şükür haftasıyla uyumlu . Kan ve idrar tahlili istedi ekstra farklı şeylere baktılar . Folik asit ve tiroid ilacı ile yola devam ediyorum şimdilik haftaya dahiliye doktoruna görüneceğim tekrar 12. Hafta gibi görüşürüz dedi de bana çok uzun geldi biraz büyüsün kalp atışını dinlemeye gitme niyetim var inşallah M Mucizee35
Ben de çok yapmışımdırBen de yay burcuyum ve hep en güzel şeyler aralıkta olur diyordum. Hayatımdaki güzel haberleri hep aralıkta almışımdır. Sanırım bir tür manifest yapmışım
Hayırlı olsun canım Allah tamamına ulaştırsın :) Kese belli olmuştur bence ama yine de istersen 1 hafta daha bekle. 6. hafta bitiminde gideceğim ilkine yani adetim 15 gün geçince. O da bu cumartesi oluyor. Belki kalp atışları da duyulur o gün diyeHerkese merhaba
Ben de tüp bebekle ilk pozitifini almış 36 yaşında bir anne adayıyım.Bunları yazarken bile hala inanamıyorum
Benim sat 17 mart, transfere göre hesapalama yapıyorum ama tabi ben.Beklenen doğum tarihi 18 aralıkDenizlideyim bu arada.Kese görmek için gün sayıyorum.5+0 olduğum yazıyor uygulamalarda.Ne zamana randevu almalıyım sizce?
Canım inan hiç bildiğim bir durum değil bir şey söyleyemiyorum belki bilen arkadaşlar daha sağlıklı bir yönlendirmede bulunabilir. Bir iki gün daha bekleyip başka bir hastaneye başka bir doktora git istersen belki cihazdan cihaza da fark eder görüntüleme kalitesi ...Siz keseniz kac iken bebegi gordunuz?? 12 mm kese var bebek yok
Ben şu an 5+5'teyim ama gitmedim henüz doktora. 6+0'da düşünüyorum gitmeyi ben de.Canım inan hiç bildiğim bir durum değil bir şey söyleyemiyorum belki bilen arkadaşlar daha sağlıklı bir yönlendirmede bulunabilir. Bir iki gün daha bekleyip başka bir hastaneye başka bir doktora git istersen belki cihazdan cihaza da fark eder görüntüleme kalitesi ...
Teşekkür ederiiiizzzMerhaba güzel anneler ben 2023 aralık annesi hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum
Zaman çok çabuk geçmiş
Tesadüfen gördüm yeni bir anne grubu daha açılmış bu zamanlar çok tatlı çok heyecanlı zamanlar çok özledim karnımda ki minikhamile olduğunuz için dünyanın en şanslı insanısınız
Canım geç oluşmuştur geç döllenmeden dolayıda olmuş olabilir yolk kesesi görüldükten bir hafta sonra genellikle bebek gözükür benim geçen hafta 5 hafta 3 günlükken yolk kesesi gözükmüştü bugün gittim kalp atışını duydum ondan endişe etme dünyaya gelecek olan sen ne yaparsan yap gelecektir kafanı rahatlatArkdaslar bende sizin gbi yeni gebeyim. Bugun kesemiz 12 mm yolk ta olusmus ama bebek yok. İlk beta degerim ikiye katlanmisti nerdeyse hersey yolundaydi ama smdi neden bebek yok anlamadim. 6haftalik sayiliyorum keseye gore. Yardim edin bu durumu yasayan varmi?
Amin canım hepimiz raprahat bir hamilelik geçirip evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahHayırlı olsun canım Allah tamamına ulaştırsın :) Kese belli olmuştur bence ama yine de istersen 1 hafta daha bekle. 6. hafta bitiminde gideceğim ilkine yani adetim 15 gün geçince. O da bu cumartesi oluyor. Belki kalp atışları da duyulur o gün diye
Haklisin tsekkur ederim.Canım geç oluşmuştur geç döllenmeden dolayıda olmuş olabilir yolk kesesi görüldükten bir hafta sonra genellikle bebek gözükür benim geçen hafta 5 hafta 3 günlükken yolk kesesi gözükmüştü bugün gittim kalp atışını duydum ondan endişe etme dünyaya gelecek olan sen ne yaparsan yap gelecektir kafanı rahatlat
İlk öğrendiğim zamanlarda 5,5 küsür çıkmıştı ilaç kullanıyorum işte 3 hafta falan oldu 3,9 a düşmüş pazartesi dahiliye doktoruna görüneceğim 3 hafta sonra gel demişti bakalım ne diyecekGözün aydın canım evet arayı fazla uzatmış biz o kadar beklemeyiz araya mutlaka muayne sok senTSH kaç çıktı ben de ilaç kullanıyorum onun için