Merhaba , ben de mama takviyesi yapıyorum özellikle geceleri. Bir arkadaşım söyle bi şey hediye etti, suyu önce kaynatıp sonra 37 derecede sabit tutuyo , 24 saat su hazır oluyo sebil gibi bi de. İkinci el de bakabilirsiniz aslında.Benimki de durmuyor. Resmen kriz anı oluyor. En pratiği nasılsa öyle yapmam gerekiyor
Sağol canım geç de olsa uyudu biraz ben de uyudumcanım ya inşallah güzel derin bi uyku uyur sen de dinlenirsin
Canım ben de kaynattıktan sonra içilecek kadar soğumasını bekleyip termosa koyuyorum gün içinde de gece de termos yanımda oluyor kolaylıkla hazırlıyorum.Bir de ben mama olarak aptamil kullanıyorum hastanede ondan vermişlerdi.Uygulamasında 1 aylık bebek için ideal olanın 120 ml olduğu yazıyordu bence bebeğinin böyle içmesi de normalBiberon ısıtıcı öneriyor musunuz? Mama hazırlayanlar nasıl hazırlıyor? @Kumraladamavituna1 senin dediğin ixomi aklımda
Günde 3 kere mi içiyorsun canımBende bu bestlag damla geeçekten işe yaradı buarada. Bebebao ile ilk çekimde 40 cc falan çekmiştim bugün çektim 100 cc geldi. Etkili olacağını düşünmüyodum ama işe yaradı.
Saol canımÇok geçmiş olsun canım
Kızlar dua edin nolur ateşim düşmüyor titriyorum cok halsizim cocuga bakacak kimse yok o da durmuyor uyumuyor. Eşim gelene kadar dayanma gücü bulayım.Allah korusun öyle şeyler getirme aklına. Her çocuk farklı canım, sen benden iyi biliyorsun zaten. Fazla geldi demek ki maşallahsüt için değişik ürünler kullanıyorsan bize de söyle hatta hiçbir şeyi yoktur annesi inşallah, bol emer bol dinlenir, sen de iyileşirsin, yine sarmaş dolaş olursunuz
Allah şifa, kolaylık versin canımSaol canım
Kızlar dua edin nolur ateşim düşmüyor titriyorum cok halsizim cocuga bakacak kimse yok o da durmuyor uyumuyor. Eşim gelene kadar dayanma gücü bulayım.
Canım Allah yardımcın olsun Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Eşinin izin alıp erken gelme durumu olmaz mıSaol canım
Kızlar dua edin nolur ateşim düşmüyor titriyorum cok halsizim cocuga bakacak kimse yok o da durmuyor uyumuyor. Eşim gelene kadar dayanma gücü bulayım.
nasıl oldun canımSaol canım
manuel olansa ben kullandım oğlum hastanedeykenKızlar aranızda mochi göğüs pompası kullanan var mı?
Nasıl oldun canım gidebildin mi hastaneyeSaol canım
Yaa 90ı azalt mı dedi. İşte hepsi farklı.Emdinde kac dk emiyor kuzum her emmenin arkasina mi veriyorsun 120 ml mamayi her doktor gorusu farkli sanirim ya ben 1 ay konturolune gittimde ozmnlar emiyordu benimki azda olsa ve mama veriyordum 90 ml arkasina doktor azalt dedi ona bile ama suan artik hic emmedi icin sadece mama olarak ilerliyoruz oda 3 saatde 1 110 veriyorum bende
Sağol canım ekledim favorilereMerhaba , ben de mama takviyesi yapıyorum özellikle geceleri. Bir arkadaşım söyle bi şey hediye etti, suyu önce kaynatıp sonra 37 derecede sabit tutuyo , 24 saat su hazır oluyo sebil gibi bi de. İkinci el de bakabilirsiniz aslında.
BABY BREZZA Mama Suyu Otomatı Beyaz 0-36 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BABY BREZZA Mama Suyu Otomatı Beyaz 0-36 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Galiba ben de öyle yapıcam kuzumCanım ben de kaynattıktan sonra içilecek kadar soğumasını bekleyip termosa koyuyorum gün içinde de gece de termos yanımda oluyor kolaylıkla hazırlıyorum.Bir de ben mama olarak aptamil kullanıyorum hastanede ondan vermişlerdi.Uygulamasında 1 aylık bebek için ideal olanın 120 ml olduğu yazıyordu bence bebeğinin böyle içmesi de normal
Evet kuzum 1. Ayinda konturolde demisdi bunu ama tabiki ben azaltamadim cunku beni emmeyi birakdi iyiyce sonrasinda suan 120 veriyorum bende 4 saatde bir 3 saatde icerse 100 yada 110 arasi iciyir geneldeYaa 90ı azalt mı dedi. İşte hepsi farklı.
Sağol canım ekledim favorilere
Galiba ben de öyle yapıcam kuzum
Siizn icin 120 cok zaten cnm hem emziriyorsun ayni zmnda benim emzirme egitiminde hemsirem cocuk ne kadar verirse. Okadar alir bilmez bir balon dusun sisirdikce siser demisdi bebekde oyle bilmez demisdi bence sen mamayi alzalt ml ni cnmCanlarım bugün aile hekimim aradı ve 120 ml çok, biberon vererek kötülük ediyorsun dedi. Ben gene mala bağladım. Ağladım. Eşimi aradım. Sınırsız mama verin diyen doktorumu değiştirmeye karar verdim. Cumartesi ve pazartesi iki farklı doktora gideceğiz. Birinden birini tercih edeceğim. Gene süte dönmeye karar verdim. Mama vericem ama kontrollü vermek istiyorum. Sınırsız ver diyen doktoru istemiyorum, mantığıma uymuyor. 1 yaşında oğlu olan arkadaşım "ben 120 ml veriyorum, sen nasıl bir aylık bebeğe 120 verebilirsin, aşırı gazı olur o bebeğin " Dedi. Gerçekten de bugün sırf uğundu, ıkındı bebeğim
Canım karar senin ve guvenebilecegin bir doktorunun.. ama naçizane fikrimi söylemek isterim. Bebekler için fazlasını kusar diyoruz 90 100 120 verince ve içince de aa demek ki bu kadara ihtiyacı varmış diyoruz ama biz aslında o sırada midesini büyütüyoruz. Bir kusar iki kusar üçüncü de midesini biraz daha büyümüş olur kusmaz. Miktar fazla olduğu için de haddinden fazla büyür. Hal böyle olunca daha 1 aylıkken 120 ml mama icince ona anne sütü yetirmek cok cok zorlaşır. Anne benim sütüm yetmiyor der yine mamaya yonelir. Zamanla anne sutu azalir. Ek gıda da böyle fazla fazla yiyeceginden hem anne sütü iyiden iyiye azalır hem obeziteye davetiye çıkar. Ben senin yerinde olsam birden mamayi kesmem ama azaltıp tamamen bitirmeyi hedeflerim. İnan yapabilirsin her annenin sütü bebeğine yeterCanlarım bugün aile hekimim aradı ve 120 ml çok, biberon vererek kötülük ediyorsun dedi. Ben gene mala bağladım. Ağladım. Eşimi aradım. Sınırsız mama verin diyen doktorumu değiştirmeye karar verdim. Cumartesi ve pazartesi iki farklı doktora gideceğiz. Birinden birini tercih edeceğim. Gene süte dönmeye karar verdim. Mama vericem ama kontrollü vermek istiyorum. Sınırsız ver diyen doktoru istemiyorum, mantığıma uymuyor. 1 yaşında oğlu olan arkadaşım "ben 120 ml veriyorum, sen nasıl bir aylık bebeğe 120 verebilirsin, aşırı gazı olur o bebeğin " Dedi. Gerçekten de bugün sırf uğundu, ıkındı bebeğim
Yaa Allah bize sabır versinBir de 5.haftada olmuştu onu da 5.hafta atağına yormuştumama o 1 - 2 gün sürmüştü bu çok daha fena bişeymiş
Merhaba,ben de gunde 1 kez mama veriyorum. Konunun devaminda vardir belki ama okumaya vsktim yok maalesef. 120 ml i her ogun icin mi uygun gordu hekim emzirmelerden sonra? Bir de biberon icin aile hekimi kotuluk ediyorsun demis. Ben de artik avent in yenidogan biberonunu kullaniyorum cunku kasik biberonla yuttugu havadan yıldım. Ayrica eli kolu durmuyor vurup dokuyor hep. Hata mi ettim ki biberon vermekleCanlarım bugün aile hekimim aradı ve 120 ml çok, biberon vererek kötülük ediyorsun dedi. Ben gene mala bağladım. Ağladım. Eşimi aradım. Sınırsız mama verin diyen doktorumu değiştirmeye karar verdim. Cumartesi ve pazartesi iki farklı doktora gideceğiz. Birinden birini tercih edeceğim. Gene süte dönmeye karar verdim. Mama vericem ama kontrollü vermek istiyorum. Sınırsız ver diyen doktoru istemiyorum, mantığıma uymuyor. 1 yaşında oğlu olan arkadaşım "ben 120 ml veriyorum, sen nasıl bir aylık bebeğe 120 verebilirsin, aşırı gazı olur o bebeğin " Dedi. Gerçekten de bugün sırf uğundu, ıkındı bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?