- 24 Nisan 2020
- 4.821
- 4.394
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 yaşındayım iki buçuk yıllık evliyim var mı daha küçüğüBirde yaşlarınız kaç kızlar ben baya erken hamile kalmış hissediyorum planım 3 sene falan yapmamaktı. 25 olcam temmuzda erken anne olacağım...
Amin inşallah, çok teşekkür ediyorumYa bu iye lanet gibi bir sey gidip gidip geri geliyor ben senelerdir kurtulamıyorum. Tedaviyle bir sey olmayacak Allahın izniyle iyi düşünün iyi olsun her sey
Amin inşallah, çok teşekkür ediyorum. Evet geçmiyor su içmeyle vs malesefDoğru söylemişler canım gebelikte enfeksiyon daha tehlikeli. Kaldı ki bu tür enfeksiyonlar ü.s.y.e gibi zamanla kendi kendine iyileşmez daha kötü bir tabloya yol açar Allah korusun. Güvendesin, bebeğin de güvende. Her şey yoluna girecektir inşallah
Tabloya göre yok canım Yaş ortalamamız şu an 29-3023 yaşındayım iki buçuk yıllık evliyim var mı daha küçüğü
Beni de 10 gün sonra çağırdı . Peki ultrason görüntünüzü atar mısınız :)Ben de sizden bir gün önce gittim normalde 5 haftalık ultrasonda 6+2 yazıyordu haftaya kalp atışına çağırdı sizi ne zaman çağırdı
Beta değeriniz kaçtı en son?Merhaba biz de bugün kalp atışını duyduk cok sükür 6+6 normalde ultrasondada 7+2 cıktı bi tık büyük galiba karından muayene oldum. Bir de yeni oluşmuş kistim vardı o da küçülmüş cok şükür. Ufak bi kanama alanı var ama sıvı birikimi de olabilir kanama olmayabilir azalır gecer o da büyük ihtimal dedi, normalde hiç kanamam olmamıştı. 10. Hafta cagırdı bir daha bizden haberler böyle
Bende ilk kızımı 25 yasında doğurdum.İyikş olmuş diyorum erkenden cok sanslısınız . Şimdi 9 yasında arkadas gibiyizBen de ağustosta 26 olacağım bence insan ne zaman istiyorsa doğru yaş odur
Unutmuşum 36 yaşındayım istanbuldanSelam arkadaşlar benim 4. Gebeliğim sürpriz oldu hiç düşünmedim nasıl oldu onu bile bilmiyorum 5+5 olduk her hamileligimde buraya mutlaka gelirim herkesin bebesi sağlıkla gelsin insallah
Maşallah23 yaşındayım iki buçuk yıllık evliyim var mı daha küçüğü
Yaa nasıl hissediyorsun? Benim de 3. Gebeliğim en küçükle araları kaç yaş acabaSelam arkadaşlar benim 4. Gebeliğim sürpriz oldu hiç düşünmedim nasıl oldu onu bile bilmiyorum 5+5 olduk her hamileligimde buraya mutlaka gelirim herkesin bebesi sağlıkla gelsin insallah
Korkma en üst sınır labaratuarda öyle ölçülüyordur sonrasını ölçemiyor bazı yerlerYa kızlar ben 5+3 de kese gözüktü yolk keseside gözüktü bugün 6+4 deyim yarın doktor kontrolüm var dün sağlık ocağında takip için kan verdiğimde beta 10.000 çıktı aklım karıştı bu değer az geldi bana 5 haftalıkken en son 5900 lerde çıkmıştı bu direk 10.000 çıkınca korktum kese gelişmedi mi yoksa diye yarına kadar içim içimi yiyecek
Bol bol su içmemiz lazımKızlar sizde de idrar yolu enfeksiyonu var mı bende yeni başladı sanırım arada bir sızlama var sadece normal midir doğal yolla nasıl bi çözüm bulabiliriz?
Benim idrar testinde bakteri görülmüş eser miktarda normalde de ara ara idrar yolları enfeksiyonu oluyordum bol su içmek sık iç çamaşırı değiştirmek falan fayda sağlar ama tabii bir idrar tetkiki yaptırınKızlar sizde de idrar yolu enfeksiyonu var mı bende yeni başladı sanırım arada bir sızlama var sadece normal midir doğal yolla nasıl bi çözüm bulabiliriz?
Bi tanıdım doktor var danıştım bakalım ama doğal yöntemle çözmek en doğrusu galiba bir çok kadın yaşıyormuş bunu hamileyken zatenBenim idrar testinde bakteri görülmüş eser miktarda normalde de ara ara idrar yolları enfeksiyonu oluyordum bol su içmek sık iç çamaşırı değiştirmek falan fayda sağlar ama tabii bir idrar tetkiki yaptırın
Hayırlı olsun Sayfa 1'de yer alan tablodaki bilgileri özelden iletebilirseniz bana, sizi de oraya eklerim. Birçoğumuzun ilk gebeliği, ilerleyen günlerde tecrübelerinize çok ihtiyacımız olacak :)Selam arkadaşlar benim 4. Gebeliğim sürpriz oldu hiç düşünmedim nasıl oldu onu bile bilmiyorum 5+5 olduk her hamileligimde buraya mutlaka gelirim herkesin bebesi sağlıkla gelsin insallah
Ben su içmekte çok zorlanıyorumm Normalde de pek aram yoktur suyla ama şu an biraz su içsem sanki litrelerce içmişim gibi hissediyorum ve midemi bulandırıyorBol bol su içmemiz lazım