- 6 Temmuz 2022
- 424
- 124
- 26
Karından canımGözün aydın canım klasik soruyu sana da sorayımkarından ultroson mu vajinal mı bakıldı
Ben önceki gebeliğimde tam 39 haftalıkken yasadım idrar yolu enf. Agrıdan ölüyordum ateş titreme crp olmuş 120 bana da hemen yatış vermişlerdi. Damardan tedavi uygulayacakları için yatış istemiş olabilirler hem de kontrol altında tutmak hastanede daha kolay oldugu için. İçinizi ferah tutun inş sıkıntısız atlatırsınızMerhaba kızlar, bugün doktora gittim. Sata göre 6+1 ama doktor 5+6 dedi. Bebeği gördük, kalp atışını da çok hafiften de olsa duyduk. Fakat benim idrar kültürümde e coli üremesi oldu bu sebeple, yatış verdi doktorum. Damardan ve ağızdan antibiyotik alıyorum malesef. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Başka bir sıkıntım yok ama yatış verince korktum açıkcası
Kalçadan ya da damardan verecekti. İşimi sordu sıkıntı olmazsa yatış vereyim damardan daha iyi olur dedi peki dedim. Gabelikte enfeksiyon daha tehlikeli, sepsis ihtimali var dedi. Fitil de başladı. Bebeğe göre ilaç verdiler ama korkuyorum yine deGeçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede tamamlanır tedavin ve taburcu olursun. İdrar yolunda üreyen bakteriler hızla çok artabiliyor falan ya olumsuz bir duruma yol açmasın diye gözetim altında tutmak istemişlerdir bence.
yani adetiniz kaç gün geçmişti beta hcg 35 çıktığındaSon adetim 12 mart dün 4+6ydı
Nasıl gircem beni de alır mısınızMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ @Mucizee35 28 İzmir 1 5 Mart 4+3 10 Aralık 2024 outoffit 30 Ankara 1 8 Mart 13 Aralık 2024 O ogretmennnhaniiimm1 28 1 25 Şubat 5+2 8 Aralık 2024 @blocked 31 İstanbul 1 15 Mart 20 Aralık 2024 @otuzaazkala 28 Sakarya 1 10 Mart 5+2 15 Aralık 2024
Evet damardan tedavi alıyorum bir de fitil. İlk bebek istediğimiz sırada olmuştu. Bebeği erteleyip tedavi oldum geçti. Tam gebe kaldığım sıra tekrarladı malesef. Yoksa riske atmazdım ertelerdim gebeliği. Olacağı varmış. İlk üç ayla son üç ay tehlike arz ediyor malesef o beni korkuttuBen önceki gebeliğimde tam 39 haftalıkken yasadım idrar yolu enf. Agrıdan ölüyordum ateş titreme crp olmuş 120 bana da hemen yatış vermişlerdi. Damardan tedavi uygulayacakları için yatış istemiş olabilirler hem de kontrol altında tutmak hastanede daha kolay oldugu için. İçinizi ferah tutun inş sıkıntısız atlatırsınız
Adanaa :))Arkadaşlar, dün tabloya yaşadığımız şehri de ekleyelim talebi gelmişti. Hastane / doktor tavsiyesi vb durumlar için. Bununla ilgili bir sütun açtık. Dileyen arkadaşımız şehir bilgisi de paylaşırsa tecrübe paylaşımı açısından faydalı olabilir. İlk kendimi ekledim. Başkent Ankara :) Yok mu artıran?
Ya bu iye lanet gibi bir sey gidip gidip geri geliyor ben senelerdir kurtulamıyorum. Tedaviyle bir sey olmayacak Allahın izniyle iyi düşünün iyi olsun her seyEvet damardan tedavi alıyorum bir de fitil. İlk bebek istediğimiz sırada olmuştu. Bebeği erteleyip tedavi oldum geçti. Tam gebe kaldığım sıra tekrarladı malesef. Yoksa riske atmazdım ertelerdim gebeliği. Olacağı varmış. İlk üç ayla son üç ay tehlike arz ediyor malesef o beni korkuttu
6 gün geçmiştiyani adetiniz kaç gün geçmişti beta hcg 35 çıktığında
Doğru söylemişler canım gebelikte enfeksiyon daha tehlikeli. Kaldı ki bu tür enfeksiyonlar ü.s.y.e gibi zamanla kendi kendine iyileşmez daha kötü bir tabloya yol açar Allah korusun. Güvendesin, bebeğin de güvende. Her şey yoluna girecektir inşallahKalçadan ya da damardan verecekti. İşimi sordu sıkıntı olmazsa yatış vereyim damardan daha iyi olur dedi peki dedim. Gabelikte enfeksiyon daha tehlikeli, sepsis ihtimali var dedi. Fitil de başladı. Bebeğe göre ilaç verdiler ama korkuyorum yine de
Ben de ağustosta 26 olacağım bence insan ne zaman istiyorsa doğru yaş odurBirde yaşlarınız kaç kızlar ben baya erken hamile kalmış hissediyorum planım 3 sene falan yapmamaktı. 25 olcam temmuzda erken anne olacağım...
Ben de sizden bir gün önce gittim normalde 5 haftalık ultrasonda 6+2 yazıyordu haftaya kalp atışına çağırdı sizi ne zaman çağırdıÇıktım şimdi doktordan . Kese boyutu haftasıyla uyumlu ama tam olarak istediğim yerde değil dedi . Her ihtimale karşı progestan verdi . 10 gün sonra tekrar bebeği görmek için çağırdı . Normalde 5+1 ama ultrasonda 6+1 çıktı . Zaten daha bakmadan şimdi sadece kese göreceğiz bebek bekleme dedi . Vajinal bakmadı . Dinlen ağır kaldırma dikkatli ol dedi . Kese boyutu da 12 mm civarı
Yaa yaşıt sayılırmışız. Hastaneye gittim oradakiler hep 35 38 yaşında ilk gebelik çok mu küçüğüm dedimBen de ağustosta 26 olacağım bence insan ne zaman istiyorsa doğru yaş odur
Ben de ilk evlendiğimde asla istemiyorum 5 sene yapmam gezicem tozucam diyordum çok erken diyordum sonra bana bi şey oldu bebek ister oldumYaa yaşıt sayılırmışız. Hastaneye gittim oradakiler hep 35 38 yaşında ilk gebelik çok mu küçüğüm dedim
2 gün sonra tekrarlayın en iyisi siz6 gün geçmişti
Hoş geldinnnNasıl gircem beni de alır mısınız
Çarşamba canım :) 48 saatte bir ve aynı yerde vermelisin sağlıklı sonuç alabilmek içinKızlar bişey sorucam ben dün kan verdim iki gün sonra tekrar verilecek ya çarşamba mı oluyor perşembe mi yani
Çok teşekkür ederim tamamdırÇarşamba canım :) 48 saatte bir ve aynı yerde vermelisin sağlıklı sonuç alabilmek için