Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 65 41,1%
  • erkek

    OY: 84 53,2%
  • ikiz kız

    OY: 2 1,3%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,3%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,9%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,3%

  • Ankete Katılan
    158
Bu sefer gümüş kapak da dene istersen canım. Çoğu arkadaşım kullandı memnun kaldılar. Xl beden olanını öneriyorlar.
 
Hamileyken başlanıyor 34. Hafta gibi günde 1 defa kahverengi olan tüm alana sürülüyor
 
Bi de organik pamuklu zıbın eklemişim. Onlar da önden alınabilir. Zaten bolca kullanılacak. Pamuklu olmayan uyku düzenini bozuyormuş hediye gelse de dikkat etmek lazım
 
Kızlar bu çok daha sonranın konusu ama görenlerden fikir isterim yine de.

Kayınvalidemi çok severim, çok iyi kadındır her konuda anlaşırız dertleşiriz ağlaşırız. Şükür bi sorunumuz olmadı. Eltimin bebeğine doğduğundan beri o bakıyor 2 yaşını geçti. Diğer bebe de doğdu ona da bakıyor. Evinden yurdundan oldu eltimin ihtiyacı var diye, fedakar bi kadındır sağ olsun.

Şimdi bizim bebişe desteğe gelecek inşallah. Benim annem rahatsız, o gelemez o yüzden kayınvalidemin gelmesi beni mutlu eder aksine. Çok uzun kalsın istemem sadece o da kayınvalide olduğu için değil, ben öğrenmek ben yapmak isterim. Hem de eltimin daha çok ihtiyacı var. Ama ilk başta öğretsin, beni bi toparlasın yani.

Neyse sorun ne derseniz. Tabii ki belli başlı doğruları olan bir kadın. E eltim de komple bebişleri ona saldı. Büyük bebek yemek sevmez mesela burnunu falan sıkıp ağzını açtırıyordu çocuğa. Kimse dur demediği için (aksine kaynım kilolu bebek seviyor diye destekçi) böyle devam ettiler hep. Cici bebe verir mesela yine full şeker.

İllaki ondan öğreneceğim çok şey var ama bazı şeylerin de artık doğrusu değişti. Bunlara birbirimizi kırmadan nasıl dur demeli?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…