2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
yok zaten perş yapıldı testler. dün de doktorun boş günüymüş. haftaya soracağız artık. ama bebeğin rengi iyi geliyor bana uykuya da düşmüyor. inş geçiyordur.

Bugün bizim oğlan gaz cıkartmadı dogru düzgün hiç sabahtan beri ama sıcak su torbasını doldurup once biraz karnına sonra ayaklarının altına koydum oyle uyudu bir müddettir de uyuyor ıkınıp sıkınmadan pek. İyi mi geldi acaba? İyi geldiyse sayet herkeş koşşun sıcak su torbası alsın
Ha bir de carrefourda bebek bezlerinde 2 al 1 öde var lazım olan varsa

Derya benim kız ciddi anlamda sürekli ya memede emiyor, ya kucakta uyuyor. Uyanık kalıp insan dinlediği 5 dk max, o anlarda da tuvalete gidiyorum, henüz duş seviyesine gelemedik. Bizim yavruyu şu an benden başka eyleyecek kimse yok yani. Derin uyursa evdekilerin kucağına verebilirim ama gün içinde pek olmuyor, uyandı uyanacak derken uyanıyor. Bizimki nunayi da sevmedi, kucak seviyor

Şükür süt geliyo canım artık

10-15 güne değişecek senin kızım huyu suyu ( iyi anlamda ) bak gör. Derya dediydi dersin

İnanın sadece süt ve süt ürünleri demesine rağmen rafine gıda tüketmiyorum yumurta sosis salam sucuk işlenmiş ürünler tüketmiyorum ekmeğimi evde kendim yapıyorum bilmiyorum daha ne yapabilirim doktorumuz sadece süt ve süt ürünlerini kesmişti 1 ay sonraydı kontrolümüz başka bir doktora mı götürmeliyim nasıl anlayacağım diyet listemi genişletmem gerektiğini çok üzülüyorum

Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ankara'da yaşıyorsanız bizim gittiğimiz doktoru yazayım.

Belirtiler geçmiyorsa bir şeyler daha eklenmesi gerek olabilir ama en iyi doktor bilir. İyi doktor bulmak da zor olabiliyor gerçi. Yediklerinizi bir takip etseniz, hangileri alerjen sınıfında diye. İlk aklıma kuruyemiş geldi mesela, dana eti olabilir.

10-15 güne değişecek senin kızım huyu suyu ( iyi anlamda ) bak gör. Derya dediydi dersin
Ağzın bal yesin anacım, amin amin amin Hepimiz ve evlatlarımız sağlıkla feraha çıkalım böyle deyince de üzülüyorum, çok şükür sağlığımız yerinde. Büyük kızımı, duş almayı, sağlıklı yemekler yapıp yemeyi özledim ama

yok zaten perş yapıldı testler. dün de doktorun boş günüymüş. haftaya soracağız artık. ama bebeğin rengi iyi geliyor bana uykuya da düşmüyor. inş geçiyordur.
Bugün 44. Gün halen çok az da olsa sarılığı var bizde hiç yatış yapmadık yüksek değil diye ama bi türlü de gitmedi. İki saatte bir emziriyorum ama gitmedi acaba kaldıkça bebeklere bi zararı var mı bide korkum tekrardan yükselir mi acaba yoksa olduğu gibi mi kalır

Kalça ultrasonu çektiren anneler. Hastaneye giderken yedek kıyafet bez götürüyorum ama arabada bırakıyorum taşımak hem zor hemde nefret ediyorum açıkcası ultrason çıplak mı çekiliyor yani bezi çıkarmamız gerekir o an bezi kirlenmiş se odaya yanımızda bi bez bi ıslak mendil götürmeye fayda var diye düşünüyorum sizler nasıl yaptınız. Araba da bırakırsam yine öyle bi durum da mağdur olmayayım cevaplarsanız sevinirim

Benim bebek üç gündür sürekli kusuyor bazen çok bazen az ama hiç bu kadar sık olmadı kusma sonrası hıçkırık kaçınılmaz zaten midesi mi büyüyor fazla mı süt geliyor üşüttüm mü bilmiyorum sizlerde dudum nasıl

Herkese merhaba tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum lütfen banada yardımcı olur musunuz bugün öğlen saat 11 de ovritelle vuruldum doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi ama garanti olması için bugünde ilişki olmalı mı bu akşam lütfen yardımcı olur musun bana

Torba tehlikeli olabilir ama teyzem çok demişti zeytinyağı ısıt göbeğine masaj yap sıcak bi bez ısıt karnına koy. Yani kesinlikle sıcak iyi geldi

Merhaba bende o iğneden kullandım. Fazla dan ilişki bildiğim kadarıyla sprem kalitesini de düşüyor. Ne kadar doğru bilmiyorum da öyle videolar görmüştüm size düşen doktorun dediği saate mutlaka dikkat edin çok önemli o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…