yok zaten perş yapıldı testler. dün de doktorun boş günüymüş. haftaya soracağız artık. ama bebeğin rengi iyi geliyor bana uykuya da düşmüyor. inş geçiyordur.Billirubin yüksek çıktığında tekrar gördü mü sizi bizimkisinde bu testler istendiğinde değer 10 çıkmıştı ve 20 günlüktük 1 aylıkken gittiğimizde 5.5’du. Belki de sizinki artık düşüşe geçiyordur o nedenle detaylı incelenmesine gerek yoktur.
Derya benim kız ciddi anlamda sürekli ya memede emiyor, ya kucakta uyuyor. Uyanık kalıp insan dinlediği 5 dk max, o anlarda da tuvalete gidiyorum, henüz duş seviyesine gelemedik. Bizim yavruyu şu an benden başka eyleyecek kimse yok yani. Derin uyursa evdekilerin kucağına verebilirim ama gün içinde pek olmuyor, uyandı uyanacak derken uyanıyor. Bizimki nunayi da sevmedi, kucak seviyorYa o 1.5 saatin yarısı zaten sallayarak uyutma sonrasında da başından ayrılamıyorun korkudan ha uyandı ha uyanıcak diye manyak oldum diken üstündeyim. İnş yavas yavas artarsa gün içinde huzurlu Uyudugu uykular rahat ederiz. Simdi cocuklar da evde ya bnm onlar da idare ediyor aglama krizleri olmazsa senin kız da sen yemek yapana kadar oyalar onu canım bir sekilde. Benim 5 yas bile oturuyor yanına sallıyor sohbet ediyor gecen oyle o sallarken dusa girip cıktım bilebu sabah da kendi fotolarını gösteriyordu bak sen de böyle büyüceksin diye anlatıyordu
Ay sallama işi vardı dimi yaa bak işte unuttum gitti, insan herseyi unutuyor bugünler de gececek gidecek bebeler rahatlıcak biz rahatlıcaz unutucaz inş zorlu günleri
Şükür süt geliyo canım artıkBol bol emzirmek ve ten tene temas bence. Bebek uyuyakalıyordu ben hep soydum bol bol temas ettik. Bol su içtim. Vitamin desteği aldım. Pregnacare emziren anne olanı kullandım. 3 öğün beslendim kırmızı et ağırlıklı ara öğünlerde kayısı suyu, kuru meyveler yiyordum. Bebek uyuduğunda uyudum. Duş aldım bol bol. Arada anneme bırakıp yürüyüşlere çıktım mahallede zaten bebiş ilk zamanlar uyuyordu. Doydu mu doymadı mı endişesine girmedim çişli ve kakalı bezleri not aldım sayısını takip ettim çişli bez sayısı iyi ise devam ettim. Bizde durumlar böyle idi. Sağlıkla büyütün
10-15 güne değişecek senin kızım huyu suyu ( iyi anlamda ) bak gör. Derya dediydi dersinDerya benim kız ciddi anlamda sürekli ya memede emiyor, ya kucakta uyuyor. Uyanık kalıp insan dinlediği 5 dk max, o anlarda da tuvalete gidiyorum, henüz duş seviyesine gelemedik. Bizim yavruyu şu an benden başka eyleyecek kimse yok yani. Derin uyursa evdekilerin kucağına verebilirim ama gün içinde pek olmuyor, uyandı uyanacak derken uyanıyor. Bizimki nunayi da sevmedi, kucak seviyor
İnanın sadece süt ve süt ürünleri demesine rağmen rafine gıda tüketmiyorum yumurta sosis salam sucuk işlenmiş ürünler tüketmiyorum ekmeğimi evde kendim yapıyorum bilmiyorum daha ne yapabilirim doktorumuz sadece süt ve süt ürünlerini kesmişti 1 ay sonraydı kontrolümüz başka bir doktora mı götürmeliyim nasıl anlayacağım diyet listemi genişletmem gerektiğini çok üzülüyorumBen o dönem diyetten önce bu damladan da kullandım ama işe yaramadı. Bebeğin gazı alerjik besinler tamamen kesilince rahatladı. Doktora göründünüz mü? Diyeti genisletebilir. Zor geliyor başta ama her bez açtığınızda ne göreceğim korkusundan kurtulmaya, bebeğin rahatlamasına kesinlikle değiyor. Sağlık ve kolaylık diliyorum
Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ankara'da yaşıyorsanız bizim gittiğimiz doktoru yazayım.İnanın sadece süt ve süt ürünleri demesine rağmen rafine gıda tüketmiyorum yumurta sosis salam sucuk işlenmiş ürünler tüketmiyorum ekmeğimi evde kendim yapıyorum bilmiyorum daha ne yapabilirim doktorumuz sadece süt ve süt ürünlerini kesmişti 1 ay sonraydı kontrolümüz başka bir doktora mı götürmeliyim nasıl anlayacağım diyet listemi genişletmem gerektiğini çok üzülüyorum
Henüz 32 günlükMerhaba, bebeğiniz ne kadarlık. Biz bir yaşını geçtik hâlâ geçmedi
Ağzın bal yesin anacım, amin amin amin10-15 güne değişecek senin kızım huyu suyu ( iyi anlamda ) bak gör. Derya dediydi dersin
Sadece kısa kollu body üstüne ya tulum yada alt üst takım, çorap yok, üstüne ince müslin atıyorum uyurken, yada o müslinle kundak yapıyorum sıçramasın diyeKızlar bebolarınız uyanınca üstüne yelek falan giydiriyor musunuz
Uyanınca hani üşür mü diye dedim anam yeni kalkıncaSadece kısa kollu body üstüne ya tulum yada alt üst takım, çorap yok, üstüne ince müslin atıyorum uyurken, yada o müslinle kundak yapıyorum sıçramasın diye
Eger terliyse giydiriyorum ben.Uyanınca hani üşür mü diye dedim anam yeni kalkınca
Bugün 44. Gün halen çok az da olsa sarılığı var bizde hiç yatış yapmadık yüksek değil diye ama bi türlü de gitmedi. İki saatte bir emziriyorum ama gitmedi acaba kaldıkça bebeklere bi zararı var mı bide korkum tekrardan yükselir mi acaba yoksa olduğu gibi mi kalıryok zaten perş yapıldı testler. dün de doktorun boş günüymüş. haftaya soracağız artık. ama bebeğin rengi iyi geliyor bana uykuya da düşmüyor. inş geçiyordur.
Valla ben giydiriyorum bizim ev 22.5 derece falan oluyor ben sweatshirtle duruyorum cocugum ince penye tulumla üsür gibi geliyorUyanınca hani üşür mü diye dedim anam yeni kalkı
Sabahları uyanınca mı hep mi giydiriyosunValla ben giydiriyorum bizim ev 22.5 derece falan oluyor ben sweatshirtle duruyorum cocugum ince penye tulumla üsür gibi geliyor
Torba tehlikeli olabilir ama teyzem çok demişti zeytinyağı ısıt göbeğine masaj yap sıcak bi bez ısıt karnına koy. Yani kesinlikle sıcak iyi geldiBugün bizim oğlan gaz cıkartmadı dogru düzgün hiç sabahtan beri ama sıcak su torbasını doldurup once biraz karnına sonra ayaklarının altına koydum oyle uyudu bir müddettir de uyuyor ıkınıp sıkınmadan pek. İyi mi geldi acaba? İyi geldiyse sayet herkeş koşşun sıcak su torbası alsın
Ha bir de carrefourda bebek bezlerinde 2 al 1 öde var lazım olan varsa
Merhaba bende o iğneden kullandım. Fazla dan ilişki bildiğim kadarıyla sprem kalitesini de düşüyor. Ne kadar doğru bilmiyorum da öyle videolar görmüştüm size düşen doktorun dediği saate mutlaka dikkat edin çok önemli oHerkese merhaba tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum lütfen banada yardımcı olur musunuz bugün öğlen saat 11 de ovritelle vuruldum doktor 36 saat sonra ilişki olsun dedi ama garanti olması için bugünde ilişki olmalı mı bu akşam lütfen yardımcı olur musun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?